Profile cover photo
Profile photo
Jaap Veenstra
206 followers -
www.alpha-audio.nl
www.alpha-audio.nl

206 followers
About
Jaap's posts

Post has attachment
Bij verjaardagen horen cadeautjes en dus ‘trakteert’ Wyred4Sound u op de 10th Anniversary Limited Edition DAC2v2SE. Voor de echte liefhebbers!

Post has attachment
Op High End Munchen heeft KEF de gloednieuwe Q-serie geïntroduceerd. De instap-serie van KEF. Dus… zéér betaalbaar! Vanaf zo’n 500 euro per setje hebt u een paar leuke monitors.

Post has attachment
Denon heeft op de High End naast nieuwe receivers en de nieuwe HEOS Soundbar ook een opengewerkte AH-D7200 hoofdtelefoon staan. Wij zijn wel benieuwd naar de technologie. We spreken met de acoustic engineer van Denon.

Post has attachment
dCS heeft op de High End Munchen de all-in-one Vivaldi 1 geïntroduceerd. Een apparaat dat cd’s kan spelen, als dac kan functioneren én kan streamen. We kijken ook even naar de dCS Network Bridge.

Post has attachment
Een van de meest bizarre demo’s op de High End Munchen is de soundbar van Weiss. Deze is in samenwerking gemaakt met PSI en Illusonic. Het doel was een soundbar te ontwikkelen die écht 3D kan spelen. Een soundbar zonder crosstalk. Dus een soundbar die…

Post has attachment
Hegel introduceert op de High End Munchen 2017 de Hegel H90. Dit is de opvolger van de welbekende H80. De H90 heeft een paar interessante extra’s.

Post has attachment
NAIM toont zijn complete Unity line-up op de High End. Natuurlijk hebben we daar al eerder kennis mee gemaakt, maar nu kunnen ze ook vertellen dat het leverbaar gaat worden. Wat natuurlijk wel prettig is. Wij lopen alles even langs voor u én brengen nog…

Post has attachment
Aurender is natuurlijk ook aanwezig op High End. Wij hebben Harry Lee – CEO van Aurender – geïnterviewd om te kijken wat ze allemaal het komende jaar gaan brengen.

Post has attachment
Het doet ons plezier dat we nog steeds zoveel fabrikanten aantreffen met mooie en ook nieuwe producten. Variërend van interlinks en netsnoeren via high-end DAC’s en heftige eindversterkers, tot aan complete lifestyle all-in-one luidsprekers met ingebouwde…

Post has attachment
Het MP3-formaat is officieel voor achterhaald verklaard door de oorspronkelijke bedenkers van de compressiemethode. De toekomst is aan AAC.
Wait while more posts are being loaded