Profile cover photo
Profile photo
Iena Marlyssa
50 followers -
Not Easy Being Me
Not Easy Being Me

50 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
+Audit Diri+
Bila kita ditimpa musibah, siapa yang patut kita persalahkan? diri sendiri? orang lain? Takkan nak salahkan Allah pulak? Kadang-kadang kita rasa kita dah cukup banyak buat baik, buat amal, sedangkan bagi Allah mungkin masih belum cukup... Pernah tak kita au...
+Audit Diri+
+Audit Diri+
lameablog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
+No Title+
Assalamualaikum... Entahlah kenape aku dah lame dah hiraukan blog nie...semangat nak menulis and sharing tu macam dah tak de..dah almost 2 years kot blog ni tak ada ape-ape entry. Dan entahlah jugak kenapa tiba-tiba malam ni aku pergi menaip kat sini. Tungg...
+No Title+
+No Title+
lameablog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ayuh Detox kan Dirimu!
Aku sendiri belum buat...hahhahaa..Amik nie dekat facebook... Mohler mendetoksinkan diri secara berjemaah.... Resepi  1 1 biji Lemon Timun (guna separuh je) 1 biji Limau Nipis 3-4 helai Daun Pudina Potong-potong, campurkan semua dalam jug, letak air masak d...
Ayuh Detox kan Dirimu!
Ayuh Detox kan Dirimu!
lameablog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Annoying Person
Feeling annoyed.... Do not know whether i should post this or not but i can't stop thinking about those thing.As long as i'm not expressing it, it won't stop bothering me.  I need someone to share what have been playing around my head but I have nobody to s...
Annoying Person
Annoying Person
lameablog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Periksa Dulu Elak Tertipu
Salah satu tajuk di akbar Sinar Harian hari ini.. Kat sini saya nak tekankan betapa pentingnya semak setiap pembelian yang anda buat didepan kedai tu sebelum anda balik ke rumah. Itu yang selalu saya buat.. Kalau dah balik rumah baru nak check, and then nak...
Periksa Dulu Elak Tertipu
Periksa Dulu Elak Tertipu
lameablog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Potong Kuku Dan Rambut Ketika Haid
Pastinya ramai yang keliru tentang hal ni .. termasuklah aku juga dulu.. sebabnya ada ustaz/ustazah kata boleh, ada yang kata tak boleh... Hari ni terjumpa artikel pendek ni dalam paper, so share dekat sini untuk makluman semua..tak kira lelaki atau perempu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded