Profile cover photo
Profile photo
Irena Sustersic
About
Irena's posts

Post has attachment
junak Jack
Photo

Post has attachment
jelenov greben
PhotoPhotoPhoto
25. 04. 16
3 Photos - View album

Post has attachment
Čokoladnica
Photo

Post has attachment
zelišča ,ki jih gojijo patri v Olimljah
Photo

Reiki je alternativna metoda zdravljenja ali samozdravljenja s polaganjem rok, ki ga je leta 1922 razvil Japonski budist Mikao Usui. Beseda reiki je sestavljena iz besede rei, ki pomeni »univerzalno« in se nanaša na raven duha in telesa ter besede ki, ki pomeni življenjsko vitalno energijo, ki se pretaka po telesu živih bitij. S polaganjem rok terapevt preide v stanje ravnovesja, enotnosti z Univerzumom. S pretokom življenjske vitalne energije lahko doseže ravnovesje v vseh celicah telesa in ozdravljenje na vseh ravneh.

Po zdravljenju ali pa že med seansami se telo prične razstrupljati, najpogosteje ko zdravilec prvič dobi uglasitev za reiki. Znaki, ki kažejo na to, so driska, diureza, telo izloča močnejše vonjave, lahko se pojavi celo izpuščaj, prisotni so lahko znaki prehlada, izcedek iz nosu ali pa pretirano potenje. Zdravilec mora pacientu povedati, da naj teh znakov ne poskuša zatirati, ampak naj telesu dovoli, da se na svoj način znebi strupov. Takšna detoksikacija ponavadi traja le nekaj dni. Očiščevalna reakcija pa se razlikuje od bolezni po tem, da se človek kljub simptomom počuti dobro. Bolezen po tej stopnji zelo hitro izzveni.

Reiki velja za pozitivno naravnano zdravljenje, ki ne more škodovati nobenemu bitju. Vendar pa je za uspešno zdravljenje potrebno sprejemanje le te metode. Tisti, ki dvomijo v nemedicinski način zdravljenja, zavračajo energijo, čeprav privolijo v zdravljenje. Zdravilec tako oviro začuti in je posledično brez moči.

Post has shared content
če si želite večjo pozitivno energijo ,zdravje mi pišite

Post has attachment
Reiki,razstruplja telo,očisti vse negativne energije,odpravlja vzroke in posledice...in še mnogo več
Photo

Post has attachment

Post has attachment
zelo lepo razloženo kaj je reiki
Wait while more posts are being loaded