Profile cover photo
Profile photo
Ina Ainaa
449 followers -
Blogger Ina Ainaa
Blogger Ina Ainaa

449 followers
About
Posts

Post has attachment
Craving teroks aku dengan Rojak Mee Ayam di Restoran Mangkuk Ayam Malaysia, Cyberjaya. Nak tahu menu lain yang ada kat restoran ni, sila baca bebelan ena di link bawah ini #IAFoodhunter #InaAinaaDotCom

http://www.inaainaa.com/2018/10/mangkuk-ayam-cyberjaya.html
Add a comment...

Post has attachment
Those yang stay area Shah Alam yang teringin untuk merasai Buffet Ramadan menghidangkan pelbagai jenis makanan dan tempat untuk berbuka pun selesa, korang boleh datang ke sini.

#IAFoodHunter #BuffetRamadan2018 #SACC #ShahAlam

http://www.inaainaa.com/2018/05/buffet-ramadan-2018-SACC.html
Add a comment...

Post has attachment
Dapatkan sekarang promosi baucer Buffet Ramadan di Lazada Malaysia. Jangan lambat-lambat, nanti menyesallll. Hiks

Untuk baca bebelan ena lebih lanjut sila ke blog ena ya.

#InaAinaaDotCom #LazadaMalaysia #BuffetRamadan2018 #RamadanKareem #Iftar #foodblogger

http://www.inaainaa.com/2018/05/baucer-buffet-ramadan-lazada.html
Add a comment...

Post has attachment
Korang dah tengok ke video penuh Yeo's Malaysia untuk Ramadan kali ini? Yang ena share hari tu, cerita tak penuh lagi. Siapa Syawal? Siapa pula Syafiq ni?? Haaa! Kalau nak tahu, jom tengok sekarang. Korang boleh dapatkan link video tu di bawah ini..

#TerbaikRamadan #IAFoodHunter #YeosMalaysia

http://www.inaainaa.com/2018/05/yeos-ramadan-2018.html
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Ibu kepada semua yang sudah bergelar ibu. ^_^

Alhamdulillah, satu kenikmatan untuk ibu-ibu yang menerima. #HebatkanNegaraKu. Emmmm Merima apakah? Jejom baca di sini.

http://www.inaainaa.com/2018/05/permata-hati-wilayah.html

Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Hanya dengan 3 cara sahaja, makeup korang tampak kemas dan tahan lebih lama. Tak percaya?? Haaa, cuba lerrr duluuuuuu baru tahu penangannya. Hiks

#InaAinaaDotCom #AltheaKr #AltheaMalaysia #AltheaBE #AltheaBareEssentials #SkinCare

http://www.inaainaa.com/2018/04/althea-bare-essentials.html
Add a comment...

Post has attachment
Kalau silap langkah, memang sokkksekkk sokksekkk la hidung. Bersin sampai mata jadi merah. Inilah orang yang ada resdung kena hadap. Mujurlah ada #ThymosAntiSinus ni. Tapi Thymos ni bukan ubat tau. Nak tahu lebih, meh baca bebelan ni

http://www.inaainaa.com/2018/02/thymos-anti-sinus-spray.html
Add a comment...

Post has attachment
Jom terbang ke oversea bersama-sama #Traveloka. Ehhhh. Hiks. Btw, ena nak ajak engkorang semua untuk join CNY 2018 Contest yang dianjurkan oleh Traveloka. Semua orang boleh join, janji ada account FACEBOOK dan mengikut T&C. Kalau ada rezeki kali ni, memang perghhh laaaa weh. Hadiah bukan calang-calang. Apapun yang penting usaha dan tawakal masing-masing

Okay bagi yang nak join tu, mai la baca kat blog ena ni. Contest bermula dari : 22/1/2018 - 28/2/2018

http://www.inaainaa.com/2018/01/traveloka-cny-2018-contest.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded