Profile cover photo
Profile photo
Izyan Balqis
99 followers -
Hanya Seorang Picisan
Hanya Seorang Picisan

99 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
FitRaya 2.0 - Berat Badan Lebih Mudah Turun Dengan Workout Di Bulan Ramadhan?
Bulan Ramadhan hampir tiba ke penghujungnya. Ada yang dah mula gerak pulang ke kampung halaman masing-masing. tetiba terdengar bunyi lagu raya sendu kejap bila dengar lagu raya. huhu. So, IQ nak tanya, macam mana perjalanan puasa korang? OK? Ada yang turu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
5 Tips Untuk Bersahur Dengan Mudah Dan Sihat! - Quaker Oat Pilihan Utama!
Seorang ibu semestinya akan menjadi super duper busy dengan automatik bila menjelangnya bulan Ramadhan kan? Tipulah kalau tak betul. Mana taknya, sebelum Ramadhan menjelang lagi ibu-ibu mesti pening nak fikirkan menu yang sesuai dan berkhasiat untuk ahli ke...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Persiapan Raya Dah Berapa Percent Kome Oii!
Salam korang. haha! Entry Ramadhan dekat blog ni pun sendu, tetiba nak cakap pasal raya. Ater tak pelik ke? haha! Tak perlah, janji sekarang mood nak menulis macam makin pulih. Diharapkan kekallah momentum macam ni sampai bila-bila. hahahaa!! IQ banyak shar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kekalkan Tenaga Seharian Berpuasa Bersama LAZZ Susu Kambing
Salam Ramadhan IQ ucapkan kepada semua umat Islam seluruh dunia. Tup tup dah masuk Ramadhan lagi kita kali ni. Alhamdulillah, berkesempatan lagi kita menikmati indahnya bulan penuh keberkatan ini Hari ni pun dah masuk Ramadhan yang ke-4, so macam mana denga...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Katakan Dengan Indah...Yang Baik-baik Saja
Dah lama betul tak menulis secara personal. Kadang rasa tak terluah dek kerana jaga hati orang sahaja. Nak meluah pun tengok orang, masa dan tempat. Susah betul kalau tiada berteman. Luahan cerita jemm balik kerja pun tak ada orang nak layan. Nampak macam k...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded