Profile cover photo
Profile photo
i-MEDIC.ro
41 followers -
Fii informat, fii sanatos!
Fii informat, fii sanatos!

41 followers
About
Posts

Post has attachment
Dieta cu grapefruit, care dateaza inca din anii 1930, este un plan rapid, de scurta durata, care va ajuta sa dati jos kilogramele in plus.Aceasta dieta a supravietuit anilor, circuland pe cale orala, pe internet si in publicatii.
http://www.i-medic.ro/diete/dieta-cu-grapefruit
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Caderea parului este o problema comuna in ziua de astazi, aparuta ca urmare a gradului ridicat de stres si a tensiunii acumulate peste zi. In timpul procesului de regenerare a parului este normal sa pierdem aproximativ 50-100 de fire de par intr-o zi, insa in momentul in care numarul firelor de par pierdute depaseste numarul firelor de par regenerate exista riscul de aparitie a calvitiei.
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-prevenirea-caderii-parului
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Abcesul pancreatic este o complicatie tardiva a pancreatitei acute necrotizante, care apare dupa mai mult de 4 saptamani de la debutul afectiunii. Rata de mortalitate asociata cu dezvoltarea abcesului pancreatic este in general mai mica decat cea asociata cu necroza infectata.
http://www.i-medic.ro/boli/abces-pancreatic
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tratamentul pentru xerostomie (gura uscata) variaza in functie de cauza care a dus la aceasta conditie medicala. In general, tratamentul isi concentreaza atentia asupra a 3 aspecte:
- Tratarea bolilor si afectiunilor care cauzeaza xerostomia.
- Prevenirea degradarii dentare.
- Stimularea salivatiei, daca acest lucru este posibil.
http://www.i-medic.ro/stomatologie/tratamente-pentru-xerostomie-gura-uscata
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fasceita necrozanta reprezinta o infectie de origine bacteriana, cu frecventa scazuta, insa capabila de a produce distructia pielii si a tesuturilor moi de sub aceasta, afectand inclusiv fasciile care acopera musculatura si grasimea subcutanata. Din cauza evolutiei extrem de rapide, agentul cauzal a fost supranumit si bacteria "mancatoare de carne". 
http://www.i-medic.ro/boli/fasceita-necrozanta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cu siguranta fiecare dintre noi s-a confruntat cu aparitia bolilor copilariei, care indiferent de originea bacteriana sau virala, s-au manifestat prin aparitia unor iritatii la nivelul pielii - varicela, rujeola, rubeola.
http://www.i-medic.ro/primul-ajutor/tratamentul-cazul-iritatiilor-virale-si-bacteriane
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Informatiile mediatizate in prezent despre diverse produse cosmetice, avatantajele, actiunea si substantele continute nu fac altceva decat sa debusoleze consumatorii. Daca va aflati in aceasta situatie si doriti sa alegeti produse sanatoase pentru pielea dumneavoastra, specialistii vin in ajutorul dumneavoastra cu urmatoarele sfaturi -
http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/sanatate-si-frumusete/ingrijirea-ochilor/cum-sa-cititi-eticheta-produselor
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Broccoli este o sursa alimentara bogata in proteine si vitamina E. De asemenea, are calorii negative.
http://www.i-medic.ro/diete/alimente/broccoli
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stomatita indusa de proteza dentara este o afectiune bucala care afecteaza in general persoanele care poarta proteze, insa, intr-un numar mic poate afecta si persoanele cu dinti naturali. 
http://www.i-medic.ro/stomatologie/stomatita-indusa-de-proteza-dentara
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Senzatia de greata nu este o afectiune ci mai curand un simptom declansat de o gama larga de factori asa cum sunt intoxicatiile alimentare, consumul unei cantitati mari de mancare, obstructie intestinala, stare de sanatate precara, accidente cerebrale, leziuni cerebrale, apendicita si migrene.
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-greata
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded