Profile cover photo
Profile photo
Jeff Bakalar
1,926 followers -
Professional podcast, videogame reviewer, on-air tech and pop-culture talking head
Professional podcast, videogame reviewer, on-air tech and pop-culture talking head

1,926 followers
About
Jeff's posts

Post has attachment

Using the latest version of KLWP and have noticed a few issues lately, mostly items not correctly updating, very slow to update, or not working at all:

- Name of the location I'm in does not update
- Current SSID not properly displayed

When I go back into KWLP and just hit the "save" icon, everything updates again correctly.

Any idea what's wrong? Again, this only started happening in the last few weeks.

Post has attachment
So many great games in 2015. I did not play them all. How could anyone? That's impossible. But of the ones I did, these were my favorite:

Found this beautiful Weather Icon komponent set in the Gallery Community, but for some reason one specific weather condition is rendering the wrong graphic. "Cloudy Night" renders "Cloudy Day" even though the Cloudy Night icon is loaded in the module. I've been trying to deconstruct the .json to see why it's displaying the wrong icon but can't wrap my head around it.

Komponent is here: https://drive.google.com/file/d/0B0RLxE7RIwTSZUhnRUNwMEJWM1E/view?usp=sharing

Really making some solid progress in learning the ins and outs of KLWP. Is there a way to deconstruct a komponent? Specifically I want to jump in and edit Frank's sample signal bar komponent (http://kustom.uservoice.com/knowledgebase/articles/434600).

Also, after a fair amount of searching these communities, XDA, etc., I wonder if I'm missing some preexisting signal bar komponents. Haven't seen too many of these. Would love to know if anyone has some to share.

Thanks all!

Hi all, been at this for 3 days on and off. Been using recent posts dealing with similar situation but I've had very little luck. I just can't wrap my head around it.

Trying to get battery percentage text to change color based on battery level. I have this code:

Battery at $if(bi(level)<100, "[c=#FF000000]bi(level)%[/c]"$

But it just returns a blank. What am I missing? Not sure if that color above is green, but it doesn't matter for right now. The color code is the least of my problems.

Also trying to do the same thing for a progress bar, but can't find the right location to enter the formula. 

Thanks all. Love the potential of this app, but there's a small barrier to entry!

Post has attachment
I kidnapped our iPhone 6/6 Plus reviewer and made him answer questions from CNET readers

Post has attachment
Hey there Google friends. I've gone and reviewed Destiny after playing it for a week. It takes a special kind of loser to do that. Read what I thought of the whole thing, no matter what you've probably heard.

Post has attachment
On today's show: a perfectly good way to flush $3000 down the toilet.

HINT: Get married.

http://cnet.co/QkKMW5
Photo

Post has attachment
Facebook on your face, #nomakeupselfie donation errors, HTC One M8 wrap-up, and tattoo robots

http://cnet.co/NUUblg
Photo
Wait while more posts are being loaded