Profile cover photo
Profile photo
Default Name
About
Posts

Post has attachment
UGENS TILBUD

Se produktet her: http://www.in-smykker.dk/oereringe/180-eksklusive-orestikker-model-florence.html

Her i uge 8 har vi tilbud på vores eksklusive ørestikker model 'Florence'. Ørestikkerne er sat med en stor Cubic Zirconia i midten, rundt om denne er der så sat yderligere 9 små klare CZ sten. Ørestikkerne er belagt med Rhodium (Platin) og har en diameter på 8 mm. Alt i alt nogle rigtig elegante og eksklusive ørestikker.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY VALENTINE'S DAY ALLE SAMMEN <3

Her fra in-Smykker sender vi jer alle ønsket om en rigtig dejlig dag i kærlighedens tegn!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

Denne uge har vi tilbud på den elegante fingerring model 'Vidame'. Denne smukke ring er belagt med hvidguld og sat med en stor Cubic Zirconia sten i centrum. Desuden er der langs ringskinnen sat 8 små klare CZ sten.

Se ringen her: http://www.in-smykker.dk/ringe/228-eksklusiv-ring-model-vidame.html

Husk at ugens tilbud kan kombineres med vores Valentins rabatkode (VALENTIN14). Herved kan man opnå ikke bare 20% men i alt 35% rabat på denne smukke ring.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

Ugens tilbud her i uge 6 er denne smukke moderne fingerring model 'Malika', som du kan finde i vores shop her: http://www.in-smykker.dk/ringe/229-moderne-ring-model-malika.html 

Ringen er guldbelagt og sat med en stor Cubic Zirconia sten på 8 mm i diameter (Princess cut). Sammenligner man med en diamant af samme størrelse og form, svarer den til 3 karat. 
Endvidere er der langs ringskinnen sat i alt 28 små klare Cubic Zirconia sten. Alt i alt er dette en rigtig smuk og elegant ring, som det også kan ses på billederne vores shop.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ADVARSEL TIL MÆND

Elsker du at sove på gulvet? Spise suppe og salat i ugevis? Ordne vasketøjet? Nej vel... Derfor vil det nok være klogt at købe en lille gave eller to til din bedre halvdel på Valentinsdag d. 14/2. 

Det kunne være en æske chokolade, noget undertøj, lidt forkælelse, eller måske smykker fra www.in-smykker.dk

En lille investering vil bevare husfreden og sørge for at der kommer bøf på bordet. Desuden er det vel på plads med lidt forkælelse af en som fortjener det!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

Ugens tilbud denne mandag er vores smukke fingerring model 'Scarlet'. Ringen har en stor Cubic Zirconia sten svarende til en 1,28 ct diamant, herudover er der på ringskinnen sat i alt 24 små klare Cubic Zirconia sten. Denne smukke fingerring er belagt med hvidguld og af særdeles høj kvalitet.

Se ringen her: http://www.in-smykker.dk/ringe/231-smuk-ring-model-scarlet.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

I denne uge har vi tilbud på vores smukke og delikate fingerring model 'Twin'. Denne elegante ring er sat med to små klare Cubic Zirconia sten som begge har en diameter på 4 mm. Ringskinnen har en bredde på godt 2 mm og er belagt med 18 karat guld.

Sen denne elegante fingerring her: http://www.in-smykker.dk/ringe/62-moderne-tvilling-ring-m-2-cubic-zirconia.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

Så er det tid til årets første "Ugens tilbud". Denne gang har vi tilbud på en af vores flotte taskekroge, nemlig model "Grey Flower". Taskekrogen er som navnet antyder formet som en blomst, og dekoreret med grå kunstig resin. På bagsiden er der en skridsikker gummioverflade som holder taskekrogen på plads.

Se taskekrogen på vores shop her: http://www.in-smykker.dk/taskekroge/225-taskekrog-model-grey-flower.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
UGENS TILBUD

Denne uges tilbud er nogle søde ørestikker ved navn Amore. Ørestikkerne er hjerteformet og bleagt med platin. Den ene halvdel af ørestikken har en blank overflade, den anden er sat med 7 små klare stellux krystaller. Nogle rigtig søde ørestikker!

Se ørestikkerne på vores shop her: http://www.in-smykker.dk/oereringe/194-elegante-orestikker-model-amore.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
* NYE VARER *

Julen nærmer sig og der skal snart hentes juletræer og købes julegaver! I anledning af hjerternes fest har vi fået hentet lidt nye varer hjem - så prøv at tage et kig på vores shop hvor vi har mange smukke julgave idéer.

Link: http://www.in-smykker.dk/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded