Profile cover photo
Profile photo
InjeRecht | Rechtshulp, Scheiden & Mediation
5 followers -
www.injerecht.info
www.injerecht.info

5 followers
About
Posts

Post has attachment
‘De rechtbank heeft eindelijk jullie echtscheiding uitgesproken. Dit staat in de echtscheidingsbeschikking van de rechtbank. Hiermee ben ik toch definitief gescheiden?’ Hoewel dit idee bij veel mensen leeft, is het niet juist.   Inschrijven in de…
Add a comment...

Post has attachment
Na lang wikken en wegen is de knoop doorgehakt: een scheiding is onvermijdelijk.  Jullie willen zo snel mogelijk duidelijkheid en overzicht over bijvoorbeeld jullie woning of de zorg over de kinderen. Maar wat zijn eigenlijk je rechten en plichten bij een…
Add a comment...

Post has attachment
De onverdeelde woning, dien je als je uit elkaar gaat, te verdelen. Dit is ingewikkeld en emotioneel. Jullie spreken af wie wat krijgt. Dus ook als het gaat om de echtelijke woning. Die plek waar jullie herinneringen hebben en de kinderen zich veilig…
Add a comment...

Post has attachment
Mijn nieuwe blog gaat over de scheidingsmelding: hoe vertel ik het aan mijn partner? Vragen? Neem gerust contact op ;)

Als je wilt scheiden, is de scheidingsmelding van belang. Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van het huwelijksaanzoek. In de scheidingsmelding vertel je je partner dat je wilt scheiden. Je partner vertellen dat je wil scheiden is iets om tegenop te…
Add a comment...

Post has attachment
Als toonaangevend bureau op het gebied van Rechtshulp, Scheiden & Mediation wilt InjeRecht makkelijk en snel toegankelijk zijn. Daarom biedt InjeRecht aan ondernemingen & particulieren vanaf vandaag de WhatsApp functie op mijn website www.injerecht.info.

"Direct laagdrempelig en vrijblijvend chatten/whatsappen met een jurist, mediator of scheidingsspecialist. Snel een antwoord waarmee u verder kunt."
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ik zie vrijwel dagelijks wat een scheiding met mensen doet. Hoewel gelukkig niet iedere relatie in een scheiding eindigt, is dit wel een realiteit waar rekening mee moet worden gehouden. Door mijn ervaring als scheidingsspecialist weet ik waar het niet goed kan gaan en waar de valkuilen liggen om te vervallen in een vechtscheiding. Deze ervaringen geven mij de mogelijkheid om toekomstig partners aan het begin van hun relatie of huwelijk te begeleiden en te adviseren om relatieproblemen te voorkomen of in ieder geval om daarmee om te gaan en de kans op een (vecht)scheiding zoveel mogelijk te beperken. Ik begrijp dat iedereen die een relatie aangaat ervan overtuigd is dat zij altijd bij elkaar zullen blijven, echter geven de cijfers aan dat de kans op een scheiding er wel degelijk is.

Lees mijn Blog verder op: http://injerecht.info/pre-mediation/
Add a comment...

Post has attachment
Een samenlevingscontract ontbinden is eigenlijk heel makkelijk. Als u geen kinderen, koophuis of hypotheek heeft zegt u het gewoon op per juridische brief. Simpel. Maar dat is anders als u kinderen, een koophuis en hypotheek heeft. InjeRecht legt u graag alles uit wat er komt kijken bij het ontbinden van een samenlevingscontract. Niet alleen met betrekking tot uw koophuis of hypotheek, ook gaan we kort in op het convenant, de alimentatie, ouderschapsplan en verdeling van het pensioen.

Lees mijn blog verder op: http://injerecht.info/hoe-ontbindt-je-samenlevingscontract/
Add a comment...

Post has attachment
Het inschakelen van een mediator kan in veel gevallen de scheiding een stuk gemakkelijker maken. Als je gaat scheiden en je bent het niet met elkaar eens, kan mediation je helpen samen een oplossing te vinden. Een mediator moet je alleen inschakelen als jullie dat beiden willen. Bij InjeRecht kan je goedkoop scheiden (tegen een vaste prijs). Daarnaast werkt InjeRecht samen met een advocatenkantoor, die het verzoek tot echtscheiding goedkoop kan indienen bij de Rechtbank. InjeRecht is dé Scheidingsspecialist van Den Haag & omgeving!

http://injerecht.info/goedkoop-en-snel-scheiden-via-mediation/
Add a comment...

Post has attachment
De (zomer)vakantie komt er bijna aan, het is tijd voor VAKANTIE met je kind(eren). De paspoorten/id kaarten zijn gereed, de koffers ingepakt, maar vergeet je niet iets?

Als je als ouder alleen wilt reizen met je minderjarige kind en het gezag berust bij beide ouders of bij de andere ouder alleen, dan heb je toestemming nodig van die ouder. Zonder de toestemming van de andere ouder, kan je vakantie in deugen vallen. De Marechausee (grenswacht) kan bij een controle constateren, dat er geen sprake is van een correcte toestemming.

Lees mijn blog verder:
http://injerecht.info/alleen-reizen-kind/
Add a comment...

Post has attachment
Een echtscheiding kan soms maandenlang in voorbereiding zijn, zonder dat er feitelijk iets te merken is. Als de gevolgen van scheiding nog niet zichtbaar zijn, kunt u het beste het echtscheidingsvoornemen nog niet vertellen aan de kinderen. U werkt anders in de hand dat de kinderen maandenlang in angst en onzekerheid verkeren over hun toekomst. Als duidelijk is waar u beiden gaat wonen en ook bij wie de kinderen gaan wonen, dan is dat het beste moment om de scheiding bij de kinderen aan te kondigen. Als het ouderschapsplan en de omgangsregeling afgerond zijn, biedt dat houvast voor de kinderen.

Scheiden; Hoe vertel ik het? Tips bij echtscheiding: lees op http://injerecht.info/scheiden-hoe-vertel-ik-het-mijn-kind/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded