Profile cover photo
Profile photo
Jan Lundquist
568 followers
568 followers
About
Jan's posts

Post has shared content
Vi søger --
Projektleder inden for 'Customer Experience Management'

Om stillingen overordnet --
Vi søger en projektleder til at kunne udvikle vores arbejde med at optimere kundeoplevelser (Costumer Experience Management) på tværs af organisationen og de forskellige aktiviteter og kontaktpunkter – vi kalder det ”at sætte aktøren i centrum” inden for arbejdet med donorer, indsamlere og frivillige.

Analyse --
Du vil også blive teamleder for vores analysearbejde, hvor vi vil udvikle vores evne til at arbejde data- og brugerdrevet, og løbende kunne dokumentere vores resultater.

Digital kommunikation --
Du vil blive del af et ambitiøst hold i Relations-gruppen, hvor vi også arbejder med dialogkommunikation og digitale kontaktpunkter, services og kommunikation.

Team --
Analyseteamet består foruden dig af medarbejdere, der arbejder med analyse en del af deres tid.

Læs mere om stillingen her ->
https://www.noedhjaelp.dk/det-goer-vi/om-os/job/job-i-danmark/projektleder-for-kundeoplevelse-og-analyse

"Hvis det handler om mig, så køber jeg" af Rasmus Houlind er den første danske bog om omnichannel. Jeg har læst og kommenteret på den her - https://goo.gl/OsKMJN

Post has attachment
Tilføj til cirkler - I guess not...
Photo

Hey, jeg er også på.

+Mads Gorm Larsen , din læseplan er fin, og ikke mindst virker det realistisk med 3 kap af gangen pr uge. Lad os teste den.

+Mathias Bak , jeg kan godt lide at det umiddelbart ligner, at +Søren Bo Steendahl på dit spørgsmål intro skriver "jeg er frisk" - en bedre beskrivelse af Søren findes faktisk ikke :) Selv sidder jeg som digital projektleder på Kræftens Bekæmpelse og har gennem ti år arbejdet i feltet mellem forretning/digital/kunde - med en kommerciel CRM-vinkel (se mere info på https://dk.linkedin.com/in/janlundquist - og connect). Og jo, jeg har også en blog  https://lundquisten.wordpress.com/ - hvor jeg mest skriver lange, ikke-blogagtige indlæg om bøger, som jeg synes har givet et input, og til tider blogindlæg om andet (men også lange - er ligeglad med genrekonventioner)... I øvrigt tager +Mads Gorm Larsen fejl - det var ikke fb, men g+, der førte os sammen IRL til lidt sommer og julefrokoster, men det kunne også have været fb... same-same-but-different.

Og jeg er også åben over for flere i gruppen, fx kunne der være en mulighed for at man "meldte ind" på bøger man diskuterede, og så bare kunne følge andres diskussioner af bøger, man ikke selv lige fik læst... men jeg er generelt stor fortaler for at sætte i gang, teste og se hvad der kommer.

+Kasper Bergholt - vi skal nok få nogle sjove diskussioner, for jeg tænker, at en "instrumentel" tilgang kan være super, hvis den eksekveres rigtigt (aner intet om denne bog, den ligger bare klar på tabletten).

Til sidst - tak, +Mads Gorm Larsen for endnu engang at tage et sjovt initiativ og invitere mig med on board med en række spændende drenge!

Let's be con'tent with content!

Kan I hjælpe?
Jeg er på udkig efter et bureau/firma/... som kan levere en fantastisk infografik - kender I nogen, kom gerne med eksempler og henvisninger. 
På forhånd tak

Post has attachment
Jeg har crawlet nettet for forudsigelser om de vigtigste digitale trends i 2015 – og jeg har komprimeret dem til 7 trends: kunden, big data, omnichannel, CRM/CEM, digital markedsføring, bærbare enheder og nedbrydning af siloer - http://wp.me/v7Se. Er det de rigtige? Eller synes du, at der mangler nogen?

Post has shared content
Jobopslag: I +Bolius - Boligejernes Videncenter søger vi en praktikant (betalt) til at hjælpe og lære alt om Content Marketing, SEO, Sociale medier. Kender du nogen, der søger, så del meget gerne. Bolius er nok Danmarks største Content Marketing-virksomhed :)

http://www.bolius.dk/job-hos-bolius/praktikant-hos-bolius-soeg-her/

Post has attachment
For interesserede i CRM har jeg skrevet en teoretisk intro - http://wp.me/pv7Se-4g - men jeg vil gerne følge den op med en praksisnær intro med eksempler. Har I nogen?

Tak for invitationen til gruppen. Jeg kan godt lige regelsættet, og jeg vil gerne prøve at dele relevant indhold... dog næppe så meget fra min egen verden som det jeg falder over eksternt og vil finde interessant at debattere.

Takker for invitationen og glæder mig til at være en del af kanalerne...
Wait while more posts are being loaded