Profile cover photo
Profile photo
Italian Herkut - Delizie Italiane
5 followers
5 followers
About
Italian Herkut - Delizie Italiane's posts

Post has attachment
Buon Appetito!
Omena-speck risotto :p
‪#‎risotto‬ ‪#‎carnaroli‬ ‪#‎mele‬ ‪#‎speck‬ ‪#‎trentinoaltoadige‬ ‪#‎italialaisiaherkkuja‬ ‪#‎italialaisiatuotteita‬ ‪#‎italianherkut‬
Photo

Post has attachment
Toscana in tavola tarjoaa crostinit ja bruschetat, ja Capannino ekstra neitsyt oliiviöljyn :)

Bruschetta: kummassakin tapauksessa tämä herkku on valmistettava ehdottoman hyvästä leivästä ja korkealaatuisesta vihreästä oliiviöljystä. Bruschettan lisäkkeeksi sopivat tomaattiviipaleet ja tuore basilika. Toisinaan tomaatti hierotaan leipään yhdessä valkosipulin kanssa.

Crostini: crostinit ovat klassinen toscanalainen alkupala, jonka kera tarjotaan yleensä preociuttoa ja salamia. Nykyisin paistetuille leiville leivitetään mieluusti myös tomattimursketta ja maun antajaksi basilikaa seka vihreää oliiviöljyä.

#bruschetta #crostini #toscana #toscanaintavola #olioextravergine #evo #ekstraneitsytoliiviöljy #ilcapannino #italialaisiaherkkuja #italialaisiatuotteita #italianherkut

http://www.italianherkut.fi/it/44_toscana-in-tavola

http://ow.ly/U2KN303jksB
Photo

Post has attachment
Mustikka, ricottajuusto ja Blasamiviinietikka Due vittorie <3
Balsamietikka on keitetystä rypälemehusta valmistettu etikkalaatu. Aito balsamietikka on hyvin kallista ja siirappimaista. Useimmiten balsamietikkana myydään väärennöksiä.
Aitoa balsamietikkaa valmistetaan vain Modenassa ja Reggio Emiliassa Italiassa, ja sitä kutsutaan erotuksena väärennöksistä italiankielisellä nimellä aceto balsamico tradizionale, "perinteinen balsamietikka". Balsamietikan valmistus aloitetaan keittämällä tuoretta rypälemehua hitaasti, kunnes sen tilavuus on pienentynyt puoleen tai kolmannekseen alkuperäisestä. Tiivistetty mehukeite käy puutynnyreissä tai metallitankeissa kahdesta neljään vuotta, minkä jälkeen sitä varastoidaan vielä vuosia. Varastoinnin aikana balsamietikka tiivistyy ja väkevöityy entisestään. Vähintään 12 vuotta vanha aito balsamietikka maksaa 750 euroa litralta tai enemmän.
Käyttö:
Parhaimmillaan Aceto Balsamico on italialaisen keittiön hapanimeläkastikkeissa, salaattikastikkeissa, pihvien haudutusliemissä, grillatun lihan mausteena, paahdettujen tai marinoitujen vihannesten seurassa ja tuoreiden mansikoiden maustajana. Modenan seudun erikoisuutena mainitaan balsamiviinietikalla maustetut ankeriaat.
Täyteläisen tummuutensa ansiosta balsamiviinietikka antaa kastikkeille kauniin värin ja koska etikan maku on balsamiviinietikassa hyvin mieto, voidaan sillä maustettuja ruokia nauttia viinin kera.
Balsamiviinietikka sopii muun muassa seuraaviin ruokalajeihin:
· salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin
· pöytäetikaksi
· kastikkeisiin antamaan makua ja väriä
· marinadeihin
· pihvien haudutuskastikkeisiin
· grilliresepteihin
· graavilohelle
· paistettuun sipuliin
· marinoituihin kasvisruokiin
· tuoreille mansikoille
http://www.italianherkut.fi/fi/50_due-vittorie #balsamiviinietikka #acetobalsamico #duevittorie #italialaisiatuotteita #italianherkut
Photo

Post has attachment
Taralli!♥
Maistuu niin alkupalana kuin pieneen suolaisen nälkään :)
#tarallini #taralli #puglia #aperitiivi #italianherkut #italialainenruoka #terredipuglia
http://www.italianherkut.fi/fi/53_terre-di-puglia

Tarallinit ovat tyypillisiä suolaisia ja rapeita välipaloja, jotka ovat yleisiä koko Etelä-Italiassa. Tarallinit on valmistettu vanhaa perinteistä reseptiä seuraten.
Tarallinit on maustettu extra neitsyt oliiviöljyllä. Heti paistamisen jälkeen tarallinit pakataan, jotta ne säilyttäisivät tuoreutensa. Tarallineissa kohtaavat valikoima parhaita ainesosia ja tarkka valmistusprosessi mikä tekee niistä erityisen maukkaita ateriana nautittuna tai vaikkapa herkullisina välipaloina!
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Italiassa vehnäjauhojen jauhatusasteet merkitään numeroin (1, 0 ja 00), jolloin 00 on hienoin jauhatus ja 1 vastaavasti karkeaa jauhoa.
Farina di grano tenero tipo 00 => Hieno vehnäjauho, kakkuihin ja leivonnaisiin sekä pastaan. Yksinkertaisia hiilihydraatteja.
Farina di grano tenero tipo 0 =>Vehnäjauho yleiskäyttöön kuten esim. pizzaan ja leipään. Ei niin ravinnerikas.
Farina di grano tenero tipo 1 => Edelistä karkeampi. Yleisjauhoa kuidukkaampi.
Farina di grano tenero tipo 2 => Karkea vehnäjauho, korkeampi kuitupitoisuus.
Farina integrale di grano tenero => Täysjyvävehnäjauho
#pizzajauho #jauhot #manitoba #00jauho #italianherkut #italialiasiatuotteita #pasta #pizza
http://www.italianherkut.fi/fi/59-jauhot
Photo

Post has attachment
Work in progress! Tule maistamaan! :p ‪
#‎parmigianoreggiano‬ ‪#‎parma‬ ‪#‎emiliaromagna‬ ‪#‎italialaisiaherkkuja‬ ‪#‎italialaisiatuotteita‬ ‪#‎italianherkut‬
Photo

Post has attachment
Buon appetito!
Aito Piadina romagnola!♥
‪#‎piadinaromagnola‬ ‪#‎piadina‬ ‪#‎fabbri‬ ‪#‎prosicuttodiparma‬ ‪#‎mozzarelladibufala‬ ‪#‎rucola‬ ‪#‎lemonsoda‬ ‪#‎oransoda‬ ‪#‎chinotto‬ ‪#‎emiliaromagna‬ ‪#‎italialaisiaherkkuja‬ #‪#‎italialaisiatuotteita‬ ‪#‎italianherkut‬
Photo

Post has attachment
Buongiorno!
Pieni italialainen herkkukauppamme ja kahvila on jo auki, lämpimästi tervetuloa! :)

‪#‎caffe‬ ‪#‎espresso‬ ‪#‎ceccarelli‬ ‪#‎kauppa‬ ‪#‎kahvila‬ ‪#‎verkkokauppa‬ ‪#‎linnankatu21‬ ‪#‎turku‬ ‪#‎visitturku‬ ‪#‎eatmyturku‬ ‪#‎kissmyturku‬ ‪#‎italialaisiaherkkuja‬ ‪#‎italialaisiatuotteita‬ ‪#‎italianherkut‬
www.italianherkut.fi
Photo

Post has attachment
Tämä on Italian Herkut! <3
~~~
Questa è Italian Herkut! <3
‪#‎italialaisiaherkkuja‬ ‪#‎italialaisiatuotteita‬ ‪#‎italianfood‬ ‪#‎italia‬ ‪#‎eatmyturku‬ ‪#‎kissmyturku‬ ‪#‎visitturku‬ ‪#‎linnankatu21‬ ‪#‎turku‬ ‪#‎italianherkut‬ www.italianherkut.fi
Photo
Wait while more posts are being loaded