Profile cover photo
Profile photo
Irna Nurasikin
301 followers -
Lifestyle,Parenting,Review,Gadget,Food & Travel Blogger
Lifestyle,Parenting,Review,Gadget,Food & Travel Blogger

301 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Huawei Honor Play...Khas Buat Kaki Mobile Games
Tak sabar juga nak tahu apa menarik model Huawei Honor Play ni.... Dah kecoh dalam group FB Honor Club pasal ni..Dengar cerita kali ni siap ada GPU Turbo dan 4D Gaming Experience. Sebenarnya Huawei Honor Play adalah model terbaru keluaran jenama Huawei dima...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
The Filling Station@Cafe Dalam Stesen Minyak.
The Filing Station adalah satu kafe unik kerana ianya terletak di dalam sebuah stesen minyak.Mesti korang rasa pelik kan? Kebiasaannya korang akan nampak kedai serbaneka ja kan? Tapi kali ni Eirna nak memperkenalkan kafe yang terletak di Shell Desa Sri Hart...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Servis Percetakan ZY Printpack Sdn Bhd
  Teknologi pencetakan sekarang ni dah semakin canggih.Dari teknik manual berubah ke pencetakan menggunakan mesin dan teknologi komputer. Mudah kan? Kita sebagai pengguna pun puas hati bila produk yang kita tempah dapat disiapkan dengan cepat dan berkualiti...
Servis Percetakan ZY Printpack Sdn Bhd
Servis Percetakan ZY Printpack Sdn Bhd
eirna-nurasikin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menyambut Aidilfitri Bersama Traveloka
Menyambut Aidilfitri Bersama Traveloka
eirna-nurasikin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menyambut Aidilfitri Bersama Traveloka
  Pada musim raya ni lah masa yang paling sesuai untuk meluangkan masa
dengan family yang tercinta. Eirna faham ramai diantara kita sentiasa sibuk ngan
hal kita dengan kerjanyalah dan macam-macam lagi. Sebab tu pentingnya awal-awal
lagi korang kena amek cut...
Menyambut Aidilfitri Bersama Traveloka
Menyambut Aidilfitri Bersama Traveloka
eirna-nurasikin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded