Profile cover photo
Profile photo
Jan Snippe
About
Jan's interests
View all
Jan's posts

Post has attachment
Adventsconcert Harmonie St. Gregorius 29-11-2015 

Post has attachment
Vandaag gewandeld rondom het stuwmeer in Kerkrade. Heerlijk herfstweer.

Post has shared content
#Googlewebstore  Rekenmachine  met wiskunde, wetenschap, natuurkunde, techniek, stromingsleer en financiële vergelijkingen voor studenten en docenten.

Post has shared content
#Googlewebstore  De BioDigital Human is een virtueel lichaam platform, bestaande uit de meest uitgebreide set van echte 3D anatomie en 3D gezondheidstoestand modellen die ooit is samengesteld. Gebruik de gratis of betaalde (4 dollar per maand) premium versie en kies uit 1000 van interactieve visualisaties om uw eigen bibliotheek van de modellen te bouwen.

Post has shared content
#Googlewebstore  Een Mooi, krachtig, gratis wiskunde exploratie programma! Ter beschikking gesteld aan u door desmos.com
Ontdek wiskunde met Desmos! Plot functies, tabellen maken, schuiven toevoegen, animeren van uw grafieken, en nog veel meer - allemaal gratis.

Post has shared content
  #Googlewebstore  
Numedu biedt een content designer set voor Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde subdomeinen.
Deze applicatie biedt een content designer  voor sommige Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde subdomeinen. Het is onderdeel van een complete educatieve platform, genaamd numedu en geserveerd op www.numedu.com. Numedu platform maakt het voor gebruikers mogelijk tijd te sparen voor hun eigen Wiskunde en Wetenschaps lessen.en de inhoud te delen.

Post has shared content
#Googlewebstore  Teken unieke en onvergetelijke mindmaps, sla ze gratis op in de cloud om overal toegang te krijgen. Eindelijk is het mogelijk om een mindmap als individu een  makkelijke prent te maken van je geest net als een met de hand getekende op papier. De mindmaps die u maakt met Connected Mind zijn zelfs beter omdat je kunt gemakkelijk foto's en vormen kunt toevoegen en je hebt een hele regenboog van kleuren en een selectie van lettertypes tot je beschikking.

Post has shared content
#Googlewebstore  Professionele Photo Editor gemaakt voor iedereen.
* Polarr Photo Editor 3 zal binnenkort worden vrijgegeven. iOS en Android-versies verkrijgbaar bij https://www.polarr.co/

Polarr is een geavanceerde foto-editor ontworpen voor fotografen, studenten, bloggers, en degenen die professionele foto gereedschap nodig op de weg. Kenmerken:

- Kleur: temperatuur, tint, contrast
- Licht: blootstelling, lichten en schaduwen
- Detail: duidelijkheid, slijpen, de-noise
- Optiek: vervormingen, vignet, fringing
- Geavanceerde HSL en RGB Curve gereedschap
- Hoogtepunten / schaduwen toning gereedschappen
- Meerdere lokale aanpassingen
- Circulaire en helling filters
- Aangepaste filters maken op basis van de geschiedenis
- Export foto op verschillende dimensies
- Infinite ongedaan maken en bewerken geschiedenis bijhouden
- * Experimentele RAW-ondersteuning voor bepaalde camera-bestanden (CR2, RAF, NEF), etc

Post has shared content
#Googlewebstore  

Screencastify is een eenvoudige video screen capture software (aka. Screencast recorder) voor Chrome. Het is in staat om alle scherm activiteiten vast te leggen van een tabblad, inclusief audio. Gewoon drukken  en de inhoud  van het tabblad wordt vastgelegd. Zodat u eenvoudig een screencast voor video tutorials,  presentaties enz.kunt opnemen. Het ondersteunt ook  het vastleggen van bureaublad activiteiten, zodat u alles wat op uw scherm komt (niet alleen tabs) ook kunt opnemen.

Post has attachment
125 jarig jubileum van Harmonie St. Caeciia Landgraaf After Party
Wait while more posts are being loaded