Profile cover photo
Profile photo
Dentalna poliklinika dr Jelušić
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
POKRENULI SMO BLOG

Dragi prijatelji, s velikim zadovoljstvom Vas obavješatavmo da je naš blog od danas aktivan na web stranici blog.jelusic.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LJUSKICE: JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO RJEŠENJE ZA PRIVLAČAN OSMIJEH
Zdrav i privlačan osmijeh bitno utječe na ljepotu i samopouzdanje osobe. Estetski nedostaci na zubima mogu biti razlogom da skrivamo svoj osmijeh. Uz suvremena rješenja koja nudi dentalna medicina – takve probleme možemo zauvijek ostaviti iza sebe. Kod estetskih nedostataka kao što su jača obojenost zubi, napuknuće, istrošenost, ali i za korekcije razmaka među zubima, preporučujemo ugradnju ljuskica. Ljuskice su porculanska protetska rješenja koja se lijepe na površinu zuba te uz minimalno brušenje u potpunosti prikrivaju nedostatke prirodnih zubi.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KONTINUIRANA EDUKACIJA NAŠEG DENTALNOG TIMA

Naši doktori prisustvovali su edukaciji Dr.Ophira Fromovicha, izumitelja NobelActive implantata koja se održala u Opatiji 18.2.2015. Dr.Fromovich je, uz ostalo predavao o svojim praktičnim kliničkim iskustvima i prednostima ugradnje NobelActive implantata i za doktore i za pacijente. Nastojimo iskoristiti svaku priliku da obogatimo svoje znanje jer smatramo znanje našim najvećim bogatstvom te nam je velika čast učiti od svjetski priznatih stručnjaka.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NAŠA JE MISIJA SAČUVATI ZUB

Poznata je izreka da je svaki prirodni zub vrjedniji od dijamanta. Toga se u našoj Poliklinici i držimo te nastojimo sačuvati svaki zub. Kada zbog karijesa, traume zuba ili nekog drugog razloga bakterije dođu do unutrašnjih dijelova zuba, dolazi do upalne reakcije zubne pulpe. Takvo stanje zahtjeva endodontsko liječenje.

Endodoncija je temeljni zahvat liječenja kanala s ciljem očuvanja zuba odnosno njegovog korijena. U našoj poliklinici endodontske zahvate obavljamo potpuno bezbolno, uz primjenu lokalne anestezije.

Kvalitetno endodontski tretiran zub može još godinama biti ''dijamant'' u vašim ustima.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Naša doktorica Nataša Blečić vam odgovara na pitanje:
KAKAV UTJECAJ NA KVALITETU ŽIVOTA MOŽE IMATI NEDOSTATAK NEKOLIKO ZUBI?

Djelomična bezubost može imati veliki utjecaj na kvalitetu života. Nedostatak više zubi, osim što dovodi do estetskih problema tako što narušava izgled vašeg osmijeha, uzrokuje i funkcionalne probleme. Naime, nedostatak većeg broja zubi onemogućuje pravilno žvakanje što dugoročno negativno utječe na žvačne mišiće i čeljusni zglob, a utječe i na funkciju govora. Suvremena dentalna implantologija nudi najučinkovitije rješenje za ovaj problem a kako biste saznali koje je najbolje moguće rješenje za vaš slučaj, obratite se s povjerenjem našem implantološkom timu na čelu s Dr. Jelušićem.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SIGURNA I BRZA DIJAGNOSTIKA ZA USPJEŠAN DENTALNI TRETMAN

Poliklinika raspolaže najsuvremenijim uređajem za rtg dijagnostiku. Naš dentalni CT je uređaj koji daje preciznu i jasnu sliku o stanju zubi i usne šupljine pacijenata uz minimalnu količinu zračenja u postupku koji traje 10 sekundi. U posebnom softveru NOBEL CLINICIAN se po potrebi rade daljnje obrade. Naši radiolozi Sanda i Leo brinu o tome da dijagnostika bude precizna i ugodna.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ALL-ON-4: RJEŠENJE ZA POTPUNU BEZUBOST U JEDNOM DANU

Jeste li znali da je ALL-ON-4 metoda zbrinjavanja potpune bezubosti nastala u istraživačkom timu NOBEL BIOCARE-a, implantološke tvrtke sa najduljom tradicijom?
ALL-ON-4 protokol podrazumijeva ugradnju 4 implantata u prednji dio čeljusti koji se postavljaju na specifičan način tako da se dobiju 4 vrlo čvrsta i jaka uporišta za čitav zubni niz od 10 do 12 zubi. To je brzo, učinkovito i ekonomski isplativo rješenje za pacijente koji su izgubili svoje prirodne zube uslijed bolesti, traume ili nekog drugog razloga. U našoj Poliklinici ALL-ON-4 protokol obavljamo sa svim originalnim NOBEL BIOCARE komponentama, a pacijenti isti dan nakon kirurškog zahvata ugradnje implantata odlaze iz ordinacije sa fiksnim mostom u ustima. Obratite se s povjerenjem našem vrsnom implantološkom timu!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TEHNOLOGIJA ZA INDIVIDUALNA PROTETSKA RJEŠENJA

Dentalni laboratorij Poliklinike opremljen je suvremenim CAD/CAM sustavom. Naš dentalni tehničar Vinko Iljadica, jedan od pionira CAD/CAM-a u Hrvatskoj ističe da je ova tehnologija kompjutorske simulacije omogućila brže, efikasnije i kvalitetnije radove, a time i potpuno zadovoljstvo pacijenata koji u iznimno kratkom roku mogu dobiti protetski nadomjestak.

Na slici: dentalni tehničar Vinko Iljadica
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DARUJMO ONIMA KOJIMA JE NAJPOTREBNIJE
Naša je misija širiti osmijehe i barem na trenutak razveseliti one kojima je i malo potrebno da im izmami osmijeh. Rado to činimo tokom cijele godine.
I s malo možete učiniti puno. Uključite se i vi!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded