Profile

Cover photo
Igor Toshevski
Works at New Moment Ideas Co.
92 followers|43,612 views
AboutPostsPhotos+1's

Stream

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
 
Thoughts
1
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
 
Skopje, amid protests. March, 2015
1
Add a comment...
Have him in circles
92 people
Igor Sekovski's profile photo
Zoran Bojarovski's profile photo
Borjan Zarevski's profile photo
Viktor Sotirovski's profile photo
Iva Korzenska's profile photo
Vladimir Mikael's profile photo
Rob Andrews's profile photo
brandy mars's profile photo
Andrej Ancevski's profile photo

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
 
Andros, 2015
1
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
 
RIP Vlada Divjan (1958-2015)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
 
Friday 26th
1
Add a comment...

Igor Toshevski

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
92 people
Igor Sekovski's profile photo
Zoran Bojarovski's profile photo
Borjan Zarevski's profile photo
Viktor Sotirovski's profile photo
Iva Korzenska's profile photo
Vladimir Mikael's profile photo
Rob Andrews's profile photo
brandy mars's profile photo
Andrej Ancevski's profile photo
Work
Occupation
Visual arts & design
Skills
drawing, writing
Employment
  • New Moment Ideas Co.
    Art Director, 2013 - present
Contact Information
Work
Address
thttp://toshevski.weebly.com/
Story
Tagline
I don't believe in art. I believe in artists. M. Duchamp
Basic Information
Gender
Male
Igor Toshevski's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Turkey prime minister faces fury as Istanbul erupts into mass protest
www.guardian.co.uk

Violent clashes after break-up of green demonstration reveals extent of suppressed popular rage over authoritarian rule

Сликарството на Герхарт Рихтер
karmakasha.mk

Еден од најголемите сликари на денешнината, Герхард Рихтер, повеќе од половина век експериментира со бројни техники и идеи, судирајќи ги ист

50 причини зошто да го сакате Витгенштајн
off.net.mk

Некако чувствуваме дека оваа статија ќе биде масовно шерувана. Зошто? Затоа што е за еден од најоткачените меѓу филозофите, кој со само една

ФБИ сака да ги прислушува друштвените мрежи
kajgana.com

ФБИ се обидува да протне законски промени кои социјалните мрежи, провајдерите на е-маил и P2P сервиси би ги принудиле на олеснување на присл

WOOLOO.ORG - igor toshevski
www.wooloo.org

Installation, conceptual, video, film