Profile cover photo
Profile photo
Jellie van der Veen
105 followers -
Eigenaar van CeskySight.
Eigenaar van CeskySight.

105 followers
About
Posts

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
FEEST! Tonny Loorbach van IMU.NL wordt 30 jaar en trakteert op zijn Explosie Marketing Programma t.w.v. 275 euro!
Add a comment...

Post has attachment
Kastelen, het ene nog mooier dan het andere, daarvoor moet je in Tsjechië zijn. Barokke burchten, rococopaleizen en renaissancekastelen; voor een vakantie met historische grandeur is Tsjechië de perfecte bestemming. http://bit.ly/2kdY3SA
Add a comment...

Post has shared content
Unesco plaatst Tsjechisch-Slowaaks poppenspel op werelderfgoedlijst

Sinds gisteren staat het eeuwenoude traditionele poppenspel van Tsjechië en Slowakije op de Unesco lijst van immaterieel erfgoed. Sinds de middeleeuwen bestaat deze traditie reeds en deze leeft nog steeds. Er bestaan nu nog enkele unieke poppenfestivals, poppentheaters en musea in de beide landen. "Recente" voorbeelden zijn Spejbl en Hurvinek, die dit jaar hun 90-jarige bestaan vieren en nog altijd zeer populair zijn bij de Tsjechische jeugd (en volwassenen).

Een expositie omtrent Spejbl en Hurvinek is nog te zien tot februari 2017 in het stadsmuseum van Praag.

PhotoPhotoPhoto
02/12/2016
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een schitterend renaissancekasteel, een sprookjesachtig mooi marktplein en een indrukwekkend goed bewaard stadshart: Telč heeft het allemaal!
Add a comment...

Post has attachment
Als je van de Herfst wilt genieten dan is Tsjechië een toplocatie. Door de gebergten, deels met bos begroeid, kun je genieten van prachtige uitzichten. Ook de prachtige kastelen op mooie locaties, zoals bijv. in het Boheems Paradijs daar vindt je een kasteel boven op een rots. Als je dan je camera meeneemt dan kun je prachtige foto’s maken.
Al wandelend door de Nationale Parken geniet je van de prachtige herfstkleuren. Na een stevige wandeling een heerlijk glas wijn of een cappuccino op terras(mooi geprijsd ). Wat een mooie afsluiting van de zomer.

CeskySight biedt nu een aantal vakantiehuizen aan met een stevige korting. Hopelijk doe ik je hiermee een plezier. Fijne Herfst met veel mooie foto’s.
http://ceskysight.nl/last-minutes-tsjechie/

Add a comment...

Post has shared content
Prachtig artikel over fietsroutes in Moravie.
Wist je dat Tsjechië in sommige regio's prima fietsvoorzieningen heeft? Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze wijnroutes in Zuid-Moravië. Proost!
Add a comment...

Post has attachment
Cool! IMU.nl heeft 25.000 fans en geeft 25.000 Internet Marketing Masterclasses (t.w.v. 350 euro) weg!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded