Profile cover photo
Profile photo
Inani Hazwani
About
Posts

Post has attachment
Penjimatan Berganda Ganda Melalui Pembelian Secara Atas Talian di ezbuy Malaysia
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Siapa dekat sini yang suka shopping online memang boleh geng lah dengan Nani. Eh? Hahah! Tapi siapa aje kan yang tak suka shopping online ni, nak nak kalau baru aje dapat gaji masa tu. Whoops! Memang tak lama lah duit tu...
Add a comment...

Post has attachment
Jom ke Karnival Year End Zakat 2018
Assalamualaikum & Hello.  Hai korang! Selamat berhujung minggu. Apa plan nak buat weekend ni? Kalau korang tak ada plan apa apa lagi, boleh lah ajak family & kawan kawan semua ke Karnival Year End Zakat anjuran Pusat Pungutan Zakat - Majlis Agama Islam Wila...
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Kali ni kita join pulak Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com . Mana lah tahu terpilih jadi salah seorang pemenang bertuah ke kan. Hahaha! Mana yang belum join tu, pergi lah klik link tu laju laju, lima orang okay pemena...
Add a comment...

Post has attachment
Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Jom lah join Segmen Bloglist Airah Syahirah ni. Hiks! Dalam banyak banyak entry dekat blog ni, Nani paling suka dengan entry The Face Shop Jeju Volcanic Lava . Dulu pernah lah google pasal produk tu sebab nak lah jugak k...
Add a comment...

Post has attachment
Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz
Assalamualaikum & Hello. klik SINI untuk join okay!  Mana lah tahu terpilih sebagai salah seorang pemenang ke nanti, planner pun kemain lagi colourful. Alang alang planner untuk next year pun tak ada lagi, gigih lah kita join. Korang pun cepat cepat join ju...
Add a comment...

Post has attachment
Hair Mist Keluaran Astraea Beauty Mampu Merawat & Mengatasi Masalah Rambut
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Bila cakap pasal penjagaan diri ni, bukannya muka aje yang kita nak kena jaga tapi dari hujung rambut sampai lah ke hujung kaki. Selalunya ramai orang yang anggap rambut tu tak penting sangat, asal shampoo aje, okay dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Best Bouquets And Great Flower Arrangements From A Better Florist Malaysia
Assalamualaikum & Hello. Hi everyone!  Hi everyone! One of the most common items people usually gift are flowers, therefore, it’s no wonder there’s a florist on every corner. And every one of us has a favourite florist, that they love more than the other on...
Add a comment...

Post has attachment
Aveeno Daily Moisturizing Lotion Dapat Membantu Masalah Kulit Kering
Assalamualaikum & Hello.  Hai korang! Mood bekerja lagi ke tu atau dah sibuk fikir nak jalan jalan mana weekend ni? Heheh. Alang alang dah sebut pasal jalan jalan ni kan, nak tahu jugak, kalau orang kalau keluar jalan jalan atau pun pergi bercuti apa benda ...
Add a comment...

Post has attachment
Traveloka Sale-abration & Matta Fair 2018
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Bulan September ni banyak betul cuti, Nani ada jugak terfikir nak buat short vacay dengan kawan kawan. Bila ada cuti umum macam ni aje lah boleh bercuti ramai ramai, kalau tak susah jugak nak plan sebab masing masing bus...
Add a comment...

Post has attachment
Ayam Goreng Korea Pedas
Assalamualaikum & Hello. Hai korang! Dah sampai kampung ke belum tu? Ke still bekerja lagi? Heheh. Nani baru siap buat lemang. Macam biasa, bukan daku lah yang tolong membakarnya. Nani cuma masukkan beras pulut dalam buluh tu aje. Hahah! Abah lah yang tukan...
Ayam Goreng Korea Pedas
Ayam Goreng Korea Pedas
inanihazwani.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded