Profile cover photo
Profile photo
Intellia
13 followers -
Ekspertviden i øjenhøjde. Værdiskabende konsulentydelser og målrettede kurser i Adobe InDesign, Photoshop og andre Adobe-programmer. Spar tid, undgå fejl, løft dine kompetencer og automatiser dine processer.
Ekspertviden i øjenhøjde. Værdiskabende konsulentydelser og målrettede kurser i Adobe InDesign, Photoshop og andre Adobe-programmer. Spar tid, undgå fejl, løft dine kompetencer og automatiser dine processer.

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Kender du til webkurser?

Hvis ikke så gør vi. Intellia har flere kurser inden for websites om det er for at forbedre dit eksisterende eller lave et nyt website, så kan vi hjælpe dig. Intellia tilbyder webkurser i WordPress og Joomla samt i de faglige teknikker som SEO, HTML og CSS.
Hvid du vil vide mere så følg linket her: http://intellia.dk/kurser/webkurser/
Add a comment...

Post has attachment
Konsulent ydelser fra Intellia

Intellia udbyder tekniske konsulentydelser inden for Adobe InDesign, Photoshop, Microsoft Excel og WordPress, mest for medievirksomheder, grafiske virksomheder og interne marketingafdelinger.

Det Intellia arbejder med i forhold til konsulentydelser er at de hjælper med at optimere tekniske problemstillinger vedrørende systemer, arbejdsprocesser, arbejdsgange og dokumentation.
Intellia tager hensyn til både systemer, processer og mennesker, når vi optimerer for vores kunder, og målet er, at I kommer til at spare tid og omkostninger samt minimerer fejl.
I Intellia yder vi uvildig rådgivning, således at I opnår effektivisering og merværdi i jeres virksomhed. Vi tilfører og forankrer ekspertviden i teknologivalg og kompetenceudvikling.
Vi hjælper virksomheder hele vejen, og processen starter ofte med en for analyse, hvor vi derefter giver uvildige anbefalinger, samt tilbud på behovsanalyse, det tredje step er implementering, hvor vi derefter har opfølgning på hvordan det går.
Det vi arbejder med før implementeringen er at vi med vores faglighed går ind og finder kernen for analysen, hvor er problemet og hvad er løsningen på det.
Du kan lærer meget mere om vores konsulentydelser her: http://intellia.dk/intellia/konsulentydelser/ 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Intellia som mentor virksomhed

MYOB – Mind your own business

MIND YOUR OWN BUSINESS har hovedsæde i København og er Dansk Flygtningehjælps mikro virksomhedsprogram, for etniske minoritetsdrenge i alderen 13 - 17 år. Med iværksætteri som 
omdrejningspunkt, samler programmet det sociale potentiale i erhvervslivet og civilsamfundet i en 
fælles indsats. Det er det der skal styrke drengenes faglige kompetencer, sociale relationer, samt deres tilknytning til uddannelsessystem og arbejdsmarked. Du kan læse mere om MYOB konceptet her http://www.myob.dk/

Culture Run

Intellia er en af de mange virksomheder som agerer som mentor for de unge, der er en del af MYOB. I Horsens har nogle af praktikanterne valgt at hjælpe drengene med deres projekt om lave et kultur løb
under navnet Culture Run, hvor de vil sætte fokus på Østbyen og vise at det er et godt område. Eventet vil være et 5 kilometers løb i Østbyen, hvor ruten vil føre forbi Intellias kontor. De unge bag eventet vil stå for mad der repræsentere de forskellige kulturer blandt arrangørerne i MYOB. Det Intellias praktikanter hjælper MYOB med i forhold til deres Culture Run event, er hjælp til logo, hjemmeside, samt som sponsorskab. Lige nu er det især praktikanterne der hjælper de unge drenge med deres projekt, da dette er et anderledes og spændende projekt at få lov til at arbejde med, da dette giver et indblik i hvordan det er arbejde med unge iværksættere med store ambitioner. Det er et større projekt for drengene at lave og de har en god støtte i de voksne som er tilknyttet projektet fra Dansk flygtningehjælp, og de møder Intellia har haft med drengene, har vist at de rigtig gerne vil det her, og de lærer rigtig meget om planlægning, sociale relationer og de styrker deres tilknytning til uddannelsessystemet og erhvervslivet.

Carl Johan Hoffmann praktikant hos Intellia har arbejdet med deres nye logo, skriver:

”Jeg har igennem en længere periode arbejdet med logo samt design til organisationen MYOB. MYOB hjælper i øjeblikket en gruppe unge mennesker med at arrangere en løbe dag, der skal have til formål at sætte fokus på udsatte områder i Horsens. Da jeg gik i gang med opgaven var min tilgang den, at logoet skulle have et ungdommeligt udtryk. Derfor valgte jeg op til det første møde at præsentere et logo der havde netop disse elementer som blandt andet graffiti font. Deres respons overraskede mig. Drengene ønskede netop at komme væk fra denne stereotyp som jeg også fejlagtigt havde forestillet mig var det, som drengene ønskede. Derfor brugte jeg de næste uger i samarbejde med MYOB på at komme med et nyt logo der havde mangfoldighed og glæde som fokus. I dag er jeg glad for at kunne præsentere drengene på denne måde og ikke omvendt.”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Resume af vores blog indlæg for Februar

InDesign og Excel – en fantastisk kombination
Her hos Intellia bruger vi ofte Adobe InDesign i samspil med et ikke Adobe program – nemlig Microsoft Excel. Disse to programmer fungerer fantastisk sammen, idet at Excel bruges til at klargøre og forbedre strukturerende data, som netop kan bruges effektivt i InDesign. 
Man kan blandt andet arbejde med InDesign og Excel, til udarbejdelse af varelister og produktkataloger. Da man i Excel kan forberede de data, man ønsker at arbejde videre med i InDesign, dette kan være data som priser, varenumre osv. Dataene føres fra Excel ind i InDesign, da dette er en nemmere og mere praktisk vej. InDesign bruges til at skabe rammen og færdiggørelsen for produktkataloget eller varelisterne. 
Link til blog: http://intellia.dk/blog/adobe/indesign/indesign-og-excel-en-fantastisk-kombination/ 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hos Intellia tilbyder vi support til vores kunder. De som har været på et kursus hos Intellia, har efterfølgende mulighed for at få support, da det er med i prisen. Supporten gælder lige meget om det er en uge, et år elller mere efter kurset.
Der er også mulighed for at købe et support klippekort, hvis det er brug for størrer support opgaver, det kan være emner der ligger ud over kursets.
Hvis du ikke har været på et kursus, men arbejder med de sammen programmer som ligger inden for Intellias kompetance områder, kan du stadig købe suppert og derved have mulighed for at ”ringe til en ven”, når der er problemer som skal løses.Du kan ringe på 7025 1585 for mere info.
www.Intellia.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vidste du at Intellia tilbyder en lang række kurser inden for Adobe??
Så hvis du eller din virsomhed mangler undervining I en af følgende programmer, kan I kontake Intellia her
Programmer:
• InDesign Grundkursus
• InDesign Udviget
• InDesign effektivitet
• InDesign CC opdatering
• Kursus i InDesign brochureproduktion

Du kan se resten af listen her http://intellia.dk/kurser/adobe/
Udover kurser i forskellige programmer som Adobe, Microsoft Office, Grafiske kurser, Video kurser, Apple kurser, foto kurser mm. Tilbyder Intellia også konsulentydelser inden for Adobe InDesign, Photoshop, Microsoft Excel og WordPress for medievirksomheder, grafiske virksomheder og interne marketingafdelinger. Intellias ydelser strækker sig over en række specialer indenfor medieproduktion: Tryksager, web, video og sociale medier.

Er du intressere i at høre mere kan du Kontakte Intellia på 7025 1585 eller www.Intellia.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Uddrag af vores nyeste blog indlæg Januar 2015.

Intellias indehaver og chefkonsulent, Kåre Bjørn Jensen, har arbejdet med strukturerede data i snart 20 år. Han startede med SGML-data og få år efter begyndte XML-strukturerede data at vinde indpas, som siden har været dominerende i udveksling af strukturerede oplysninger.

XML er en fantastisk datastruktur at arbejde med, fordi det er læsbart med det blotte øje. XML kan indeholde letlæselige strukturer, eksempelvis fra en prisliste hvor man kan se varebetegnelse, varenummer, pris, farve, størrelse eller andre oplysninger. Dette passer godt til at strukturere i eksempelvis en database eller i et administrativt system som for eksempel Microsoft Dynamics AX. Dataene kan eksporteres til Excel eller til andre programmer med det, vi i ”XML-sprog” kalder en transformation; en XSLT.

Selv efter at have arbejdet med strukturerede data og automatisering af dokumentgenerering i snart 20 år, kan man stadig blive fascineret, hver gang vi får et nyt gennembrud i forhold til at nå op på et endnu højere automatiseringsniveau og et endnu mere begavet genbrug af eksisterende data til nye formater.

Hvis du vil vide mere om vores tilgang til strukturerede data og automatisering, så tag et kig på vores kursus i XML og andre strukturerede data i InDesign eller vores tilsvarende konsulentydelse, som handler om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få fart over feltet, når du skal genere dokumenter ved brug af strukturerede data.
www.Intellia.dk
Add a comment...

Post has attachment
Indehaveren Kåre Bjørn Jensen
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded