Profile cover photo
Profile photo
IdealBody.nl
35 followers -
Platform voor plastische chirurgie en cosmetische ingrepen
Platform voor plastische chirurgie en cosmetische ingrepen

35 followers
About
Posts

Post has attachment
Acne en puistjes kunnen erg ontsierende littekens achterlaten. Acne littekens ontstaan doordat acne voor een heftige ontstekingsreactie van de huid kan zorgen. Op deze pagina lees je wat er allemaal gedaan kan worden om acne littekens te verwijderen of minder zichtbaar te maken.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wat je betaalt voor een filler-behandeling is erg afhankelijk van je wensen en vooral het type filler dat gebruikt wordt. Een uitgebreid overzicht van alle kosten voor bijvoorbeeld Juvederm, Restylane, Radiesse of Sculptra en hoe deze prijs wordt bepaald vind je op onze site!

Post has attachment

Volgens de Amerikaanse cosmetische en plastische chirurg Norman Rowe zijn tepelcorrecties het nu he-le-maal. Binnen een half jaar tijd is de vraag naar zo’n ingreep aan de tepels 4 keer zo groot geworden in zijn kliniek, vertelt hij aan Daily Mail.

Lees meer over deze behandeling https://idealbody.nl/behandelingen/borsten/tepelcorrectie

Post has attachment

Post has attachment
Bijna tweederde van de mensen die het afgelopen jaar plastische of cosmetische ingrepen ondergingen, was onder de dertig jaar. Jongeren die aan hun uiterlijk laten sleutelen, doen dat het liefst met Botox en fillers.

Post has attachment
De VS zijn sinds jaar en dag het land waar de meeste plastisch-chirurgische ingrepen worden uitgevoerd. Amerikanen gaven in 2016 meer dan ooit uit aan plastische chirurgie: meer dan 16 miljard dollar (15 miljard euro), een groei van 3 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, en een groei van 132 procent ten opzichte van ijkjaar 2000. In totaal ging het in 2016 in de Verenigde Staten om 17 miljoen cosmetische ingrepen, waarvan 1,78 miljoen chirurgisch.

Post has attachment
Vind je je neus te breed of te groot? In dit artikel vind je diverse tips en behandelingen waarmee je je neus kleiner kunt laten lijken.

Post has attachment
Van de vrouwen boven de 35 jaar vindt 39% dat er niks mis is met cosmetische behandelingen, zolang het resultaat er maar natuurlijk uitziet; 19% vindt zelfs dat het resultaat helemaal onzichtbaar moet zijn.
Wait while more posts are being loaded