Profile cover photo
Profile photo
Ivanka Mogilska
441 followers -
professional copywriter
professional copywriter

441 followers
About
Ivanka's posts

Post has attachment

Post has attachment
Добри ютро,
днес, от 18 до 19 часа, ще съм кацнала на щанд #327, нa Панаира на книгата, готова да ви препоръчам книга, да разпиша някоя или просто да си побъбрим. Заповядайте.

Photo

Post has attachment
Тъкмо закрепиш своята свободна практика – имаш достатъчно клиенти, интересни поръчки и стабилни доходи – и нещо се случи. Влюбиш се, очакваш дете, разделиш се със скъп на сърцето ти човек, на ръцете ти легне грижа за някого – въобще, личният ти живот се преобръща и вече не разполагаш с цялото време само за себе си. Какво да правиш? Бъди гъвкав и вместо да се паникьосваш и да цъкаш ядосано с език помисли, планирай и подреди нещата така, както ще ти е удобно в новата ситуация. Възползвай се от едно от най-големите предимства на фрийланса – свободата.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър

Post has attachment
Харесвам и следя работите на Ирина от години. Много отпреди да знам, че се казва така и да свързвам името ѝ с лице. За мен нейните илюстрации са оригинални, изящни, живи, пълни с енергия. Лесно ги разпознавам сред другите. Говорят ми. Затова ти казвам с радост:

ако търсиш дизайнер, който да се грижи за цялостното ти рекламно обслужване – в момента един от любимите ми, български дизайнери и илюстратори има възможност да поеме нови клиенти.

Прочети по-долу няколко думи от самата нея и цъкни на линка, за да разгледаш портфолиото ѝ.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #дизайн #илюстратор

Post has attachment
Камионът, който прилича на Елвис

През последните година - две се случва така, че пътуваме предимно нощем. Тишина, мрак, никакво или почти никакво движение, фаровете на колата избутват тъмното с по няколко метра напред - все едно летиш или поне плаваш в голямото черно нищо и така е правилно, така е добре.
И изведнъж!
Иззад завоя се задава камион или пък, ако сме на магистрала, отдалеч се виждат светлините му, плуващи в нищото.

Някои камиони са с много светлини на покрива на кабината, с една вертикална, прогаряща очите лампа, монтирана под предното стъкло, с още няколко жълти, бели и червени лампи, сложени над фаровете. Приближават се към нас - бляскави, внушителни, вдъхващи страхопочитание.

Видя ли такъв камион, веднага ми заприличва на Елвис - уморен, тъжен и напълнял. Все още...

Post has attachment
Имаш ли достатъчно клиенти? А къде ги търсиш? Помагаш ли им те да те намерят? Използваш ли ефективно социалните мрежи и форуми - те са много подходящо място за създаване на работни контакти, стига да знаеш как да привлечеш внимание и да се представиш.

Припомни си няколко основни насоки по темата. После ти остава само да ги изпълниш. Успех!

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър

Post has attachment
По кои струни на нежната ти фрийлансърска душа се опитват да играят клиентите, за да постигнат своето и как да им противостоиш - знаеш ли? Виж няколко подсказки по темата.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър #клиенти

Post has attachment
Даваха ме по радиото тази сутрин. Бъбрихме си за новата ми книга - "Тая земя, оная земя". Ако си искал да дойдеш на представянето вчера, а не си успял, значи си изпуснал историята за рок звездата, но можеш да разбереш защо винаги всичко завършва добре, като цъкнеш на този линк.
Слушането ще ти отнеме 14 минути и 9 секунди.

#разкази

Post has attachment
Каня те на среща този четвъртък, от 18:30 часа, в галерия "Кредо Бонум".
Ще представя новата си книга с кратки разкази и бих искала да споделя радостта си с теб.
Прегледай статията за повече подробности. В нея ще намериш и линкове към шест разказа за слушане и четене. Ако ти харесат, сподели ги с приятели.
Благодаря ти. Ще те чакам в четвъртък.

Post has attachment
Знаеш ли как да преговаряш за цена, когато си на среща с клиент? Това си има своите тънкости, изисква предварителна подготовка и пълно спокойствие. Ако си пропуснал статията, която съм публикувала по темата, прегледай я. Тя ще ти даде насоки и ще ти помогне да се справиш със ситуацията.
Успешни преговори и приятна почивка.

#Свободнапрактика #фрийланс #фрийлансър
Wait while more posts are being loaded