Profile cover photo
Profile photo
iTrack GPS Nyomkövetés
34 followers -
Az iTrack rendszer 2000 kis-és középvállalkozás, valamint közismert nagyvállalat gépjármű nyomkövető és flottavédelmi rendszere.
Az iTrack rendszer 2000 kis-és középvállalkozás, valamint közismert nagyvállalat gépjármű nyomkövető és flottavédelmi rendszere.

34 followers
About
iTrack GPS Nyomkövetés's posts

Post has attachment

Post has attachment
Igazán hangulatos és izgalmas napot töltöttünk el ismét együtt, munkatársakkal és családtagokkal közösen. Íme, a kedvenc képeink az iData Családi Napról, ami minden gyerek és felnőtt egyik kedvenc összejövetele nálunk.

Post has attachment
Jelenleg csak kevesek kiváltsága az utólagos útdíjfizetés, de a tervek szerint jövőre szinte mindenki fizethet utólag is!

Post has attachment
A Válassz sportot Újbudán program hétvégi rendezvényén két bemutatót is tartott az Újbuda Kyokushin Karate klub. A "Karate ötpróba" játékukat közel 100-an próbálták ki, ahol kategóriánként az első helyezettek iData ajándékcsomagot kaptak jutalmul.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-09-12
11 Photos - View album

Post has attachment
Nászúton járt az iData maci <3
Munkatársunktól még egy rövid beszámolót is kaptunk az iData maci útjáról :)
,,Magunkkal vittük "Treki" macit (iTrack-ből jött e neve :)), szabályosan becsatolva csöndben ülte végig a kb 5 órás utat Szlovénia Bled városáig, majd a szállodában ő volt az első aki befoglalta az egyik ágyat... :) Majd pár nap múlva a hátizsákunkban elcipeltette magát Velencébe, illetve megjárta Szlovénia egyik legmagasabb vízesését is. Igen szerencsés egy állat, mert feljöhetett velünk az 1535 méter magas Vogel csúcsra is."
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-08-26
10 Photos - View album

Post has attachment
Az iData maci ezúttal Horvátországban nyaralt.:)
PhotoPhotoPhotoPhoto
2016-08-17
4 Photos - View album

Post has attachment
"Nekünk különösen előnyös megoldás az útdíjfizetés ellenőrzését támogató WebControl szolgáltatás, mert azzal, hogy ellenőrizni tudjuk a jegytépéseket és a tengelyszámot nagy eséllyel elkerüljük a magas büntetéseket! A WebControl egy igazán kiváló fejlesztés, arról nem is beszélve, hogy a cég hozzáállása is kiemelkedő. A szabályos útdíj fizetést azt gondolom, sok esetben nem könnyű betartani, de a visszajelző készülék, amit az útdíj fizetés ellenőrzéséhez kaptunk a sofőrnek is pontosan jelzi, hogy működik-e a rendszer és történt-e jegytépés, ráadásul a sofőr is tudja állítani rajta a tengelyszámot. Ennél pontosabb visszajelzés és ellenőrző funkció azt gondolom, nem igazán lehetne! Mindenkinek őszintén ajánljuk a rendszert, nagyon megbízható."
Így vélekedik egyik ügyfelünk az útdíjas rendszerről. Szeretnéd Te is problémák és büntetések nélkül fizetni az útdíjat?
Biztosan van egy kedvező ajánlatunk számodra is! Kérd egyénre szóló ajánlatainkat a weboldalon!
http://www.itrack.hu/utdij-ajanlatok

Post has attachment
Elolvadtunk ettől a cuki képtől. Fruzsi és az I <3 Data rugdalózója :)
Photo

Post has attachment
Új pozíció az iDatánál!
Az iData Pályakezdő programjának keretében ügyfélszolgálatos munkatársat keresünk!
Ha érdekel a technikai support, nyitott vagy az innovatív megoldásokra, jó műszaki érzékkel és erős Excel tudással rendelkezel, lehet, hogy épp Téged keresünk!
A pozíció részletei a linken!
http://www.itrack.hu/karrier#palyakezdougyfelszolgalatos

Post has attachment
Folyamatosan frissülő iData fotófal, offline #hashtagekkel.:) Ha nálunk jársz, feltétlenül nézd meg :)
Photo
Wait while more posts are being loaded