Profile cover photo
Profile photo
Ilaa Suhailaa
45 followers -
Stalkers are not welcome! Thank you..
Stalkers are not welcome! Thank you..

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Satu Family Demam
  credit:google image Assalamualaikum dan salam bulan Disember Sekarang ni dah masuk musim tengkujuh. Dekat Kelantan hujan hampir setiap hari dan agak mencabar nak ambil anak bila masuk musim ni. Yelakan pergerakan agak terbatas bila musim hujan macam ni. K...

Post has attachment
Minor Operation Hernia [09.10.2018]
  09 Oktober 2018 Assalamualaikum  9 Oktober 2018 Selasa di HUSM Aqil selesai minor surgery hernia. Alhamdulillah everything went well walaupun agak keberatan dan sedih tengok keadaan Aqil macam dekat gambar atas ni. Time ni Aqil baru selesai di bedah. sela...

Post has attachment
Aqil Sembelit
  Assalamualaikum and salam 7Muharam Bulan ni paling banyak cuti kan. Bila nak mula hari pertama bekerja liat semacam je. Curi masa sedikit untuk bercerita tentang baby boy sorang ni. Tepek boleh jadi kenangan untuk diri sendiri. 2 hari lepas Aqil sembelit ...

Post has attachment
Biolac to Fernleaf Full Cream
  Fearnleaf Full Cream Assalamualaikum dan selamat pagi, Dah masuk awal muharam dah. Tahun baru Islam. Apa maknanya?Umur makin bertambah, amalan kena tingkatkan dan yang penting segala usaha dan doa kena achieved. Kena lebih struggle kena lebih doa dan of c...

Post has attachment
Anak Clingy
Assalamualaikum w.b.t Salam Aidiladha awak. Dah mula bekerja hari ini setelah 5 hari cuti raya. Raya sakan naa mentang-mentanglah cuti lama kan. Bila lagi nak ambil peluang bercuti bersama-sama keluarga. iye dop? Yang paling best bila anak-anak boleh sama-s...

Post has attachment
Review :Kapsul Jamu Tradisi
Assalamualaikum Hai-hai beralih arah sekali lagi suhaila. Kita cuba semua tapi janganlah tamak nak ambil semua sekali gus ye. Kali ni ilaa nak share berkenaan dengan Kapsul Jamu Tradisi . Jamu ni ilaa dapatkan daripada mak bidang moden adik ipar ilaa. Baru ...
Review :Kapsul Jamu Tradisi
Review :Kapsul Jamu Tradisi
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Maaf Memang Tak Sengaja
  credit : google image Assamualaikum Pernah tak bila kau sayang kawan, tapi tak boleh mention macam mana sayang tu. Lebih-lebih lagi bila melibatkan hari penting dia.Me really terkilan dan perasaan tu memang tak boleh diungkap. Kawan baru setahun lebih tap...
Maaf Memang Tak Sengaja
Maaf Memang Tak Sengaja
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Terlebih Suka
  school bag Aqil Assalamualaikum dan selamat petang Pejam celik pejam celik rupa-rupanya dah 4 bulan Aqil masuk taska. Sedih tinggalkan anak di taska masih ada tapi disebabkan dia sangat-sangat berminat school so takde masalah sepanjang persekolahan. Hepi ...
Terlebih Suka
Terlebih Suka
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Kenangan Itu Pasti Ada
  Assalamualaikum dan gemorning, Kalau orang tanya berapa orang kamu punya kawans aku jawab RAMAI ,jika orang tanya berapa ramai kamu punya sahabat aku hanya menjawab hanya SEORANG sahaja. Siapakah gerangan sahabat kamu?Dia yang sentiasa ada through my thic...
Kenangan Itu Pasti Ada
Kenangan Itu Pasti Ada
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Salah Makan Anak Pula Terkesan
 credit : google image Assalamualaikum dan Salam 28 Syawal Alhamdulillah berpeluang lagi untuk menulis entri baru kali ni. Musim Syawal ni nak kata sibuk dengan majlis raya tak jugak. Sibuk dengan urusan peribadi. Al-kisahnya nak cerita tentang Aqil. Baby b...
Salah Makan Anak Pula Terkesan
Salah Makan Anak Pula Terkesan
akukanila.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded