Profile

Cover photo
Jeppe Kollerup
Works at Jkollerup.dk v/Jeppe Kollerup
Attends University of Aalborg
Lives in Aalborg
98 followers|107,600 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Den nye Raspberry Pi 3 Model B kan naturligvis købes på RaspberryPi.dk, Danmarks officielle Raspberry Pi webshop. Vi sælger desuden Raspberry Pi 3 pakker.
1
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Stem NEJ.
 
JA ELLER NEJ?
- fordele og ulæmper ved at tiltræde den Europæiske Patentdomstol ...

Er du stadig tvivl om hvad du skal stemme på søndag, så læs lige her - for det er faktisk meget enkelt:

ULÆMPERNE ved et ja er bl.a.:

1) Der vil komme flere patenter
Dette er der ingen tvivl om. Jeg har da heller ikke hørt en eneste politiker argumentere imod, at det vil ske.

Men er patenter overhovedet godt? Argumentet er, at det øger innovation, men når det undersøges videnskabeligt passer det bare ikke. Det er KUN indenfor pharma, at der kan påvises en øget motivation. For alle andre brancher er det enten neutralt eller direkte negativt, som det f.eks. er tilfældet for IT-området. 

Jeg synes det er skæmmende, at politikerne bliver ved med at tale IMOD videnskaben. Mon også de en dag kunne finde på, at afskaffe tyngdeloven? 

2) Der vil komme (nok mange) flere software patenter
Når der kommer flere patenter kommer der også flere software patenter. 

Politikerne påstår ganske vidst, at software patenter er ulovlige. Problemet er bare, at den juridiske definition af hvad software er, er så svag at der i praksis udstedes masser af software patenter i Europa i dag. Nogle har påvist op imod 30.000 allerede!

Problemet særligt med software patenter er, at de som regel udtages på meget generelle og almindelige funktioner, som næsten alle programmører bruger - ikke fordi de nødvendigvis har set nogle andre gøre det - og "sjtæler" deres "opfindelse", men fordi de bare ER den eneste logiske løsning på et givent problem. 

Fremadrettet risikerer vi, at det bliver MEGET mere besværligt, og langt dyrere, at udvikle software. Det skal de største virksomheder nok overleve, men jeg tror at mange små vil få svært ved det. I sidste ende bliver det dog forbrugerne der kommer til at betale prisen i form af højere priser - og alle disse penge skal så gå til nogle software patent trolls som beviseligt vil skade innovationen. 

Er det rimeligt? Er det godt for samfundet? Er det virkelig det vi ønsker? Det synes jeg ikke. 

3) Risikoen ved at sige ja og tage fejl er langt, langt større end risikoen ved at sige nej og tage fejl. Det er meget sværere at få vores suverænitet igen end det er at afgive den senere. 

Alle de kloge advarede os om at sige nej til Euroen. Nu kan alle de samme kloge folk godt regne ud at det har sparet os for meget at vi dengang sagde nej. Jeg tror det samme vil være tilfældet med dette valg. 

----------------

FORDELENE ved at stemme ja, skal vi da også lige have med ...

1) 0,3% af alle Danske virksomheder vil slippe med at skulle lave en ansøgning frem for to. De sparer således ET (lille) gebyr. 

2) Det bliver lettere for patent-ejerne at føre sager mod dem de mener bryder deres patent. Så det vil naturligvis føre til flere sager. Mange vil nok stadig blive tabt, men om de anklagede der vinder for sagens omkostninger dækkes er stadig ikke sikkert. 

3) Det bliver væsentligt mere attraktivt for patent-trols at terrorisere erhvervslivet. Det er jo godt for dem og deres erhverv, men ... 

----------------

Jeg synes valget er meget enkelt. Stemt NEJ på søndag
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Når der tilsyneladende er smidt et klækkeligt beløb efter et mobilsite, er det nu ærgerligt med et sådant gebyr på 125 kr. for at bestille sin rejse via mobilen. Det må virkelig være en konverteringsdræber.

En ommer, hvis I spørger mig, +Color Line :-)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Jeg blev midt i juni færdig med min bachelor, hvilket betød 2+ måneders sommerferie til mig. Derfor har der endelig været tid til de mange hængepartier og tid til at give den gas som iværksætter!

Ud over et nyt projekt i støbeskeen har det betydet, at min virksomhed (som snart kan fejre sine første 2 år) endelig kan besøges online :-) I dag har jeg nemlig færdiggjort http://jkollerup.dk som skal fungere som et personligt website for mig og min virksomhed. Jeg håber, at I vil give den et kig.

Planen er på sigt at komme med blogindlæg på siden også - men først når jeg har nok interessant at skrive om.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Jeg søger en god #AdWords konsulent til en mindre konto (budget omkring 1500 kr/måned pt.). Meget gerne med klippekortsløsning eller lignende til senere opgaver.

Nogen anbefalinger?
 ·  Translate
1
Bernt Elkjær-Pedersen's profile photoWebjuice.dk A/S's profile photoJeppe Kollerup's profile photoSøren Riisager's profile photo
5 comments
 
+Jeppe Kollerup brugte programmering som eksempel. fordi vi ikke får hjælp til AdWords udefra, så den havde jeg luret - Det var bare en pæn måde at sige "if you pay peanuts you get monkeys"
 ·  Translate
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Er EB virkelig så nemme at overtale til at inkludere et link (fuldstændig uden relevans) i deres artikler? #linkbuilding  
 ·  Translate
Det er åbenbart umuligt at bo i København uden at få en p-bøde, mener fortvivlet København - flere end 300.000 andre bilister oplevede det samme sidste år
2
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Generel diskussion  - 
 
Hejsa!

Jeg står overfor at skulle implementere gavekort i min webshop her til julen. Hvordan er jeres erfaringer med at sælge gavekort i jeres shops?

Jeg er klar over, at det kommer an på branchen og skal markedsføres rigtigt, men er det noget, som danskerne er interesserede i? Skal de have et fysisk bevis, eller er en e-mail med rabatkoden nok? Hvad med refundering af gavekort?
 ·  Translate
1
1
Lars Funck's profile photo
 
Gavekort kan helt klart være en god ide, og jeg tror det er noget danskerne gerne vil.

Amazon tilbyder en rent elektronisk løsning, hvor man selv kan vælge at printe kortet ud. Jeg tror ikke det er nødvendigt at du sender noget fysisk.

Refundering er dybest set op til dig. Ønsker du at tilbyde det? En af de helt store grunde til at sælge gavekort er vel kynisk set, at Statistikken viser at en betragtelig procentdel aldrig bliver indløst. Hvis modtageren kan få vekslet kortet til kontanter, så risikerer du at gå glip af denne "gevinst"
 ·  Translate
Add a comment...

Jeppe Kollerup

Shared publicly  - 
 
Nogen der kender til et godt tool til at skabe en liste over alle udgående links for et domæne? Helst gratis hvis muligt. Jeg skal i gang med en oprydning :-)
 ·  Translate
1
Jeppe Kollerup's profile photoMartin Grønholdt's profile photo
5 comments
 
Nej der er ikke mange at finde der viser kildesiden for linket. Sært. Denne gør: http://www.drlinkcheck.com/ håber det er mere i den rigtige retning. 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg overvejer at skifte tema på et større site med mange besøgende (med forum og woocommerce). Hvordan kører jeg nemmest et skjult site med alle indlæggene/data fra det nuværende, så jeg kan teste med alle funktionaliteter, inden det skal offentliggøres?
 ·  Translate
1
Thomas Bang Petersen's profile photoKnut Nägele's profile photoSøren Kottal's profile photoCarsten Wang Jørgensen's profile photo
5 comments
 
eller en ny mappe "test.ditdomæne.dk"
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Tagline
Ung ingeniørstuderende med stor interesse for iværksætteri, elektronik og IT.
Introduction
Jeg hedder Jeppe Kollerup, er fra årgang 1992 og studerer til ingeniør i Elektronik og IT på Aalborg Universitet.

Udover fuldtidsstudiet brænder jeg sindssygt meget for iværksætteri. Dette har ført til flere online projekter, heriblandt egen webshop, udvikling af hjemmesider og affiliate markedsføring. Det hele sker fra min enkeltmandsvirksomhed, Jkollerup.dk v/Jeppe Kollerup.

Der er altså nok at se til, og det kræver sin planlægning og skaber til tider et stressende program - går det godt, er det dog samtlige timer værd!

Min tilstedeværelse på Google+ skyldes hovedsageligt, at jeg elsker at lære nyt! Lære nyt om SEO, AdWords, affiliate marketing og webudvikling. Jeg håber på også at kunne give noget tilbage i form af egne indlæg.
Education
 • University of Aalborg
  Elektronik og IT (civilingeniør), 2011 - present
 • Fjerritslev Gymnasium
  Mat A, Fys B, Samf A, 2008 - 2011
 • Løgstør Skole
  Folkeskole, 1999 - 2008
Basic Information
Gender
Male
Other names
Jeppe Kollerup Nielsen
Links
Other profiles
Contributor to
Work
Occupation
Studerende og selvstændig
Employment
 • Jkollerup.dk v/Jeppe Kollerup
  Ejer, 2012 - present
  Webshop (RaspberryPi.dk), Website development, IT freelancing
 • 24-7data
  IT support, 2011 - 2012
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aalborg
Previously
Løgstør
Contact Information
Work
Email
Public - a year ago
reviewed a year ago
Public - a year ago
reviewed a year ago
3 reviews
Map
Map
Map
Super planteskole, altid venlig og hyggelig betjening!
Public - a year ago
reviewed a year ago