Profile cover photo
Profile photo
ИТ настани
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Доколку сакаш да се тргнеш од својата рутина или си уморен/на од работење сам/а, Funky Coworking Friday те повикуваат да им се придружиш на Edition 9th Funky Coworking во Паб Комедија - Pub Komedija
Add a comment...

Post has attachment
Македонија на Snapchat е името на работилницата за креативци, цртачи и дизајнери кои ќе помогнат да се креираат Геофилтри на градови, области, знаменитости и настани – во Македонија. Настанот ќе се одржи во просториите на Public Room во Скопје на 27.02 (сабота) со почеток во 11 и 30.
Add a comment...

Post has attachment
Четвртото издание на Codefest претставува една развиена форма на она што досега ни е познато како програмерски маратон за младите ИТ ентузијасти, кои имаат можност да развиваат свои идеи во рок од маратонски 32 часа. Оваа година настанот ги обединува и поврзува сите страни на ИТ заедницата, не само студентите, средношколците и ИТ професионалците, туку и ИТ бизнис секторот, образовниот сектор, стартапите и инвестициските фондови. Настанот е најавен за 15-17 април оваа година во хотелот Инекс Горица во Охрид.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Единаесетта меѓународна конференција е-Општество.Мк „Слобода и приватност на интернет“
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded