Profile cover photo
Profile photo
Jansen Internetservice
1 follower -
Meer dan alleen websites bouwen
Meer dan alleen websites bouwen

1 follower
About
Posts

Post has attachment
YouTube video promotions van Jansen Internetservice, om een product of dienst extra onder de aandacht te brengen in een speciale video gepresenteerd via uw eigen YouTube kanaal.
Add a comment...

Post has attachment

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft Jansen Internetservice een Joomla! Totaalpakket, oftewel een compleet verenigingspakket.

In dit Totaalpakket zit alles wat een vereniging of stichting nodig heeft voor profilering op het internet via een website. Voor een vast bedrag per jaar een compleet abonnement met o.a. uitgebreid webhostingpakket, domeinnaamregistratie (op naam van vereniging of stichting), SSL-certificaat voor extra veiligheid, pre-installed Joomla! CMS systeem met Gantry 5 template builder voor eigen templates en FULL SUPPORT van Jansen Internetservice.

Meer info op www.janseninternetservice.nl/verenigingspakket
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Als Google Partner kunnen wij u wellicht helpen met maximale bekendheid door minimale investering.

Bezoek onze nieuwe website www.website-webshop-promotions.nl voor meer informatie.
Add a comment...

Post has attachment
CLOUD services voor particulieren

Met een Office 365 Home pakket heeft u als particulier voor het hele gezin een uitgebreid CLOUD pakket. Voor 5 afzonderlijke gebruikers een account met elke het volledige Office pakket in de laatste versie, bestanden delen, samenwerken en maar liefst 1Tb opslagruimte in de CLOUD. Dus nooit meer verloren bestanden bij computercrash, uw bestanden staan veilig opgeslagen in de CLOUD en vanaf elke plek online beschikbaar.

Via onze webshop is dit abonnement nog eens extra voordelig met maar liefst € 5,00 korting op de standaardprijs.

Externe hulp nodig? Optioneel kunt u naast uw abonnement op Office 365 Home een Prepaid Servicekaart bestellen van 1 uur. Gekoppeld aan uw abonnement op Office 365 Home voor de speciale prijs van € 41,00
Add a comment...

Post has attachment
Bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit en voorkom hoge boetes door datalek!

Jansen Internetservice is officieel reseller van ThreadScan abonnementen voor ThreadScan security scans en rapportering. Een goede beveiliging van uw kostbare data begint bij een periodieke systeemcontrole met ThreadScan van ThreadStone Cyber Security en is een belangrijke aanvulling op uw antivirusbeveiliging.

Kijk op www.janseninternetservice.nl/cybersecurity voor extra info en direct afsluiten van uw abonnement.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded