Profile cover photo
Profile photo
Ivan Llorente
202 followers
202 followers
About
Ivan's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Momentsgastronomics.com és una web relacionada amb el món de la gastronomia, i neix per ser una comunitat on-line de referència gastronòmica, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la gastronomia de Catalunya a través dels seus productes, fires, botigues, restaurants, formacions, etc.

El nostre objectiu és que aquesta nova xarxa social gastronòmica surti a la llum a finals del mes de febrer. Per aquest motiu, us convidem a participar en la nova comunitat gastronòmica adjuntant informació relativa a les fires i mercats que organitzeu d'una manera molt fàcil i ràpida.

També us agraïriem que ens ajudesiu a fer arribar aquest mail al màxim de gent que conegueu, ja que el més interessant d'aquesta xarxa ha de ser la diversitat geogràfica que ens ofereix el nostre territori.

COM?
Només cal que accediu en aquest enllaç beta.momentsgastronomics.com i us registreu amb un nom d'usuari i contrasenya. Un cop creat el perfil podreu pujar tota la informació relativa als esdeveniments que organitzeu i penjar-los a l'agenda per fer-ne una major divulgació. Al mateix temps també podeu seguir altres esdeveniments, productes, restaurants,... que hi hagi a la web i així estar permanentment informats del que succeeix en els temes que son del vostre interès.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició a info@momentsgastronomics.com

Moltes gràcies

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
IBM invertirá otros mil millones de dólares en desarrollo de GNU/Linux.

El anuncio, hecho público durante la LinuxCon 2013, indica que se invertirá en desarrollo para las plataformas Power y Power Cloud de la empresa...

http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/41926.wss

pero siempre que IBM ha invertido esta cantidad de dinero y esfuerzo en el sistema, ha acabado afectando positivamente a todo el ecosistema Linux.

Algunos observadores ven en esta estrategia la muerte definitiva de AIX, el sabor propio de UNIX del Gran Azul, un sistema que ha estado perdiendo terreno frente a Linux desde hace ya algunos años.

http://blogs.computerworld.com/linux-and-unix/22824/ding-dong-aix-dead-ibm-doubles-down-linux-microsoft-gives-itbwcw?source=CTWNLE_nlt_dailyam_2013-09-17
Photo

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded