Profile cover photo
Profile photo
Get Interactive
60 followers -
Internet advertising is our passion.
Internet advertising is our passion.

60 followers
About
Posts

Post has attachment
Po dolgih letih mirovanja, je končno znova zaživel IAB Slovenija!

Med ustanovitelji, med katerimi je dvajset vodilnih podjetij s področij digitalnega komuniciranja, založništva, trgovine, raziskav in svetovanja, je tudi naša agencija. Od tega meseca dalje pa je slovenski IAB tudi uradno polnopravni član svetovnega IABja.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Bodite eden izmed prvih, ki oglašujejo na Tripadviserju!

TripAdvisor je z več kot 260 milijoni mesečnih uporabnikov največji svetovni turistični portal. V Tripadvisorju lahko najdete opise in mnenja za več kot 3 milijone različnih destinacij, hotelov, restavracij in drugih turističnih objektov?
Zaradi vsega tega je platforma, ki je mnogim popotnikom in turistom postala nepogrešljiv vir informacij, izjemno pomembna tudi za vse turistične ponudnike. Le-tem TripAdvisor ponuja široko paleto možnosti predstavitev in oglaševanja, ki je še posebej ciljano saj temelji na 25-tih vnaprej določenih uporabniških segmentih.

V interactive.agency.slovenija skupaj s Tripadvisorjem sedaj tudi vsem lokalnim podjetjem omogočamo, da lahko izkoristijo vse naštete možnosti in se še bolj približajo svojim gostom. Kontaktirajte nas na hello.slo@interactive.ag za posebno ponudbo!
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
jednostavan prikaz onoga što bi, i u kojem obliku, trebali imati na internet stranici optimiziranoj za prikaz na mobitelima.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#job #delo 

Imaš rad/a splet? Oglaševanje, družbeni mediji, iskalniki, planiranje … Že imaš nekaj kilometrine ali bi zgolj res močno rad/a poskusil/a?
Za delo na različnih projektih spletnega oglaševanja, analitike in družbenih medijev iščemo osebe, ki so digital native, imajo osnovne analitične sposobnosti, jih ni strah podatkov in bi se predvsem rade veliko naučile.
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Do you use content marketing to connect with customers? Check out the Creator Playbook for Brands >> http://goo.gl/vTE3fl

In this guide, we translate the tools and know-how developed by a generation of YouTube content creators to help brands develop ads that will resonate with 21st century consumers.
These best practices are explained in stages to help you understand each point and guide you through taking action.

>> Content marketing as part of your brand strategy
>> Ten fundamentals to create content people love
>> Schedule your content
>> Optimize your content
>> Promote your content with paid media
>> Amplify your content with social
>> Measurement

Each stage presents several optimizations or strategies for building engaged audiences on YouTube
Add a comment...

Post has shared content
What’s next for Shopping campaigns and retailers

Today, we’re introducing a Bid Simulator, options to create a Shopping campaign, and multiple ad groups for advanced retailers. Shopping campaigns offer a truly retail-centric and seamless approach to Product Listing Ads (PLAs). We’ve received great feedback from you so far and are excited to share what’s next. 

We're very excited by the positive feedback we've heard so far and will continue to build tools and features into this new campaign type. Thus, we'll be retiring the regular PLA campaign type and asking PLA all advertisers to upgrade to Shopping campaigns by late August 2014. 

Read more: http://goo.gl/FGsbhn

Shopping campaigns are available for all PLA advertisers. For a full list of countries targetable with Product Listing Ads, visit the help center at: http://goo.gl/0IoB0C.
Add a comment...

Post has attachment
vrlo korisna infografika s detaljnim dimenzijama svih slika koje se koriste u novom newsfeedu // #Facebook #newsfeed
Add a comment...

#job Končuješ faks, si digital native, obvladaš cifre/podatke in bi se rad ogromno naučil?

Piši na hello.slo@interactive.ag in nas prepričaj!
Add a comment...

Post has attachment
Zanimljiv je postepen prelazak korisnika s gledanja video sadržaja na TVu na gledanje video sadržaja na pametnim telefonima, tabletima i konzolama. Prema istraživanju tvrtke Deloitte čak 56% mladih (14-24) gleda omiljene serije na računalima, pametnim telefonima, tabletima i konzolama, prenosi Engadget.
Naravno, kod starije populacije (67+) situacija se nije promijenila i oni su stali vjerni dobrom, starom TVu.
Bilo bi lijepo vidjeti jedno ovakvo istraživanje u našoj regiji.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded