Profile cover photo
Profile photo
Jacob Beermann
352 followers -
Personlig træner, foredragsholder og forfatter hos Maxer.dk
Personlig træner, foredragsholder og forfatter hos Maxer.dk

352 followers
About
Jacob's posts

Post has attachment
Jeg har lavet en ny personlig hjemmeside for at få mulighed for at skrive om andre emner end træning, kost, smerte og lignende, som jeg primært beskæftiger mig med på Maxer 😊

Post has attachment
Er stolt af at kunne præsentere far-forberedelse - babybility. Du har hørt om mor-barn-hold og nu kan vi stolt præsentere det maskuline alternativ til mænd, der gerne vil være den bedst mulige far.

Som far bliver du stillet overfor en række vanskelige opgaver. På denne workshop gør vi dig klar til at takle dem på bedst mulig måde.

Post has attachment
I dag har jeg lanceret mit første digitale produkt, som et et videokursus i squat, bænkpres og dødløft. Der er tre forskellige pakker og mere end fire timers video i høj kvalitet fyldt med implementerbar information :)

Post has attachment
Uden fastlagt progression i dit træningsprogram, vil du aldrig få noget nær optimal fremgang. I denne artikel gennemgår jeg de mest anvendte former for progression og viser samtidig hvilke kendte programmer, som benytter sig af disse typer progression.

Post has attachment
Så er der søndagslæsning i form af denne artikel om styrketræning for kvinder. I artiklen tager jeg fat i 10 af det største myter omkring styrketræning for kvinder og samtidig præsenterer jeg to træningsprogrammer for kvinder - både et fullbody og et 2-split.

Post has attachment
Inspireret af +Christian Møller s gæsteindlæg på +Mikael Rieckantphilosophy.com om hvordan Christian fik mere end 500 optins på 48 timer med sin leadmagnet, har jeg brugt de sidste to dage på at lave denne nye leadmagnet og landingpage. 

Jeg har akkurat lagt den online og nu bliver det spændende at se, hvad optin-antallet hedder om 48 timer. Uanset hvad det ender på, vil jeg gerne takke de to herrer for inspirationen og det spændende spark bagi, som fik mig til at lave min første leadmagnet.

Post has attachment
Så dette opslag til Rising Stars (i øvrigt rigtig fint arrangement) og tænkte på dig +Dennis Drejer. Der må være nogle klubber rundt omkring, som du kan hive fat i og skabe noget værdi med :)
Photo

Post has attachment
Mine løft fra igår ved EM i styrkeløft 2014 - 292.5 kg squat, 165 kg bænkpres og 292.5 kg dødløft - 750 kg total og 541 wilks, altså det højeste danske nogensinde.

Post has attachment
Er stolt af at præsentere denne nyhed!

Post has attachment
Jeg må med min alder in mente åbent erklære, at jeg mener målretningen af den her flyer med posten, er liiidt forfejlet.
#directmail #directmarketing #flyer
Photo
Wait while more posts are being loaded