Shared publicly  - 
 
Vieraita virrassasi?

Jotkut ovat ihmeissään kun vieraiden julkaisuja tai päivityksiä näkyy virrassa ja ovat syyttäneet näitä postaajia yksityisyysasetusten vääristä säädöistä...
Siitä ei ole suinkaan kyse!
Kukaan muu kuin sinä itse ei voi vaikuttaa siihen mitä virrassasi näkyy.


Suosittuja julkaisuja nostetaan kaikkien virtaan ihan Googlen toimesta ja se onkin oiva keino löytää hyvää sisältöä ja uusia rinkuloitavia.

Tässä asennekasvatusta uusille plussaajille: Älkää jääkö vain omiin piireihin pyörimään kun mahdollisuudet ovat mahtavat oppia uutta, tutustua uusiin ihmisiin ja keskustella kaikesta mahdollisesta auringon alla.
http://googleplussa.blogspot.com/2012/02/yleista-googlesta-ja-asenteista.html

+Jaakko Paarvala kiteytti näin hienosti mitä voi tehdä:

"Mistä kohistaan liukusäädin on syytä säätää nollille, eli "älä näytä streamissä Mistä kohistaan- kohteita". Helpoiten tämä sujuu, kun menet osoitteeseen https://plus.google.com/hot ja käytät liukusäädintä, joka löytyy heti Mistä kohistaan-otsikon oikealta puolelta. Toivottavasti auttaa."

Suosittelen kyllä vääntämään nupin kaakkoon eli seuraamaan kaikkea mielenkiintoista mitä virta tuo tullessaan! :-)

Tämä ei ole suljettu Facebook vaan ihanan avoin Google+! :-)
Translate
49
27
Jani “Markus” Verkkomäki's profile photoAnne Pykälistö's profile photoJani Siekkinen (Sinuhesieda)'s profile photoLeinonen Janne's profile photo
41 comments
 
+David Roche We just got 'What's Hot' in the Finnish stream and people are asking those who have posted the original posts to change THEIR privacy settings so that the popular posts would not show in anyone else's stream
 
Toivottavasti tämän jutun myötä monen huolet hälvenevät! :-) Selitin tuossa englanniksi miksi kirjoitin tämän.
Translate
 
"A stranger in your stream? Here's the reason why. Read the whole story." So, it is about the What's Hot functionality of Google+.
Translate
Translate
 
Kaikki kommentoijat pääsevät piireihini... :-)
Translate
 
Olet korvaamaton, +Jaana Nyström! Sinä otit huoleksesi suomenkielisten Google+ -käyttäjien menestymisen Plussassa. Mitäpä minä omalta osaltani voin muuta tehdä kuin kiittää!
Translate
 
+Seppo Alaruikka Ole hyvä vain: Tämä on niin loistava paikka verkostoitumiseen ja kaikkeen muuhunkin, etten voi muuta kuin yrittää saada mahdollisimman paljon suomalaisia plussan puolelle! :-)
Translate
Translate
 
Jaoin sen toisen viestin! Tämähän se olisi pitänyt jakaa :)
Translate
 
Hyvä yhteenveto, kiitos! Jaoin eteenpäin...
Translate
Translate
 
Jakakaa julkisesti, muuten ei tosiaan ole vaikutusta... Sorry!
Translate
 
Pahoitteluni - jaoin vain suomi-piiriin, kun yritän olla kiusaamatta muita suomenkielellä, mutta en ajatellut, ettei se auta pisteytyksessä. No - ehkä joku postaukseni saanut postaa edelleen.
Translate
 
Kas, en edes tiennyt, että tuommoinen What's hot oli tulossa. Olen pudonnut kelkasta :/
Translate
 
Tämä "mistä kohistaan" oli hauska ja toimii kivasti iPhonen sovelluksessa. Laitoin tämän postauksen jakoon julkisesti :)
Translate
 
+Jaana Nyström En ole vaan tottunut, että neliö tuolla ylhäällä on punaisena kaiken aikaa, menen ihan sekaisin :)
Translate
Translate
 
Aika pilossa tuo https://plus.google.com/hot säädin. Ei minua nuo kohinaviestit häiritse, mutta sais tuo säädin olla helpommin hoksattavissa. iPadin kömpelössä Google+ -sovellukessakin kohinat näkyy selkeästi omassa näkymässään.
Translate
 
Kokeilin vääntää nupit kaakkoon - tuutin täydeltä OMG -kauraa - ei kiitos ;)
Translate
Translate
 
Kiitos tiedosta. Mielelläni tutustun myös uusiin piireihin, mutta halua, että näkymä muuttuu sillisalaatiksi kaikesta ei niin kiinnostavasta. Voit liittää minut piireihisi.
Translate
 
Tervetullut info tästä asiasta. Itse en ehtinyt vielä ottaa selvää, mutta arvasin kyllä oikein kun olen katsellut niitä ilmestyvän. Noita uudistuksia näyttää tulevan silloin tällöin.
Translate
 
Minä myös uusi ja täysin pihalla, mutta opiskellaan ja ihmetellään.. :)
Translate
 
Onpa mukava nähdä näin paljon uusia tuntemattomia suomalaisnimiä :)
Translate
 
Thanks Jaana! Onko suomalaisilla "oma" Whats Hot stream?
 
+Keijo Savolainen Jos ymmärsin oikein, se näkyy vain jos käyttää Plussaa suomeksi. Kaipa sitäkin voisi joskus kokeilla, josko siitä jotain ymmärtäisi... ;o)
Translate
 
Täällä sitä sitten palloillaan, en tiedä miksi, ehkä joukon jatkona.
Translate
 
Hyvin toimii myös androidilla tuo "mistä kohistaan" puoli, nyttemmin tulee luettua myös tämä, oman piirin lisäksi. Olen ollut mukana tässä G+:ssa lähes alusta asti, paljon paremmat yksityissäädöt kuin FB:ssä! Muutenkin mukavempi käyttää. Ei enään FB:tä, jonka tilinkin poistin jonkin aikaa sitten. :)
Translate
 
Niin ja hyvää huomenta myös tälle puolelle. 
Translate
 
Sama juttu täällä Harri, FB ei ole minun mieleeni. Täällä ehkä löytyy se mitä olen etsinyt, mitä se on, en vielä tiedä, mutta löytynee.
Translate
 
Niin, jos aikanaan vaan luki sen infon aiheesta, niin tämän jo tiesikin. Kyllähän siinä oli selostus siitä, mitä nämä ovat. Ja myös siitä, miten näiden what's hot -postien näkymistä hallinnoidaan...
Translate
Translate
 
Olen yrittänyt tutulleni kertoa et tää on parempi ku fb, mut ei vaan mene jakeluun. Itse käyn fb puolella sen takia ku jotkut ilmoittelevat asiosta siellä en muuten. Täällä on muuten hienoja kuvia.
Translate
 
Kari: Eivät tiedä paremmasta.. :D
Translate
 
Itse olen ollut G+ssa jo hyvän tovin, mutta nyt vasta alkaa "aueta" koko juttu, kiitos +Jaana Nyström :-) FB tuli jätettyä 3 v sitten erinäisistä syistä johtuen. Nyt pitäisi keksiä, miten kaverit ym. saisi plussailemaan...
Translate
Translate
 
Minut saa lisätä piireihin, joka haluaa. :)
Translate
Add a comment...