Profile cover photo
Profile photo
Isofinish
1 follower -
Compleet en innovatief concept voor geventileerde buitengevelisolatie en -afwerking
Compleet en innovatief concept voor geventileerde buitengevelisolatie en -afwerking

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Bezoek Isofinish op de +Jaarbeurs Utrecht tijdens Bouwbeurs 2019, stand 12.B060. Alles over het Isofinish systeem voor gevelisolatie. Efficiënt, duurzaam en energiezuinig systeem voor nieuwbouw, renovatie en prefab!

Post has attachment
Bezoek +Recticel Insulation op +Vakbeurs Energie, Brabanthallen Den Bosch, 9-11 oktober. Op standnr. F061, hal 3, volop informatie over innovaties op het gebied van #dakisolatie, #gevelisolatie en Isofinish, compleet systeem voor #buitengevelisolatie en #gevelafwerking.


https://lnkd.in/gtq6qUH

Post has attachment
#Patch22 wint Gouden Piramide! Blij voor Tom Frantzen en Lemniskade projecten en ook trots dat we een bijdrage konden leveren met Borgh Facafix, Isofinish systeem voor gevelisolatie.

Post has attachment
Mall of the Netherlands: Nederlands grootste shoppingmall. Schitterend ontwerp door MVSA Architects wordt duurzaam en energiezuinig uitgevoerd. Door Ballast Nedam voorzien van Isofinish systeem voor gevelisolatie. Lees meer op: https://isofinish.nl/mall-of-the-netherlands-isofinish-gevelisolatie/

Post has attachment
Kruislaaghout (CLT) en gevelisolatie

Naast bouwmaterialen als beton, volle baksteen, kalkzandsteen en holle baksteen wordt het Isofinish® systeem voor buitengevelisolatie en -afwerking steeds vaker toegepast bij constructies van kruislaaghout. Lees hier meer over toepassing en voordelen.

https://isofinish.nl/kruislaaghout-prefab-bouwelement/
Photo

Post has attachment
De schuurwoninganno 2018 - Modern, energiezuinig en duurzaam!

HVN-Architecten ontwierp in nauwe samenspraak met de bewoner een prachtige eigentijdse schuurwoning.
De geventileerde Isofinish gevel is afgewerkt met Eternit leien en aan de onderzijde door de bewoner zelf afgewerkt met geolied Western Red Cedar hout. Meer over dit bijzondere project: https://isofinish.nl/schuurwoning-met-isofinish/

Post has attachment
Koudebruggen of thermische bruggen zijn onderbrekingen in de isolatie van de gebouwschil, bijvoorbeeld in dak, vloer of gevel. Vervelende consequenties zijn een onprettig leefklimaat, verhoogd energiegebruik en condens- en schimmelvorming. Een goed doordachte gevelisolatie- of renovatie met de juiste materialen biedt uitkomst...

Post has attachment
Gevel 2018 is begonnen!

De Isofinish stand is er helemaal klaar voor! Isofinish partners +Recticel Insulation , Borgh en Eternit vertellen u graag alles over Isofinish, totaalconcept voor gevelafwerking, isolatie en gevelmontage, geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
Bent u op zoek naar een optimaal geïsoleerde en geventileerde gevel met grote vrijheid op het gebied van gevelafwerking? Bezoek dan Gevel 2018 , Rotterdam Ahoy, stand 01.E058


Photo

Post has attachment
Speciale editie van het magazine Gevelbouw ter gelegenheid van Gevel 2018.
In deze speciale editie van Gevelbouw is een artikel gewijd aan het Isofinish concept voor gevelisolatie en -afwerking.
Door een korte maar heldere uitleg over het principe en de voordelen voor zowel bewoner, architect als aannemer wordt duidelijk dat het systeem niet alleen toepassing vindt bij gevelrenovatie maar ook bij nieuwbouw.
De foto’s laten zien dat het Isofinish systeem ook op gebouwen hoger dan 20 meter een veilige en doeltreffende methode is die tot grote energiebesparingen leidt!
Download het artikel hier

Post has attachment

Architect en aannemer review Isofinish, de experts aan het woord

Het in Nederland volop toegepaste Isofinish systeem voor buitengevelisolatie is in Belgie zo mogelijk nog populairder. Daarom werd twee Belgische ervaringsdeskundigen, architect Patrick Six, Ensemble One Stop Office, en aannemerTom Stockman, Stockman Dak en Zinkwerken, in een kort interview gevraagd naar hun mening over het Isofinish systeem.
https://isofinish.nl/architect-en-aannemer-over-isofinish/
Photo
Wait while more posts are being loaded