Profile cover photo
Profile photo
Idesthost
7 followers -
Voor al uw web design, web hosting en SEO.
Voor al uw web design, web hosting en SEO.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Welke tools ik gebruik om een web design te maken.

" Een web design kan je niet zomaar maken. Het is niet zo simpel als een paar lijntjes HTML code en dan staat er een design. Ik ben begonnen toen statische pagina’s de norm waren. Hiervoor gebruikte ik Dreamweaver en codeerde ik de HTML handmatig. Al snel was dat niet genoeg en ben ik javascript erbij gaan schrijven. In die tijd kopieerde en plakte ik veel stukjes HTML en javascript van het ene project in het andere. Dat plakken en kopiëren was vrij inefficient en ik moest onthouden bij welk project ik welk snippet (kleine stukjes code) had gebruikt en wat dat deed. Daarom begon ik die stukjes code te groeperen in verschillende bestanden en mappen. Tegenwoordig zijn de eisen aan een web design veel hoger en gebruik ik een libary die al die stukjes code netjes in zich heeft op een ordelijke manier. Ook gebruik ik Dreamweaver niet meer. Daarvoor gebruik ik andere tools en programma’s om een mooi design te maken. Hier ga ik uitleggen wat ik gebruik en waarvoor ik het gebruik. "
Add a comment...

Post has attachment
Veel klanten vragen wat de waarde van een site audit is. Zeker kleine en middel grootte bedrijven geven vaak aan dat de web site zo klein is dat zoekmachines ze wel zullen begrijpen. Regelmatig is het tegendeel waar. Hier is een voorbeeld van een site audit voor een zzp-er.
Add a comment...

Post has attachment
Voor dacky.eu heb ik een responsive design ontworpen op basis van de design zoals consumenten die gewend zijn op de Japanse site. Maar ik heb het design wel simpeler gemaakt. Dat wil zeggen, de navigatie veel duidelijker gemaakt. Ook het aantal afbeeldingen zijn minder. Deze zijn omgezet in HTML. Het grote voordeel hiervan is dat zoekmachines de pagina beter kunnen lezen en begrijpen. Kortom een strakker design met behoudt van de speelse kleurenschema. 
Add a comment...

Post has attachment
Een mooi nieuw product om je bedrijf toe te voegen aan verschillende Google producten:

Google Mijn Bedrijf is eigenlijk een samenraapsel van twee producten: Google Places en Google+ Local (vaak Local+ genoemd). Google Places komt van Google Maps waarbij bedrijven het adres konden claimen en deze komt dan naar voren op Google Maps en Google Search. Hoewel in sommige situaties de dashboard voor Google Places nog werkt is het niet aan te raden deze te gebruiken omdat updates soms dagen kunnen duren voordat ze publiek worden gemaakt. Google+ Local zijn de lokale bedrijfspagina’s op Google+, ook deze werden geverifieerd door middel van een ansichtkaart. Google+ Local werd gelanceerd op 30 mei 2012. En sinds 11 juni van dit jaar worden beide ondergebracht in Google Mijn Bedrijf. Kortom geen twee verschillende dashboarden, maar één dashboard voor zowel Google+ als Google Maps
Add a comment...

Post has attachment
Een introductie over het semantische web

Om de zoveel tijd komt het semantische web naar voren als het nieuwe veelbelovende ding dat webmasters horen te doen. Echter het begrip is vrij oud en tot op heden waren er weinig prikkels om schema's zoals microdata of RDFa te gebruiken.

Veel is hier niet aan veranderd. Wel zien we dat steeds meer bedrijven de web van data gebruiken voor hun producten, zoals rijke snippets in Google Search.  

Most of the Web’s content today is designed for humans to read, not for computer programs to manipulate meaningfully
Add a comment...

Post has attachment
In mijn vorige artikelen heb ik gekeken naar co-occurrence, substituut woorden en synoniemen. En deze begrippen kunnen samen werken.

Co-occurrence, substituten en synoniemen zijn begrippen die vaak voorkomen op artikelen over zoekmachine optimalisatie. Maar zoekmachines zelf geven weinig informatie. Hier zal ik aan de hand van een patent van Google kijken hoe deze begrippen aan elkaar gelinkt kunnen worden.
Add a comment...

Post has attachment
Substituut woorden?

Zoekmachines gebruiken allerlei manieren om een web document in context te plaatsen. Hier kijk ik naar zo'n manier, namelijk substituut woorden. Of Google deze manier echt gebruikt blijft een vraagteken.

Co-occurrence, synoniemen en nu substituten als een manier voor zoekmachines om zoekopdrachten in context te plaatsen. Dit betekend niet dat sleutelwoorden zinloos zijn, in tegenstelling, sleutelwoorden worden gebruikt om een documenten beter te begrijpen.
Add a comment...

Post has attachment
Co-occurrence

Om de zoveel tijd is er een discussie over co-occurrence en of zoekmachines deze gebruiken. Op dit moment denk ik niet dat zoekmachines deze gebruiken om zoekresultaten te rangschikken. Maar het is duidelijk dat Google er naar kijkt.

Hier kijk ik naar een patent over de relatie tussen sleutelwoorden en woorden. 
Add a comment...

Post has attachment
Synoniemen: Hoe kan een zoekmachine hiermee omgaan?

Hoe vindt Google synoniemen? Hier kijk ik aan de hand van een aantal patenten en artikelen van Google over hoe de zoekmachine synoniemen vindt en in context plaatst.
Add a comment...

Post has attachment
Impliciete zoekopdrachten

Aan de hand van twee papers van Yahoo kijk ik wat impliciete zoekopdrachten zijn en hoe deze lokale zoekresultaten kunnen genereren.

De expliciete zoekopdracht is wat de gebruiker aangeeft als zoekopdracht. Het is het gedeelte waarvoor de gebruiker zoekt. Het zijn de sleutelwoorden of keywords waarvoor de gebruiker zoekt. Het probleem wat zich hierbij voordoet is dat de gebruiker niet alle informatie opgeeft die van belang zijn.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded