Profile cover photo
Profile photo
Ivanka Mogilska
440 followers -
professional copywriter
professional copywriter

440 followers
About
Posts

Post has attachment
За всеки, който се иска да започне или се опитва да завърши свой личен проект - погледни тези полезни съвети и виж откъде да прочетеш още по темата, "Възпитание на вдъхновението и как да намериш време за лични проекти"

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Add a comment...

Post has attachment
Търси се Front End Developer за изработка на сайтове с индивидуален респонсив дизайн. Ако си такъв, прегледай обявата и виж дали те интересува. Ако не, но познаваш Front End Developer, ще съм ти благодарна да споделиш обявата с него.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Add a comment...

Post has attachment
Прочети и сподели днешната статия със своите приятели, близки и роднини или със семейството на твоите приятели фрийлансъри. С нея Ани Велкова ти помага да им подскажеш къде грешат, когато си говорят с теб за работа и как могат да направят живота ти малко по-лесен.

Пожелавам ти по-малко дивани за местене и досетливи и тактични близки. Успешна седмица от мен!

п.с. Все още обработвам резултатите от анкетата, защото дойдоха наистина много отговори, а междувременно у дома се нанесе и господин Грип, чието присъствие значително забавя нещата.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Add a comment...

Post has attachment
Напомням ти, че имаш време до 31 януари да подадеш данъчната си декларация по електронен път и да получиш 5% отстъпка от данъка за довнасяне.

Ако си наясно с всички детайли и условия, остава само да намериш време да попълниш и подадеш декларацията. Ако идея си нямаш за какво говоря или само смътно се досещаш, прочети разясненията на Стефка Василева.

! Важно. Безплатна, онлайн счетоводна консултация ще има този петък – подготви си въпрос.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #данъци
Add a comment...

Post has attachment
Честита ти нова година. Желая ти упоритост, търпение, любопитство и хъс, за да постигнеш всичко, което искаш. Аз ще продължа да ти помагам с каквото мога.

В първия пост за 2019-та те черпя с три безплатни книги за сваляне, информация за едно полезно за теб събитие и с новината, че анкетата "Какво искаш да четеш в блога през следващата година" остава отворена до края на седмицата. Отговори на въпросите, сподели ги с колеги фрийлансъри, помогни ми да съм ти полезна.

Успешна седмица!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Add a comment...

Post has attachment
Въртях, суках, писах ти специални пожелания, пробвах да ти разкажа няколко коледни, а после и предновогодишни истории, но не ми се получи. Истината е, че написаното по-долу, е единственото и най-истинско нещо, което мога да ти пожелая в края на 2018 и началото на 2019 година.

п.с. Сподели този или любимия си пост от блога за тази година, с приятели и колеги. Като резултат едва ли ще спечелиш от държавната лотария или ще бъдеш затиснат от тонове щастие, но ще помогнеш на мен и други фрийлансъри. Благодаря ти и весело посрещане на празника!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Add a comment...

Post has attachment
Помогни ми, за да ти помогна. Отдели 3 до 5 минути от ценното си предпразнично време и отговори на 7 бързи въпроса какво ти харесва и какво не в блога и какво би искал да четеш в него през следващата година.

За теб ще е от полза, защото в следващите 12 месеца ще получаваш информацията, която ти е нужна. За мен ще е истински подарък, защото така ми даваш подкрепа, показваш, че това което правя е важно и полезно за теб и ми помагаш да се движа в правилната посока.

Попълни анкетата „Какво искаш да четеш в блога през следващата година“ и я сподели с приятели на свободна практика. Очаквам мнението ти до 31. 12. 2018.

Благодаря!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #анкета
Add a comment...

Post has attachment
Дойде време за декемврийската безплатна, онлайн, счетоводна консултация. Ако имаш счетоводен въпрос, задай го в коментарите към поста „Питай счетоводител #4“ - първите 10 коментара ще получат отговор до вторник.

Приятна почивка от мен и поздрави от зимното море, което се вълнува насреща ми.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #счетоводство
Add a comment...

Post has attachment
Едно е да знаеш нещо, друго е да се организираш и да го направиш. Затова, ако все пак не успееш с планирането и се окаже, че ще работиш на Бъдни вечер, Коледа, дните след тях или на Нова година, приложи няколко тествани съвета за по-висока продуктивност в екстремни, празнични условия.

п.с. Сподели ги с приятели и колеги, сигурна съм, че все някой ще има остра нужда от тях. Благодаря!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #празници
Add a comment...

Post has attachment
Всяка година споделям с теб съвети как да НЕ работиш по празниците, как да си разпределиш поръчките равномерно – за декември и за януари – и как да започнеш успешно и ползотворно новата работна година. Натрупал се е доста материал, затова реших да ти направя предварителен коледен подарък – наръчник за работно и финансово оцеляване на фрийлансъри по празници. В него ще намериш нова информация, както и линкове към всички полезни материали по темата, публикувани тук през годините.

Приятно четене!

п.с. Направи предколеден подарък и на мен, на колеги и приятели – сподели с наръчника с тях. Благодаря!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #Коледа
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded