Profile cover photo
Profile photo
Jan-Helge Hansen
2,805 followers -
Project Coordinator & Sysadmin at Frontkom, and your new best friend.
Project Coordinator & Sysadmin at Frontkom, and your new best friend.

2,805 followers
About
Jan-Helge's posts

Post has attachment
Central Park: We walked by these guys and they put on quite the athletic show.

Post has attachment

Post has attachment
OpRapport "Summerlove Østfold"

Forsøk 1: Fail
Vi hadde en god plan, gjennomførte perfekt og stod klare for å sette opp 3 lag. Dessverre hadde Intel en veldig dårlig dag, og en ghost link ble hengende i flere timer og blokkerte sør-øst til vest.

Forsøk 2: Suksess
Skuffede som vi var etter Intel-fail sist, bestemte vi oss for å prøve igjen. Nok en gang prikkfri oppkjøring, og denne gangen spilte Intel på lag med oss.

Layer 1:
22:39 <DrNoEsPosible> created a Control Field @Ole Burås +54500 MUs

Layer 2:
22:47 <D154RM> created a Control Field @Kyrkan i Ed +54887 MUs

Layer 3:
22:52 <BrusendeViking> created a Control Field @The Pointing Man on the Rock +55128 MUs

I skrivende stund har feltene stått i 3 checkpoints (!).

Edit: Feltene stod i 4 checkpoints, omtrent 15 timer og 30 minutter, før @larerMartin og @Aasgardsreia rev nordre anker Ole Burås.

Stor takk til @LeonKowalski, @dragevenn, @Haien, @JMH84, @Bolche, @eirlys, @kaalormen, @Teamsideways og @dahlm for store og små bidrag til moroa.
Photo

Ny mission i Gamlebyen. Vil tro den bidrar til at området skifter farge litt oftere, og ikke minst at folk går ut av bilen for å ta portalene i ytterkant :)

I går kveld kom det meldinger om blå aktivitet ved nøkkelportaler utenfor Fredrikstad, og Qgal5kap viste seg til slutt å være på tur med Orvar.

Ved å se på mulige ankerpunkter, klarte Per Henrik å forutse at Rolvsøy Kirke ville være mest sannsynlig, så jeg kjørte dit i full fart mens David kriget mot larerMartin om Gamlebyen og fugletårnet på Øra, og Jonas satt opp sperrelink til Onsøy. Vi regnet såklart med at timingen deres var rett før klokka gikk mot reset.

Det toppet seg i at jeg stod ved Rolvsøy kirke i under ett minutt før Q og Orvar kom kjørende inn på plassen, og ble ganske lange i maska da de forstod at det ikke ble noe felt den kvelden. I desperasjon kjørte de i stor fart til Frikirken, men til tross for et par linker ble det ikke noe felt derfra heller.

Success!

Takk til +Per Henrik Johansen  +Tord Nilsen  +David Stackhouse  og +Jonas Mostad Hansen  for bidraget til et magisk Ingress-øyeblikk.

Disclaimer: Alt skjedde mens jeg kjørte bil, så detaljer kan ha gått meg hus forbi :)

Post has shared content
The madness is high level in this one. Wow.
Just one of the many reasons for my quip about the U.S. legal system. This is absurd, and every American should be extremely embarrassed about this (which should lead to something being done about it).

Post has attachment
Wait for it...

Post has attachment
Én million investert. For et jubileum.

Neida, jeg har ikke investert en million kroner. Derimot har jeg investert en million øre, som også er ganske mye. Og i snitt har hver krone allerede etter to år blitt lånt ut over 2 ganger, et tall som bare øker.

Suksesshistoriene med mikrolån er mange, og det å hjelpe folk til å hjelpe seg selv fremfor å gi penger til store organisasjoner, er min favorittmåte å bidra til en litt bedre verden.

Jubileumslånet gikk til Brenda, som selger fisk og grønnsaker på Filippinene, og lånet går til innkjøp av varer for salg. Klikk for å bli med du også!

A major update to the app Yo now makes it useful, as you can subscribe to custom notifications from a number of services, and also add your own.
Wait while more posts are being loaded