Profile cover photo
Profile photo
Jayne Saidin
If You Dont Know You Can't Hate
If You Dont Know You Can't Hate
About
Posts

Post has attachment
My Parking Solution For Prague, Vienna, Salzburg and Munich
Memandu di Eropah? ya memang best kerana kita berpeluang menikmati pemandangan yang indah sepanjang perjalanan - seluas mata memandang. Tapi.... mencari tempat PARKING adalah masalah terbesar. So sebagai persediaan, aku google awal2 sebagai panduan. PRAGUE ...

Post has attachment
Happy Birthday In Advance, Micha!
Happy Birthday. I'm afraid that I might not have the chance to wish you when the day come. You are and will always be (I knew)  a great person and I pray that my Allah granted you good health, love and happiness for the rest of your life. Knowing you is a b...
Happy Birthday In Advance, Micha!
Happy Birthday In Advance, Micha!
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
Cinta Jangan kau Pergi
Aku ingin menangis, malah meraung agar kamu tetap di sini. Di hati ku. Namun bukan hanya dalam bayang kenangan. Hati ini sangat sakit. Terasa tidak disayang. Sedangkan aku mencintaimu unconditionly. Menerima kamu apa adanya. Dan kata mu, kamu juga mencintai...
Cinta Jangan kau Pergi
Cinta Jangan kau Pergi
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
2018 Europe Winter Family Holiday Itineraries
Hujung tahun 2018 diluangkan untuk bercuti dengan family. Destinasi Central Europe - Germany, Czech Republic, Austria dan Hungary. Semua ni aku dah pernah pigi tapi ada yang belum so aku lebih kurang jadi guide saja dan mungkin nak selfie banyak2. First tim...

Post has attachment
USA 2018 - Historical Gettysburg
Salam 2 All. Previous Entry Apa khabar anda hari ini? Harap2  semua dalam keadaan baik dan gembira hendaknya. Malam ini aku nak cerita pasal Gettysburg, salah satu destinasi yang aku pilih untuk trip aku ke New York baru2 ini. Mengapa Gettysburg? Tentulah k...
USA 2018 - Historical Gettysburg
USA 2018 - Historical Gettysburg
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
USA 2018 ~ Philadelphia
Salam 2u all. Entri ini adalah sebahagian daripada entri Road Trip USA aku. sengaja ku pisahkan agar entri tidak terlalu panjang yang nantinya akan bikin jemu membacanya. Siapa saja mahu baca blog orang yang panjang2. Blog sendiri saja jarang dibaca kan? Ah...
USA 2018 ~ Philadelphia
USA 2018 ~ Philadelphia
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
From Germany To France Getaway
Dari German ke Francis melewati kota-kota lama zaman medieval. Percutian yang memang menjadi impianku. Tercapai sudah dengan bantuan Michael. Dia bersusah payah menjadi driver dan guide ku selama di sana. Thanks honey! Semoga Allah membalas segala kebaikan ...
From Germany To France Getaway
From Germany To France Getaway
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
My Heart Forever Belong To You
The pains is real. so is the tears. But the worst thing is i can't say a word about it. Guess I will died with this deep regret forever. But then again I had promised you that I will never question no more. Or beg for anything. I will only wait till the day...
My Heart Forever Belong To You
My Heart Forever Belong To You
jaynetravels.blogspot.com

Post has attachment
Frankfurt In Autumn 2018 - Before Flying
Esok, Sabtu tanggal 06/10/2018 aku akan berangkat ke Frankfurt Germany, via Thai Airways . Dari KLIA transit di BKK selama 1 jam 40 Minit sebelum meneruskan 11 jam  perjalanan ke Frankfurt.  AKU benar2 teruja kerana inilah perjalanan ku yang paling imprompt...

Post has attachment
Hi There, I'm Back From USA
Ouchhhhhh.... Akhirnya berupaya melawan rintangan2 untuk menukilkan sesuatu di blog ni. Betul2 dilanda "Writer Block" yang agak kronik. Kamu ingat mudah walau hanya melaporkan kembali apa yang kita lakukan Day By Day? kalau tak cukup garam + gula + segala p...
Hi There, I'm Back From USA
Hi There, I'm Back From USA
jaynetravels.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded