Profile cover photo
Profile photo
JK Webdesign BV
5 followers
5 followers
About
JK Webdesign BV's posts

We hebben jullie al voorproefjes gegeven van onze nieuwe website en kunnen jullie nu trots vertellen dat hij online staat! Wel zullen we de komende dagen her en der nog wat kleine aanpassingen doen. Bekijk onze nieuwe website op www.jk.nl en laat ons weten wat je vindt! 

Post has attachment
Ontwerpen zijn gemaakt en de bouw is gestart. Nog even geduld en de vernieuwde website van JK Webdesign is klaar... Ben je ook zo benieuwd? Houd onze Facebookpagina in de gaten, zodra de site online is zullen we het laten weten! 
Photo

Wij hebben in opdracht van PHGR de website www.onsbrabantsewal.nl gemaakt. PHGR heeft het ontwerp gemaakt, wij de website met verschillende modules. Hierdoor kan ONS Brabantse Wal zelf makkelijk de website bijhouden. De website is responsive, wat wil zeggen dat hij geoptimaliseerd is voor telefoon, tablet of computer.

Post has attachment
Bij JK Webdesign verzorgen we niet alleen alles rondom je website, maar kunnen we ook een complete huisstijl ontwikkelen. Met een (speciaal op maat ontworpen) logo en de gewenste kleurstelling verzorgen we dan briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Natuurlijk zo, dat het overeenkomt met de (nieuwe) website.
Hier zie je de nieuwe huisstijl van de IJsbaan Haarlem, wat vinden jullie ervan?
Photo

Bij JK Webdesign hebben we de werkzaamheden voor een van onze klanten uit mogen breiden naar het bijhouden van hun #socialemedia! Zij hebben er geen omkijken naar, maar profiteren van onze #service! Ook interesse? Laat dan hieronder een berichtje achter!

Ken je dat? De melding krijgen dat je mail hebt, maar bij het bekijken daarvan er achter komen dat het allemaal spam is? Wij kunnen je helpen met een goed spamfilter! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dat kan via ons telefoonnummer, ons mailadres of nog sneller via een berichtje hieronder! 

We laten graag zien wat we maken, daarvoor verwijzen we naar ons portfolio http://www.jk.nl/webdesign-alkmaar/portfolio. Welke website, welk ontwerp spreekt jou het meest aan?

De zomer is begonnen, ook op onze website www.jk.nl Velen hebben een vakantie voor de boeg of misschien al net achter de rug. Bij JK webdesign zijn wij gewoon de hele zomer bereikbaar, dus aarzel niet als je hulp nodig hebt!

JK Webdesign heeft de website gesponsord voor een sfeervol en waar wijnfestijn! Morgen, op de Paardenmarkt in Alkmaar, kijk voor het programma en meer informatie op www.festadelvino.nl
Tot morgen dus?

De IJsbaan Haarlem is al elf jaar tevreden klant van JK Webdesign. Wij zijn trots op het feit dat wij onlangs de opdracht hebben gekregen wederom een nieuwe website te ontwikkelen voor hen, met daarbij een vernieuwde huisstijl! Een nieuw logo, een nieuwe uitstraling qua vormgeving op alles waarmee de IJsbaan Haarlem naar buiten treedt. Ook dit hoort bij de werkzaamheden van JK Webdesign, deze verscheidenheid maakt ons werk zo leuk! Ook toe aan vernieuwing? 
Wait while more posts are being loaded