Shared publicly  - 
 
Volgens mij hebben we dat al eens gehad, een sociaal netwerk met en playknop. Eens denken. Het had lelijke pagina's herinner ik me, die je kon finetunen met een bulldozer en een berg code. Mydinges was dat. My___ Wel op die weg, op die weg zit Facebook vandaag keihard.
Translate
2
Stijn Vogels's profile photoJan Seurinck's profile photo
4 comments
Translate
 
Anders zou ik dat niet schrijven.
Translate
 
+Jan Seurinck Facebook vandaag zomaar vergelijken met Myspace van x jaren geleden lijkt me nogal moeilijk. Er zijn we enkele analogieën (social media) maar imho is de schaal en breedte volledig anders. Daarbij komt nog eens dat Rupert helaas Myspace de das heeft omgedaan door zijn verkeerde interpretatie van de mogelijkheden. Facebook daarentegen kan duidelijk op eigen benen blijven staan -- al is en blijft het wel een zeepbel.
Translate
 
Wat die zeepbel betreft: ik weet dat niet zo zeker. Die mensen weten écht wel heel veel hé. Tel de opbrengsten van de wereldwijde commerciële omroepen bij elkaar en facebook komt niet aan de hielen. Toch worden we dagelijks overspoeld door reclames die niets maar dan ook niets met ons te maken hebben. Bij facebook is dat van tijd ook zo maar minder. Veel minder.
Translate
Add a comment...