Profile cover photo
Profile photo
Jannis Politidis
44 followers -
photographer -www.fotografjannis.se
photographer -www.fotografjannis.se

44 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
En porträttfotografering på kontoret behöver inte resultera i tråkiga vardagsbilder bara för att den är gjort i en kontorsmiljö.

När Anna ville ha några kontors/jobbbilder med lite powerkänsla tänkte jag ljussätta med en extern blixt, en bärbar blixt som jag kopplat till kameran trådlöst. Kameran och blixten är synkade med varandra genom en sändare som sitter på kameran och fjärrstyr blixten. Detta lite snabbt om tekniken, vi behöver inte gå in i detaljer utan titta på bilderna:) Läs mer på Linkedin ...
Add a comment...

Post has attachment
Vilken är den bästa mikrofonen när du ska spela in video? Vilken är den bästa mikrofonen när du ska spela in video? Söker du en mikrofontest för din videoinspelning? Du hittade det! Jag testar 4 olika mikrofoner i den här blogginlägget.

Tänkte du satsa på video? Jättebra tänkt! Video är här för att stanna och alla som använder sig av video kommer att märka att den typen av marknadsföringen fungerar mycket bra och ger utmärkta resultat.

Video är både bild och ljud. Ljudet är det absoluta viktigaste i video. När du tittar på en video du störs mest om ljudet är dåligt och inte lika mycket om bilden är dålig. Därför är det jätteviktigt att satsa på bra ljud.

Det allra allra första som man ska tänka när det gäller ljud är att mikrofonen måste vara nära ljudkälla. En dålig och billig mikrofon ger mycket bättre resultat än en mikrofon som kostar väldigt mycket pengar och används fel.
Läs mer på :https://www.fotografjannis.se/vilken-ar-den-basta-mikrofonen-nar-du-ska-spela-in-video/
Add a comment...

Post has attachment
Miss Queen of Scandinavia finalen närmar sig. Här ser vi modellen Sandra med både långklänning och folkdräkt. Lycka till i finalen Sandra! https://www.youtube.com/watch?v=FMqd5wwOUNw
Add a comment...

Post has attachment

Produktfotografering för e-handel ska vara enkelt, snyggt, snabbt och billigt.

Jag får ofta förfråga om produktfotografering för e-handel och webshoppar. I dessa tider som alla vill sälja genom nätet är produktfotografering en mycket återkommande fråga. Det är också väldigt annorlunda än vad produktfotografering var för några år sedan.

Innan e-handel exploderade och webshoppar fanns överallt hade produktfotografering en helt annan status. När jag fotograferade produkter för 10-15 år sedan var oftast användningsområdet antigen annonser i pressen eller broschyrer och trycksaker. Ibland producerades afischer för SL bussarna och tunnebana. På den tiden ville man visa upp sin produkt för det var faktiskt oftast en enda produkt (eller familj av produkter) så snyggt och så bra som möjligt och det fick kosta en slant eftersom fotokostnaden var det minsta posten i alla fall. (En helsida i tidningar kostar ju 5 siffriga bellopp)
Add a comment...

Post has attachment
Great idea from my colleague Stefan Tell!
Add a comment...

Post has attachment
Ljussättning av porträtt på enkel svenska. Jag jämför Rembrandt och Hollywood ljussättning för porträtt? Vilken tycker du känns roligast? Tycker du att det är stor skillnad mellan dem om hur ansikten ser ut? #ljussättning #porträtt
Add a comment...

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded