Profile cover photo
Profile photo
Iro B. Isberg
#980. Iro B. Isberg. Kuntavaalit 2017. SKP (sitoutumaton)
#980. Iro B. Isberg. Kuntavaalit 2017. SKP (sitoutumaton)
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Matalan kynnyksen ei-psykiatrisoivia "avunsaantipaikkoja" Helsingin kaupungin tiloihin esim. yksinäisyys on häpeällistä ja pelottavaa ihmiselle , vaikka "kotoa ulos ja älä häpeä yksinäisyyttä" - Solidaarisuudella ei ole hintalappua, koska käsite ja toiminta ei ole myytävänä.
Älä kiroa äänestä iroa# 980
Älä kiroa äänestä iroa# 980
isbergirob.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Post has attachment

Post has attachment
SSSsuper-grande musique

Post has attachment

Post has attachment
Jaettu reitti
Ritarihuone, Ritarikatu, Helsinki – 60°10'10.8"N 24°57'22.4"E tietä Mariankatu ja Ritarikatu.

3 min (500 m)

1. Jatka etelään (ylämäkeen): Ritarikatu kohti: Aleksanterinkatu
2. Käänny vasemmalle : Aleksanterinkatu
3. Käänny vasemmalle : Mariankatu
4. Käänny vasemmalle : Kirkkokatu
5. Käänny vasemmalle : Ritarikatu
6. Saapuminen sijaintiin 60°10'10.8"N 24°57'22.4"E

Parhaan reitin vallitsevassa liikenteessä saat osoitteesta https://goo.gl/maps/Dx6iMqMK2Ds

Post has attachment
Monaliiku
Women Power – Let’s Play Together Football Tournament                      17.10.2015, 14:00-17:30, HS Areena, Urheilukatu 3, Helsinki                            more info and link to registration/Lisäinfoa Women Power – Let’s Play Together Football Tournament
Monaliiku - Monikansallisten naisten liikunta ja kulttuuri ry on suhteellisen nuori yhdistys, joka on perustettu vuonna 2009, vastaukseksi tarpeeseen antaa monikansallisille naisille mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Tutkimukset ovat osoittaneet monta kertaa, että monikansalliset naiset eivät osallistu samassa määrin kuin miehet urheiluharrastuksiin. Mielestämme jokainen ansaitsee mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja tämä on keskeinen tekijä toiminnassamme. Luomme monikansallisille naisille ympäristön turvalliseen liikuntaan. Työssämme tapaamme naisia ​​eri puolilta maailmaa erilaisilla kulttuurisilla taustoilla ja pyrimme löytämään juuri oikean liikkumisen vaihtoehdon jokaiselle.

Tehtävämme on edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan ja kulttuurin avulla uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta.

Mitä me konkreettisesti teemme? Tarjoamme monipuolisen liikunnan ja urheilun valikoiman, josta on mahdollisuus valita liikuntamuodon tai urheilun josta nauttii, käsipallosta jalkapalloon.

Aloitimme toimintamme Helsingissä ja nyt meillä on ryhmiä myös Vantaalla, Espoossa ja Jyväskylässä. Suunnittelemme myös toimintaa Tampereelle ja Turkuun.

Otamme vastaan jäseneksi jokaisen henkilön tai järjestön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pyrimme aktiivisesti lisäämään jäsenjärjestöjemme ja henkilöjäsentemme määrää. Siksi otamme enemmän kuin mielellään vastaan ​​uusia jäseniä.

Tule mukaan toimintaan!
Photo
Photo
2015-10-27
2 Photos - View album

Post has attachment
Mastersuinti on tarkoitettu uintilajien perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ohjatussa ryhmässä kuntoa, uintitekniikkaa ja saada vaihtelua muuhun harjoitteluun. Simmiksellä on kolme mastersryhmää: kilpailuihin treenaava ryhmä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa (Vallila) ja harrasteryhmät Lauttasaareen yhteiskoulussa; Masters Challenge ja Masters-LYK.
Photo

Post has attachment
Sibbo skärgård
Photo

Post has attachment
 Alfa Romeo 8C on Alfa Romeon valmistama urheiluauto. 8C:tä on olemassa kahta sukupolvea, joista ensimmäistä valmistettiin vuosina 1931 - 1939 ja toinen tuli myyntiin vuonna 2007, yli 70 vuotta edellisen 8C:n esittelyn jälkeen.
Photo
Wait while more posts are being loaded