Profile

Cover photo
Izwan Wan
280 followers|1,933,965 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Lamanya Blog Menyepi
Assalamualaikum.... First of all, aku nak ucap terima kasih di atas kesudian korang untuk menjengah blog aku ni.... Aku sekarang ni memang amat jarang untuk update blog ni... Jadi, maaflah jika
blog aku ni tidak semeriah blog lain yang korang pernah jengah....
 ·  Translate
First of all, aku nak ucap terima kasih di atas kesudian korang untuk menjengah blog aku ni.... Aku sekarang ni memang amat jarang untuk update blog ni... Jadi, maaflah jika blog aku ni tidak semeriah blog lain yang korang pernah jengah... Apa pun aku tetap menghargai kesudian korang untuk ...
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Jika ditelusuri secara mendalam, amalan berjimat cermat adalah amalan murni yang seharusnya dijadikan amalan sejak kecil lagi.
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Guess what? Ultraman has landed in KL! Find out how you can be a part of this fun and monumental experience here.
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Pakej iPhone 6 dari Celcom
Ok..Mesti ramai yang tunggu nak beli iPhone 6 kan? Kali ni Celcom akan memperkenalkan pakej untuk iPhone 6 ini. Kalau korang nak tahu pakej apa dan berapa harga yang ditawarkan, silalah daftar di SINI untuk menjadi yang terawal tahu mengenai pakej ini.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Adakah perniagaan online perlu berdaftar dengan SSM ?
Perlukah perniagaan online berdaftar dengan SSM? Ya..perlu.. Kenapa? Ini jawapannya.... - Selaras dengan Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 yang menyatakan setiap perniagaan yang mendatangkan keuntungan harus berdaftar dengan SSM. nota: Akta Pendaftaran Perni...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Good things come in small packages! Don’t miss out on this Mini Oreo offer, available till 12th October. Click to download your coupon! ;
1
Add a comment...
Have him in circles
280 people
Hakim Abd's profile photo
Cik Athirah's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
archeotel kelvin lee's profile photo
Ahmat Brahim's profile photo
naila nur's profile photo
Aaba TonePlus's profile photo
Shara Shah's profile photo

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
We might be on the wrong side of the Asian region, but there are many simple ways to go about being more Korean in our daily lives…
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Why go for international brands when you can get creatively designedand high-quality apparel with a Malaysian flair right in our very ownbackyard?
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Tebus dua sesi permainan bowling PERCUMA melalui aplikasi GALAXY Life. Promosi terdapat di mana-mana outlet Ampang Superbowl (sponsored by Samsung).
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
Pakej Celcom Untuk Kakitangan Kementerian Pendidikan
Kali ni aku nak perkenalkan pakej khas dari Celcom untuk kakitangan Kementerian Pendidikan Malaysia. Pakej ni dilancarkan dah lama dan telah pun tamat tempoh. Namun, pihak Celcom membuka semula pakej ini kerana masih lagi ada permintaan dari warga pendidik....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
You won’t believe what you’ll get in return for your #myliptonmoments! Start getting creative and stand to win awesome prizes!
1
Add a comment...

Izwan Wan

Shared publicly  - 
 
The cast of Running Man are coming to Malaysia! Stand a chance meet them at Stadium Negara on 1st November 2014. Click for more info.
1
Add a comment...
People
Have him in circles
280 people
Hakim Abd's profile photo
Cik Athirah's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
archeotel kelvin lee's profile photo
Ahmat Brahim's profile photo
naila nur's profile photo
Aaba TonePlus's profile photo
Shara Shah's profile photo
Links
Other profiles
Contributor to
Basic Information
Gender
Male