Profile

Scrapbook photo 1
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Jani Siekkinen (Sinuhesieda)
361 followers|439,718 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Pinned
 
Rehellinen työ kannatti huonosti tällä kertaa. Vaikka olen ilmoittanut Kelaan palkkatietoni ja tekemäni työajat sain selvityspyynnön, jonka diskurssien en ymmärtänyt. En ymmärtänyt mitä minulta itse asiassa tarkkaan ottaen kysyttiin.
Kolmennalle kerralla kun otin yhteyttä kirjeen lähettäjään puhelun tulos jäi hedelmättömäksi, koska hän ei osannut avata asiaa minulle yhtään enempää ja pääviesti oli, että Kelasta nyt oli tullut heille selvityspyyntö ja minun pitää vastata siihen kirjallisesti ja sillä sikari.
Kirjoitin vastaukseksi vajaa kaksi sivuisen novellin jossa vastasin ympäripyöreästi ja kerroin tyhjentävästi lisätyöni luonteesta.
Kahteen viikkoon ei asiasta kuulunut mitään, eikä päätöstä ei ollut tehty kun kävin tarkistamasta TE-palvelusta. Perjantaina soitin TE-palveluiden palvelevaan numeroon tiedustellakseni tilannetta. Puhelimeen vastasi erittäin palvelutaitoinen mieshenkilö joka suomensi ja kertoi mikä on tilanne. Tilanteeni siis oli, että TE-viranomainen miettii olenko estynyt ottamasta työtä vastaan kun teen tätä Eezyn kautta olevaa toimeksiantoa yritykselle X. Että olenko kokoaikainen vai osa-aikainen. Henkilö kertoi että viikko sitten tilanne oli se että käsittelyaika oli 7 viikkoa.
Siis seitsemän helvetin viikkoa. Minulla oli pala kurkussa, kun ihmettelin tätä hänelle. Siis miksi minua rangaistaan rehellisestä työstä ja vähävaraisena todella tarvitsen rahaa laskuihin. Puhelimessa pysyin äärimmäisen asiallisena ja teroitinkin, että kritiikkini ja valitukseni ei ollut henkilökohtaista. Puhelun jälkeen olin poissa tolaltani.
Tämä niin kuin varoituksena teille. Jos teette rehellistä lisätyötä pienellä tuntimäärällä. Niin varautukaa siihen, että saatte olla ilman Suomen peruslain mukaista rahallista turvaa. Kiitos isänmaan, tulen muistamaan miten piditte minusta huolen.
 ·  Translate
1
Kimmo Tyyskä's profile photoNiko Porjo's profile photoJani Siekkinen (Sinuhesieda)'s profile photo
5 comments
 
Tuska hellittää. Perjantaina menee maksuun mun rahat. Se otti sen seitsemän viikkoa. Rahat tulossa ja laitoin vetämään parerit viimekuun jutuista jutta eiköhän nelkin rahat tule parissa viikossa.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Taantuma, komissaario Palmu.

Asumistukimenot kasvaneet - yleistä asumistukea saa useampi, kuin koskaan ennen
#uutisvahti

http://yle.fi/uutiset/asumistukimenot_kasvaneet_-_yleista_asumistukea_saa_useampi_kuin_koskaan_ennen/8665145
 ·  Translate
Kelan maksamien asumistukien menot ovat kasvaneet merkittävästi. Kasvuun vaikuttavat Kelan mukaan pitkäaikaistyöttömyyden lisääntyminen sekä tukia kasvattaneet lainmuutokset.
1
Optikko Eskil Fagerlund's profile photo
 
Nähdäkseni eläkeläiset ovat kaikista kovimmilla.
Eläkkeet eivät juurikaan nouse yleistä hintatasoa seuraten ja tästä seuraa, että heitä on paljon maksuhäiriörekisterisssä.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Minua ärsyttää kun hesalaiset lähes aina esittelevät olevansa Pihlajamäeltä, Punavuoresta, Sinivuoresta, Pilkkuvuoresta, Sinipilkkuraidallisesta Vuoresta. Onko liikaa vaadittu, että sanoisi olevan Helsingin Sinipunaviivavuoresta?!

#Rant
 ·  Translate
1
Seppo Alaruikka's profile photoNiko Porjo's profile photo
2 comments
 
Mitä sillä on väliä mistä ne on? Kato kartasta jonkun mäen nimi ja esittele ittes sillä. Jos kyselevät missä se on niin naurahdat niin kuin olisivat heittäneet vitsin ja jatkat omaa juttua
 ·  Translate
Add a comment...
 
Suomi mainittu!
1
Add a comment...
 
"_Se ei vaan mahdu minun etiikkaani, että laki tai TE-toimiston virkamies päättää, olenko yrittäjä vai en, ilman suostumustani. En todellakaan perusta yritystä alalle, jossa ei ole varmuutta kokoaikaisesta työllistymisestä, jyrähtää Sanna Tuhkunen._"
"_Tämä on absurdia. Jotta taiteilija saa töitään myydyksi, on hänen pidettävä näyttelyitä, joita on markkinoitava. Sama on muusikoilla, ei kukaan tule keikoille, jos ei niitä markkinoida. Minulla on omat kotisivut, ovatko nekin yrittäjän markkinointia, kysyy Esantytär._"

”En uskalla ottaa keikkoja vastaan” – työttömyysturvalain tulkinnat pelottavat freelancereita
#uutisvahti

http://yle.fi/uutiset/en_uskalla_ottaa_keikkoja_vastaan__tyottomyysturvalain_tulkinnat_pelottavat_freelancereita/8641570
 ·  Translate
Itsensä työllistävät vaativat tiukkaa rajaa sivu- ja päätoimisen yrittäjyyden välille. Luovien alojen freelancerit eivät halua yrittäjän leimaa, koska pelkäävät työttömyysetuuksien menetystä. Osa ei uskalla ottaa keikkatöitä vastaan, ennen kuin lakimuutoksen tulkinta selkiytyy.
3
Jani Siekkinen (Sinuhesieda)'s profile photoOptikko Eskil Fagerlund's profile photoPanu H's profile photo
7 comments
Add a comment...

Jani Siekkinen (Sinuhesieda)

Muu Sosiaalinen Media  - 
 
Hei kertokaas mulle pari juttua. Periscope appsia olen Androidilla käyttänyt.
Miksi kamerani litistää kuvaa? Pyöreät muodot muuttavat soikeiksi. Pystykuvauksessa leviä vaakasuuntaan ja vaakakuvauksessa päin vastoin.
Jos tarkka sijainti ei ole lähetyksessä päällä näkyykö lähetys kartatta näkymässä olenkaan?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Kappas, viittomakieltä YLEssa.
1
Add a comment...
Have him in circles
361 people
Raphael Polanco's profile photo
Eero Pulkkinen's profile photo
Carlo Palermo's profile photo
Sergio Viero Savio's profile photo
Tarja  Vahersalmi's profile photo
Jim My's profile photo
Shelley Graves's profile photo
Väinö Ilmarinen's profile photo
Pekka Kylliäinen's profile photo
3
Jani Siekkinen (Sinuhesieda)'s profile photoKimmo Tyyskä's profile photo
3 comments
 
Huonon pohjan hän siihen on nyt ainakin luonut. 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Puhelinta ei saa käyttää, mutta 112'n saa soittaa. Illogical.
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
"_Lappeteläisen mukaan suuri osa levottomasti oirehtivista lapsista kärsii pikemminkin liian kiireisistä vanhemmista kuin aivoperäisistä oireista._"

Psykologi: Lasten oireet kielivät usein kiireisistä vanhemmista ja kasvatuksen ulkoistamisesta
#uutisvahti

http://yle.fi/uutiset/psykologi_lasten_oireet_kielivat_usein_kiireisista_vanhemmista_ja_kasvatuksen_ulkoistamisesta/8640001
 ·  Translate
Moni kiireinen vanhempi pitää yllä mielikuvaa, että noudattamalla oppaiden neuvoja ja kehittelemällä lapselle paljon harrastuksia ei lasten kasvatus ole konsti eikä mikään. Lasten kanssa työskentelevä psykoterapeutti tyrmää ajatuksen.
14
1
Rauni Warro's profile photo
Add a comment...
 
Tuli mitta täyteen Periscope ja Twitter ei sovi minulle, kiitos ei kiitos.
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Mihin voi valittaa kun Periscopea surffatessa tuli liuta alaikäisiä teinejä jotka polttavat ja kiroilevat. Voisitteko vahnemmat kasvattaa lapsianne tai käyttää ehkäisyä.
Onneksi on +Timo Kantola​​ Häntä on mukava seurata.

Kiitos ja anteeksi.

#rant #avautuminen
 ·  Translate
2
Jarkko Yli-Heikkuri's profile photoJani Siekkinen (Sinuhesieda)'s profile photoKimmo Tyyskä's profile photoTimo Kantola's profile photo
6 comments
 
Aika levottomia kommentteja joskus saan, mutta estän levottomat kommentoijat esityksistäni.

Löytyy myös hyviä seurattavia niin nuorista kuin aikuisistakin. Minulla on Periscopessa jostain syystä paljon nuoria seuraajia.

Sain myös yhden pro Venäjä Putin Stalin miehen seuraajakseni ja ahkeraksi kommentoijaksi Periscopessa ja nyt sama mies seuraa minua myös Instagramissa.

Periscopessa on paljon Venäläisiä. 
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
361 people
Raphael Polanco's profile photo
Eero Pulkkinen's profile photo
Carlo Palermo's profile photo
Sergio Viero Savio's profile photo
Tarja  Vahersalmi's profile photo
Jim My's profile photo
Shelley Graves's profile photo
Väinö Ilmarinen's profile photo
Pekka Kylliäinen's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Other names
"Sinuhesieda"
Apps with Google+ Sign-in
  • rymdkapsel
Story
Tagline
Precariat, born in mid 80's. Speaks Finnish and some English. Nerd ;)
Introduction
Precarious worker, kitchen philosopher, blood donor, nerd/geek, Mac, Linux, Android and part time PS3 user.

I speak Finnish and English. Finnish is my native language.

I'm a Finn. Born in the 80's. I have done some amateur voice acting, I did a podcast while a go and time to time I make YouTube videos that have more meaning than self porpose.

I also use PMR446 walkie-talkies and my call sing is Sinuhe (channel 8).
____________________________________________________

"Minä, Sinuhe, Senmutin ja hänen vaimonsa Kipan poika, kirjoitan tämän. En ylistääkseni Kemin maan jumalia, sillä jumaliin olen kyllästynyt. En ylistääkseni faraoita, sillä heidän tekoihinsa olen kyllästynyt. Vaan itseni tähden minä tämän kirjoitan. En mairitellakseni jumalia, en mairitellakseni kuninkaita, en pelosta enkä tulevaisuuden toivosta. Sillä elämäni aikana olen niin paljon kokenut ja menettänyt, ettei turha pelko minua vaivaa, ja kuolemattomuuden toivoon olen kyllästynyt, niin kuin olen kyllästynyt jumaliin ja kuninkaihin. Vaan itseni tähden minä tämän kirjoitan ja siinä luulen eroavani kaikista kirjoittajista niin menneisyydessä kuin tulevaisuudessa. "
Sinuhe egyptiläinen, Mika Waltari
____________________________________________________

"Do or do not. There is no try."
Yoda, Jedi Master
__
__________________________________________________

“Well, what can I say – in Finland, whoring is apparently more acceptable than voluntary childlessness.”


YleX “Prisoners of conscience”
____________________________________________________

"This is a monetary paradigm that will not let go until it's killed the last human being. The "in" group will do all it can to stay in power and that's what you've got to keep in mind. They'll use the army and navy and lies or whatever they have to use to keep in power. They're not about to give it up because they don't know of any other system that will perpetuate their kind."

Zeitgeits Moving Forward

____________________________________________________
Bragging rights
mortgage and loanz under control AND thaz lot for precarious worker
Work
Skills
Computers, gadgets and some craftsman skills.
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
The facility has a water outlet for cabin users which is nice. Only downside is that ABC Mäntyharju is not open for 24/7.
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago
Terrific convience store. On rare cases there has been old food on shelves.
Public - 10 months ago
reviewed 10 months ago
2 loud can't talk & hear
Public - a year ago
reviewed a year ago
8 reviews
Map
Map
Map
Some food wasn't like I'd like them. But nice staff and would visit another time.
Public - 10 months ago
reviewed 10 months ago
This new Siwa and its staff are nice.
Public - 10 months ago
reviewed 10 months ago
Palvelu on aina ollut ystävällistä. Työn jälki on ollut erinomaista. Luotan tähän paikkaan. Palvelutiski ja odotustilat siistejä.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago