Profile cover photo
Profile photo
Jaap van Duijn
84 followers -
Directeur van Ace Group
Directeur van Ace Group

84 followers
About
Jaap's posts

Post has attachment

Post has shared content
Google versleutelt zijn zoekopdrachten, waardoor het voor webmarketeers en website-eigenaren niet meer mogelijk is om - gratis - te achterhalen, welke zoektermen het best werken. Jammer! Maar waar een deur gesloten wordt, gaat ergens anders weer een raam open. Alleen jammer dat je daarvoor moet gaan betalen ...
Google heeft zijn spierballen getoond door zoekopdrachten niet meer meetbaar te maken; ze worden nu versleuteld vanwege privacy. Dit heeft flinke gevolgen voor de online marketing activiteiten van elke ondernemer ..!

Vanmorgen een gesprek gehad met een bedrijf, die een "offerte" had ontvangen voor de ontwikkeling van een website. Dit was zo vaag omschreven dat niet duidelijk was wat geleverd zou worden. Als wij een offerte uitbrengen, staat daar precies in wat wij doen, waarom wij dat doen en wat het u uiteindelijk kan opleveren.

Het ontwikkelen van een website is tegenwoordig geen kunst meer. Alleen de expert weet de juiste resultaten ermee te behalen. 

Post has attachment
Komkommertijd? Hier wordt nog flink geoogst!
De afgelopen weken flink wat websites opgeleverd, zoals de website van Groot Handelsgebouw in Rotterdam, website van Visser Tuinen, Zorgboodschap en meer.

Denkt u ook na over een nieuwe website? Laat u inspireren door onze website en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Vanmorgen in het nieuwe Dorpskantoor (Rijnsburg) een netwerkbijeenkomst van Open Koffie meegemaakt. Een aantal nieuwe mensen mogen ontmoeten. Erg nuttig!

Post has attachment
Eiindelijk!

Post has attachment
Begin hier nooit aan!!! Veel te verslavend ;-)

Post has attachment
Interessant om te zien hoe het zoekgedrag in de loop der tijd is veranderd. Van "als je maar wat resultaten terugkrijgt" tot "ik wil alleen die informatie die voor mij interessant is"

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded