Profile cover photo
Profile photo
Invitatii Nunta
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Primavara ne aduce foarte multe noutati Invitatii de nunta, Invitatii de botez, Marturii, Plicuri de bani, Meniuri care mai de care mai elegante si la preturi accesibile!
Acum va prezentam o parte din noile produse, printre care:
- Invitatii elegante din Catalogul Deosebit (http://invitatiicreative.com/…/invitatii-de-nunta-deosebite/) - un catalog special cu modele ce pot satisface toate gusturile si buzunarele!
- Marturii de nunta (http://invitatiicreative.com/marturii/marturii-de-nunta/) si Marturii de botez (http://invitatiicreative.com/marturii/marturii-de-botez/) din sticla sau cutiute la cele mai bune preturi!
- Si ultimele dar nu cele din urma produse (acestea vor fi disponibile de la mijlocul lunii aprilie): bolurile de Candy Bar, vazele si suportii de lumanari veniti pentru a imbogati categoria Decoratiuni (http://invitatiicreative.com/decoratiuni/)!
Pentru toate aceste si multe altele va asteptam in magazinul nostru online http://invitatiicreative.com!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-04-03
149 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Primavara vine cu Armony, pentru ca ‪#‎primavaraestefrumoasa‬ ‪#‎primavarainflorescpomii‬ si primavara ne innoim si noi (www.invitatiicreative.com) cu produse care mai de care mai frumoase si la preturi accesibile pentru toate bugetele.
In luna februarie ati putut vedea un preambul, dar acum le gasiti pe site (www.invitatiicreative.com - http://invitatiicreative.com/invitatii-de-nunta/armony/).
Simt ca este o primavara extraordinara pentru organizat evenimente si trimis invitatii ‪#‎Armony‬!
Echipa Invitatiicreative.com va ureaza o primavara plina de armonie si evenimente frumoase!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-03-20
96 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
La multi ani tuturor romanilor, sa aveti pace si liniste in suflete!
Pentru un 1 Decembrie dulce va intampinam cu borcanele miere rustice imbracate in iuta si legate cu tricolor!
Photo
Photo
2015-12-01
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Pentru cei ce au evenimentul in toamna, si nu numai, pur si simplu iubitori de Floarea Soarelui echipa www.invitatiicreative.com a creat seturile tematice cu Floarea Soarelui!
Invitatii, plicuri de bani si meniuri simple, elegante si la cele mai bune preturi!
Invitatii:
- Invitatie nunta cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/invitatie-nunta-cu-floarea-…/) - Invitatie nunta verde fistic cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/invitatie-nunta-verde-fisti…/)
- Invitatie nunta rustica cu iuta si Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/invitatie-nunta-rustica-cu-…/)
Plicuri de bani:
- Plic de bani nunta eleganta cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/plic-de-bani-nunta-eleganta…/)
- Plic de bani nunta verde-fistic cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/plic-de-bani-nunta-verde-fi…/)
- Plic de bani rustic-elegant cu Floarea Soarelui
(http://invitatiicreative.com/…/plic-de-bani-nunta-rustic-e…/)
Meniuri
- Meniu nunta elegant cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/meniu-nunta-elegant-cu-floa…/)
- Meniu nunta elegant Verde Fistic cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/meniu-nunta-elegant-verde-f…/)
- Meniu nunta rustic-elegant cu Floarea Soarelui (http://invitatiicreative.com/…/meniu-nunta-rustic-elegant-…/)
Pentru aceste produse, dar si pentru multe altele va asteptam pe www.invitatiicreative.com.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-25
30 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Invitatii nunta 2015 deosebite si elegante numai la invitatiicreative.com!
In anul 2015 producatorii de invitatii, dar si echipa www.invitatiicreative.com, au creat noi modele de invitatii pentru nunta (albumele Invitatii cu tiparirea Gratuita, Kivilcim si Sedef). Daca ar fi sa dam o raita printre "rafturile" cu invitatii nunta 2015 vom gasi, atat invitatii nunta ieftine, dar de ce nu elegante si deosebite, pentru cuplurile cu un buget limitat si bine structurat, cat si invitatii nunta de lux, pentru cuplurile care doresc ceva original si au bugetul pentru astfel de invitatii.

In planificarea nuntii o sa aveti momente cand o sa va ganditi la cum o sa arate invitatiile pentru nunta mea si o sa faceti o lista intitulata "Invitatii nunta mea". Aveti foarte multe optiuni, depinzand de caracterul si gusturile tale si ale partenerului, printre care: invitatii nunta deosebite, invitatii nunta elegante, invitatii nunta haioase, invitatii nunta de lux, invitatii nunta frumoase sau pur si simplu invitatii clasice.

Pe "rafturile" magazinului nostru online, www.invitatiicreative.com, veti gasi de la invitatii nunta ieftine sub 1 leu la invitatii nunta de lux, de la invitatii nunta elegante, vintage la invitatii nunta haioase, intr-un final depinde de voi ce tip de invitatie veti trimite pentru a anunta marele eveniment, insa va garantam ca toate sunt invitatii nunta frumoase.

Dupa ce ati ales modelul de invitatie, trebuie sa alegeti textul pentru invitatii. La www.invitatiicreative.com veti gasi modele in categoria texte invitatii nunta, unde aveti de ales intre texte nunta elegante, texte nunta deosebite, texte invitatii nunta de lux, texte invitatii nunta haioase, pentru toate gusturile.

Asadar va asteptam la www.invitatiicreative.com pentru a alege invitatia speciala din lista "Invitatii nunta mea".
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-16
26 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Invitatii botez 2015 deosebite si elegante numai la invitatiicreative.com!
In anul 2015 atat producatorii de invitatii, cat si echipa invitatiicreative.com au creat noi modele invitatii pentru botez. Daca ar fi sa dam o raita printre "rafturile" cu invitatii botez 2015 vom gasi, invitatii botez ieftine, invitatii botez cu poza, invitatii botez handmade, invitatii de botez personalizate, invitatii de botez cardnovel.

In planificarea botezului o sa aveti momente cand va veti gandi cum o sa arate invitatiile pentru botez si o sa faceti o lista intitulata " invitatii pentru botez modele ". Aveti foarte multe optiuni, depinzand de caracterul si gusturile tale si ale partenerului, printre care: invitatii de botez haioase, invitatii de botez ieftine, invitatii de botez handmade, invitatii de botez cu poza, invitatii de botez personalizate, invitatii de botez cardnovel, invitatii de botez cu Mickey Mouse, invitatii botez cu Minnie Mouse, invitatie botez cu Stumfi sau invitatie de botez cu piticii din Alba ca Zapada, care mai de care mai colorate si mai frumoase.

Pentru ca stim ca nu aveti timp veti putea comanda invitatii de botez online, deoarece pe "rafturile" magazinului nostru online, www.invitatiicreative.com, veti gasi, invitatii botez cu poza, invitatii botez handmade, invitatii de botez haioase, invitatii de botez ieftine, invitatii de botez handmade, invitatii de botez personalizate, invitatii de botez cardnovel, intr-un final depinde de voi ce tip de invitatie veti trimite pentru a anunta marele eveniment, insa va garantam ca toate sunt invitatii botez frumoase.

Dupa ce ati ales modelul de invitatie, trebuie sa alegeti textul pentru invitatii botez. La www.invitatiicreative.com veti gasi modele in categoria texte invitatii botez, unde aveti de ales intre texte invitatii botez haioase, texte botez deosebite, texte invitatii botez clasice, texte invitatii botez pentru gemeni, pentru toate gusturile.

Asadar va asteptam la www.invitatiicreative.com pentru a alege invitatia de botez speciala din lista " invitatii pentru botez modele".
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-16
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Cruciulite de botez deosebite pentru un botez special numai la invitatiicreative.com!
Pentru ca in familie a sosit un nou membru si pentru ca acesta va fi crestinat aveti nevoie de invitatii de botez, restaurant, hainute, trusou de botez, lumanari de botez si multe alte accesorii, dar sa nu uitam de cruciulitele de botez pe care le puneti in piept oaspetilor veniti pentru a se bucura alaturi de voi si de minunatul eveniment.

In magazinul nostru online, www.invitatiicreative.com, vei gasi o varietate mare de tipuri de cruciulite botez, cruciulite botez ieftine, cruciulite botez biserica adaptate bugetului si gusturilor tale.

Puteti opta pentru cruciulitele botez simple, precum “cruciulite botez b8”, "cruciulite de botez simple mari" simple si elegante, pentru cruciulite cu pietricele mai mici, precum “cruciulite botez b1”, ori pentru cruciulite cu pietricele mai mari, cum ar fi “cruciulite botez b7”  sau alte modele de cruciulite pentru botez, mai clasice, vintage, cu pietricele sau fara, pe care le gasiti in categoria Cruciulite de botez.

Pentru detalii despre si alte produse echipa Invitatii Creative va sta la dispozitie!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-16
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Accesorii botez deosebite si elegante numai la invitatiicreative.com!
In organizarea unui botez de poveste aveti nevoie de foarte multe, pe langa nasi, restaurant, muzica, hainute, trusou, pantofiori s.a.m.d, mai aveti nevoie de accesorii botez, accesorii botez fete, accesorii botez baiat, accesorii botez minnie.

Stim ca nu aveti foarte mult timp asa ca puteti achizitiona accesorii botez online, deoarece in magazinul nostru www.invitatiicreative.com veti gasi toate produsele botez, accesorii botez ieftine, accesorii de botez, accesoriu accesorii botez, bomboniere botez, accesorii botez baieti precum: cutii pentru prajituri, baloane colorate, Pompoane, inel pentru servetele, caiet de amintiri botez-Guestbook, set de tort, casute de dar, cufere de dar, accesorii Photobooth, etc.

Aceste accesorii de botez vor completa decorul restaurantului intr-un mod elegant, deoarece putem crea seturi accesorii botez, asortate cu tematica evenimentului, formate din: cutii pentru prajituri, baloane colorate, Pompoane pentru masini, inel pentru servetele, caiet de amintiri botez-Guestbook, set de tort, casute de dar, cufere de dar, accesorii Photobooth, etc.

Pentru toate produsele de mai sus si multe altele va asteptam la www.invitatiicreative.com pentru a alege accesorii botez, accesorii botez baieti, accesorii botez fete, accesorii botez ieftine, speciale pentru evenimentul tau.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-15
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Echipa invitatiicreative.com si-a pus imaginatia la contributie si saptamana aceasta si a creat produse nou noute originale si speciale pentru evenimentul tau, numai la www.invitatiicreative.com!
Asadar acum va prezentam Invitatiile de botez Happy Smurf si Lingurite pe iuta cu mesaje care mai de care mai frumoase, decorate rustic-elegant!
Pe langa acestea au mai venit si alte produse pe stoc, cum ar fi, Bicicletele aurii, Cufarul de dar Alb-Bleu si copacelul decorativ!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-13
29 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Pentru ca stim ca va place parisul, dar si natura, rusticul, iuta acum avem pe stoc doua invitatii speciale!
Invitatie nunta Paris-Turnul Eiffel (http://invitatiicreative.com/store/invitatie-nunta-paris-turnul-eiffel/) pentru iubitorii orasului luminilor si Invitatie nunta rustica cu model floral si iuta (http://invitatiicreative.com/store/invitatie-nunta-rustica-cu-model-floral-si-iuta/) pentru iubitorii de natura, rustic si iuta.
Aceste invitatii, dar si multe altele, pot fi gasite in categoria Invitatii cu tiparirea gratuita (http://invitatiicreative.com/invitatii-de-nunta/invitatii-cu-tiparirea-gratuita/).

0736 035 159
0756 237 365
office@invitatiicreative.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-06
11 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded