Profile cover photo
Profile photo
Iva Miteva-Slavcheva
180 followers -
За търсещите и намиращите
За търсещите и намиращите

180 followers
About
Iva's posts

Post has shared content
"И разбира се, че и за всеки случай – ако някой пък сега рече “класическото” “ми аз мога и сам да си видя и отстраня проблемите” – no, you cannot ! Независимо от способността и склонността за себепознание и себеанализ, винаги оставаме ненапълно способни да открием къде е пролуката, какъв е проблема и да намерим решението !"

Post has attachment
... Имаше лекция от маг. инж. Ива Митева Славчева –за „Прошката“.
Този въпрос не ми бе интересен в началото . Аз възприех „прoшката„ в нейния буквален смисъл . Но хубавото на тази лекция бе, че на всички участници имаше предварително подготвено ксеро копие от 13 точки и бе раздадено ва всеки участник( може би така трябва да се прави ?? ) . За раздаденото копие от доклада благодаря на г-жа Славчева . Така участниците в къщи може да си го препрочетат няколко пъти и да разберат за какво става въпрос .

P.S. Тук трябва да са се извиня за това , че под думата „прошка“ , аз съм мислил за нейното първо съдържание . Благодарение, че имах ксеро копие от нейния доклад , в къщи прегледах го и установих , че всичко е ясно . ...

Post has attachment
Когато си върша работата със сърце, резултатите са многослойни и развиващи се във времето!
Коя е причината?
Разберете сами от
Boris Krumov и неговият споделен опит и обратна връзка от съвместната ни работа!
Благодаря!
http://www.dnevnik.bg/blogosfera/post.php?id=271768

Post has attachment
„Стремежът е антитеза на щастието“, пише Екхарт Толе. Не се стремим, просто го правим. Един откровен разговор за жените и женствеността с мен в магазинното предаване „Шейкър“ на Дора Башакова в БНР.
Един подарък от мен за вас ❤️

Post has attachment

Post has attachment
Всеки един човек е надарен със слухов апарат и способност улавя и интерпретира звуците в смисъл. Има природно надарени слушатели, които умеят наистина да бъдат добри слушатели, а други се учат да бъдат такива. По какво да ги разпознаем ли? По предимствата:
Уважение – говорещият счита своите думи за важни и добрият коуч ги посреща с уважение;
Неподправен интерес – слушайки клиента си, ние влизаме в роля на коуч като добър слушател, роля освободена от фалш, с истински интерес и грижа за клиента.
Съпричастност – да влезем в обувките на другия за малко, да видим светът през неговите очи, да чуем думите и ситуацията през неговите уши, да усетим вкуса през неговите сетива, да съ-преживеем с него онова, което го вълува. Тогава той е много по-склонен да навлезе на много по-дълбоко ниво в себе си чрез разговора, да направи катарзис в емоционалното си отпушване.
Яснота – първото нещо от което се нуждае клиентът, е да формулира своите цели. Можем да чуваме всякакви неясни и смътни идеи или дори да не откриваме и зрънце на назряваща цел, когато сме добри слушатели, ние осветяваме обърканите и мъгляви идеи.
Добрият коуч има яснота в собственото си мислене и с подходящи въпроси помага на клиента си да стане по-конкретен.
Синхронност – добрият слушател следи основната нишка в разговора и винаги осъзнава къде точно се намира в даден момент. Това му позволява да зададе подходящият въпрос в правилното време.
Артикулация – един добър слушател винаги е в състояние да отрази ясно есенцията на разговора и да направи синтезирано обобщение. Това е обратната връзка, която коучът дава на клиента си. В някои случаи само това е напълно достатъчно клиетнът да види ситуацията си под друг ъгъл и да осъзнае много за себе си и случващото се.

Post has attachment
Перфектното Здраве не е състояние - то е процес, движение, развитие, промяна и радост.
Най-приятният, ефективен и пълноценен начин човек да е здрав е не да ходи да се лекува при най-добрите лечители а да води живот без болести - живот в който всеки ден да е все по-здрав, все по-радостен и все по-осъзнат.
Моля заповядайте на 11.3.17 г в Пловдив със свободно и спортно облекло, подходящо за движение и упражнения. Усмивката и доброто настроение са задължителни!!! :-)
В този семинар основното е празничното настроение. Ще се запознаем и ще практикуваме 9-те фактора на здравето.
Ще участваме активно, ще се забавляваме, ще дишаме осъзнато, ще визуализираме, ще правим упражнения, ще пием вода, ще хапнем от най-енергийната храна на Планетата и др.

Post has shared content

Post has attachment
Как да се справим по #женски със #стрес и професионалното прегаряне? А кой #цвят е нашата женственост? #За силата на #Женския #Кръг ❤️😍 Гледайте ни в предаването на Irina Beltcheva по #bulgariaonair на 21.1.17 Елате на Женския Кръг и го преживейте 😍😘❤️🌹🌷🌼🌺🌸 #feminine #femininecircle — at Bulgaria ON AIR.


Post has attachment
Най-приятният, ефективен и пълноценен начин човек да е здрав не е да ходи да се лекува при най-добрите лечители а да води живот без болести - живот в който всеки ден да е все по-здрав, все по-радостен и все по-осъзнат.

Моля заповядайте със спортно облекло, гуменки и с йога мат или постелка. Усмивката и доброто настроение са задължителни!!! :-)

В този семинар ще се запознаем с 9-те фактора на здравето за които е необходимо да сме осъзнати за да сме здрави.
Ще дишаме, ще визуализираме, ще правим упражнения, ще пием вода, ще хапнем от
Wait while more posts are being loaded