Profile

Cover photo
Ishak Ismail
Worked at Public Mutual Bhd
Attended International Islamic University Malaysia
Lives in Malaysia
498 followers|663,302 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Garage 51 by Coffee Societe Bandar Sunway, menu ramadhan yang belum pernah direview
 ·  Translate
Garage 51 by Coffee Societe Bandar Sunway adalah cafe yang perlu anda singgah. Cafe ini adalah antara cafe hipster paling best di KL
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Restoran Pekan Station Kampung Baru.. Restoran best di kuala lumpur. portion makanan yang banyak, rasa yang sedap, dan servis yang cepat adalah 3 faktor istimewanya
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
promosi KRR!!!

setiap pembelian hidangan utama, anda akan dpt Country Chicken Soup dan Iced Lemon Tea PERCUMA.. promosi berakhir pada 29 Mei 2016
 ·  Translate
Kenny Rogers Roasters (KRR)KRR, salah satu restoran yang aku suka sejak dulu lagi. Dulu masa aku masih belajar di Universiti, kalau hari minggu mesti keluar jalan-jalan window shopping ataupun ten
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Retro Cafe Hotel Vivatel Kuala Lumpur sedang mengadakan promosi Hi-Tea di Hari minggu. Cubalah.. berbaloi!!!

#explorasa   #explorasafood   #vivatelkualalumpur   #retrocafevivatelkualalumpur   #hitea   #kelabbloggerbenashaari  #kbba9
 ·  Translate
Pernah tak anda nak makan kat luar tetapi tak tau nak makan menu apa? Tak tau nak makan kat mana? Lepas tu anda tanya kat group whatsapp dan Facebook. Bila dah diberi jawapan anda masih juga belum dap
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
 
A big win for more secured and encrypted HTTPS sites. Good work WordPress!
We’re proud to support a more secure web — now for all custom domains on WordPress.com.
5 comments on original post
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
jom ke legoland.. tengok pelbagai aktiviti star wars di sana...

#eXplorasa  
 ·  Translate
monumen millenium falcon terbesar di dunia bakal dibina di Legoland Malaysia dalam masa terdekat.
1
Add a comment...
In his circles
1,168 people
Have him in circles
498 people
Fazilop cheerz's profile photo
mohd firdous's profile photo
Lisa Nurulain's profile photo
nAzA peRanTau's profile photo
mazeer mohamad's profile photo
Rosyaidi Penasihat Takaful's profile photo
Tirah Zairi's profile photo
Encik Anif's profile photo
redONE Rawang's profile photo

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
review buffet ramadhan 2016: Seri Pacific Hotel
 ·  Translate
review buffet ramadhan 2016 di hotel seri pacific memang terbaik, terutama sup gear box nya.
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
festival makanan johor. jom ke hotel seri pacific untuk mencuba menu asli negeri Johor. Laksa Johor pun ada. Kuah laksa sgt pekat..! yummy!!!
 ·  Translate
Menu Asli Johor kini di Festival Makanan Johor sempena Citrawarna Malaysia 2016 yang diadakan Di Hotel Seri Pacific. Datanglah beramai-ramai untuk mencuba...!
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Cendawan Susu Harimau. Namanya pun dah unik. Begitulah juga tumbuhannya.

Orang dulu-dulu dah lama guna cendawan sebagai salh satu bahan dalam perubatan.

Mengikut kepercayaan orang dulu-dulu cendawan ini tumbuh di tempat susu harimau menitis semasa memberikan susu kepada anaknya. Daripada kepercayaan inilah tumbuhan ini diberi nama cendawan susu harimau.

#Tigerus #CendawanSusuHarimau #Ligno #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari
#sohoquedotcom

Info lanjut yang lebih menarik di dalam artikel ni:
 ·  Translate
cendawan susu harimau yang diternak secara organik hanya boleh didapati di LiGNO Biotech Sdn Bhd. Ia mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan badan
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Izeara Xtravaganza - rahsia dan petua kuruskan badan dengan cepat yang ramai masih tak tau keberkesanannya....
 ·  Translate
izeara xtravaganza, cara ataupun petua kuruskan badan dengan cepat. masih ramai yang tidak tau. alangkah ruginya!
2
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Moslema In Style International Tour 2016... mengangkat busana muslimah ke persada antarabangsa!
 ·  Translate
Moslema In Style International Tour 2016, platform untuk jenama tempatan mengukir nama di persada antarabangsa
1
Add a comment...

Ishak Ismail

Shared publicly  - 
 
Hari terbuka felda D'Saji. Kenapa anda mesti singgah... Sebabnya ada di dalam artikel 
 ·  Translate
Felda D'Saji Sdn Bhd (FDSB)Kalau bercakap tentang industri Catering, tak banyak catering yang aku kenal. Ada la aku simpan 2-3 kad perniagaan syarikat catering yang aku kutip kat majlis kenduri
1
Add a comment...
People
In his circles
1,168 people
Have him in circles
498 people
Fazilop cheerz's profile photo
mohd firdous's profile photo
Lisa Nurulain's profile photo
nAzA peRanTau's profile photo
mazeer mohamad's profile photo
Rosyaidi Penasihat Takaful's profile photo
Tirah Zairi's profile photo
Encik Anif's profile photo
redONE Rawang's profile photo
Collections Ishak is following
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Work
Occupation
Manager, Blogger & Author
Skills
interpersonal, writing
Employment
  • Public Mutual Bhd
    Unit Trust Consultant
    sales and marketing
  • Synergy Khalifs Advisor
    Manager
  • Synergy Media
    CEO
Education
  • International Islamic University Malaysia
    1999
Basic Information
Gender
Male
Service is slow. I ordered simple menu (sup tulang + telur dadar) at 9.13 pm. I only can have my dinner at 10.38 pm. It was after i complained to manager. Suck!!!
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
1 review
Map
Map
Map