Profile cover photo
Profile photo
I&D Design og Web
109 followers
109 followers
About
I&D Design og Web's interests
I&D Design og Web's posts

Post has attachment
Hvad siger din firmabil om din virksomhed? Bliv synlig udenfor kontorets fire vægge.

Post has attachment
Vi har lavet ny hjemmeside til MFFU - Malerfagets Faglige Fællesudvalg. Den har fået et friskt nyt design og lettet deres arbejdsgang med en række specialudviklede funktioner.

Post has attachment
Karin Castens fra Castens.com ved præcis hvordan hun vil have, at tingene ser ud. Castens er en juvelbutik, der specialiserer sig i unikke smykker lavet efter kundernes specifikationer - http://iogd.dk/blog/hvor-meget-frihed-vil-du-have-nar-du-redigerer-din-side.html

Post has attachment

Post has attachment
Lidt video er en god måde at få liv ind på din hjemmeside. Hvis du ligefrem kan producere vedvarende videoindhold, er det ekstra godt. Læs mere om mulighederne her.

Post has attachment
NærHeden er fremtidens forstad, som ligger tæt ved Hedehusene st. og har både naturmiljø, boliger & fælles byrum.
http://iogd.dk/blog/kom-taet-pa-fremtidens-forstad-naerheden.html

Post has attachment

Post has attachment
Du står og skal modtage online betaling på din nye webshop, men din leverandør fortæller dig at du skal bruge X indløsningsaftale og Y betalingsgateway for at kunne modtage A, B og/eller C betalingskort. Okay det virker ret kompliceret og der er mange ting at skulle tage stilling til.

Post has attachment
Så blev det tid til endnu en tur forbi IværksætterIshøj. Ligesom ved sidste rådgivercafe blev +Dennis Rasmussen inviteret til at være med på rådgiverholdet i torsdags.

Har du spørgsmål til hvordan du kommer i gang med de sociale medier, en ny hjemmeside eller hvordan du markedsfører din virksomhed/forening online? Så tag endelig kontakt.

Post has attachment
Nu på torsdag kan du komme og få gratis rådgivning om hvordan du får flere kunder med LinkedIn. Gæsterådgiver Martin Lund og vores egen social medie ekspert Troels Pleimert viser dig hvordan du udvider dit forretningsnetværk og skaffer kunder.
Wait while more posts are being loaded