Profile cover photo
Profile photo
Jejak Rezeki
43 followers
43 followers
About
Posts

Post has attachment
Cara Mudah jana wang digital secara percuma
1. First Sekali , daftar coinpot    Web- https://coinpot.co Fungsi: Coinpot ni berfungsi sebagai tempat pengumpulan sementara wang2 digital yg akan korang claim di web2 yg akan saya share kat bawah nanti.Sebelum korang hantar ke "luno wallet".kalau korang m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Terkejut akak ni semak Wang Tak Dituntut (WTD) ada RM 14k !!
Hati tergerak sebab tengok amaun seorang kakak dalam wtd 14k beb... semak2.. ni copy paste dr akak yg viral tu..dh tak igt nama dia. Serahkan MyKad anda di kaunter atau hadir sendiri ke mana-mana Jabatan Akauntan Negara yang tersedia di mana-mana negeri unt...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Serbu Gudang AAGR Ini Penjelasan Yusuf Azmi PPIM
SERAMAI 23 pemilik kereta yang mendakwa menjadi mangsa penipuan syarikat pajakan kenderaan berkumpul di premis simpanan kereta Jalan Sungai Sekamat, Kajang bagi menuntut semula kereta mereka yang ditemui di lokasi berkenaan hari ini. Usaha bermula pada 11 p...
Add a comment...

Post has attachment
Bulu Mata Panjang Dan Lebat, Buat 7 Cara Ini. Memang Lentik!
Memang untung kalau sesiapa yang ada bulu mata lebat panjang semulajadi ni, tak payah susah-susah pakai maskara untuk lebatkan bulu mata. Tapi jangan risau, kalau korang nak bulu mata jadi lebat, panjang dan lentik, ada 6 cara mudah kami nak bagitahu. Senan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded