Profile cover photo
Profile photo
Jenny Norén
39 followers -
Mamma, bloggare, sångerska, tatueringsälskare och så mycket mer. Name one, pick one!
Mamma, bloggare, sångerska, tatueringsälskare och så mycket mer. Name one, pick one!

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Hej vänner, Det blev lite tyst här igen men det har varit riktigt hektiskt i och med flytten, men nu är vi äntligen på plats. Sakta men säkert kommer allt i ordning men det känns faktiskt riktigt riktigt bra. Jennifer har varit så duktig och sovit i eget…

Post has attachment
Kan knappt förstå att vi flyttar in vår nya lägenhet på lördag. Känns så overkligt att det äntligen är dags! Men det ska bli otroligt skönt att få lite ordning hemma och inte bo i ett städkaos. Har fortfarande en del kvar att packa men mycket är det…

Post has attachment
Hej! Ville bara uppdatera lite snabbt att än så länge har det inte kommit någon bebis. Idag är det exakt 14 dagar till beräknat datum och ibland känns det nära och ibland som att det kommer dröja länge.  Försöker småplocka hemma så mycket jag kan så att…

Post has attachment
Efter att jag lämnat Jennifer på dagis fortsatte jag upp till centrum för lite egentid. Hade en massagetid klockan 10 så hade inte mycket mer än hunnit gå hem och fått vända. Min mamma var snäll och bjöd mig på en fika då jag är helt pank för tillfället.…

Post has attachment
Kolla vilka fantastiskt fina presenter som vi och Pyret fick av mina vänner och familj på min babyshower. Det var allt från blöjor och gosedjur till superfina kläder och annat användbart. Gosedjurskatten föll Jennifer för på en gång så jag fick snällt…

Post has attachment
Halvvägs in i vecka 38 idag (37+3) och det är exakt 17 dagar kvar till BF. Varje dag känns som en milstolpe för nu är det tungt. Jag har fått mer vätska i benen, fötterna och händerna och foglossningen är ett rent helvete. Idag tog det mig en timme för…

Post has attachment
Vilken helg av överraskningar det varit. Det hela började i fredags då jag lyckats fixa ihop familj och vänner för en överraskningsmiddag för Nicke. Jag hade valt en av restauranger i Högdalen för att verkligen kunna lura honom. Han hade aldrig gått på…

Post has attachment
Vad det händer saker! Nya lägenheten börjar ta form och jag kan verkligen se hur fin den kommer bli. Igår anlände vårt nya kök. De skulle komma med leveransen mellan 7-11, så vi alla trodde att de skulle komma närmare 11 än 7. Tji fick vi! Klockan 7…

Post has attachment
Igår var det ingen vanlig dag utan det var Nickes 30 års dag. Jag och Jennifer gick upp strax innan sex och smög fram presenten vi köpt dagen innan i Farsta. Sedan gick vi ut och väckte pappa med lite sång och Jennifer fick stolt räcka fram presenten.…

Post has attachment
Vilka fantastiska vänner jag har som idag helt bländat mig med sin omtanke! Jag kan inte komma över hur fint ordnat allting var och vi hade sådan tur med vädret. Tänk att ni ville göra detta för mig! Dagen började i princip precis som vanligt. Jag hade en…
Wait while more posts are being loaded