Profile cover photo
Profile photo
IDcreation.be
33 followers -
Webdesign, internet, webshops, internet marketing
Webdesign, internet, webshops, internet marketing

33 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Een nieuwe look voor Lingerie Piu Bella! IDcreation bouwde voor Piu Bella een nieuwe mobielvriendelijke website. Met onze gebruiksvriendelijke CMS kan de klant snel en eenvoudig zijn nieuwe collectie updaten en beheren. We creëerden een mooie balans tussen beeld en tekst om de websitebezoeker goed te kunnen informeren én te prikkelen met hun aanbod. Een stijlvolle website voor stijlvolle lingerie!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.lingeriepiubella.be
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TAL in de spotlights! IDcreation ontwierp de nieuwe website van TAL. Onze klant is gespecialiseerd in high quality verlichting. Een moderne en professionele website met een eigen en uniek karakter was dan ook een must. Via een duidelijke dealer-pagina kan je snel en eenvoudig alle verdelers wereldwijd terugvinden!
Interesse? Neem een kijkje op www.tal.be
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Assimilyze heeft zijn website laten restylen! IDcreation heeft de nieuwe website van Assimilyze gebouwd, een bedrijf gespecialiseerd in internationale trainingen voor verkoop, product en merkgedrag. Een professionele en internationale uitstraling was dan ook een must voor de nieuwe website. Verder heeft de website ook speciale effecten en gebruikt de klant eigen beeldmateriaal, wat de website een persoonlijke en unieke ‘touch’ geeft.

Interesse? Neem een kijkje op www.assimilyze.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Entropia communiceert vanaf nu online! IDcreation bouwde voor Entropia een nieuwe mobielvriendelijke website die zich toespitst op de verschillende doelgroepen van de onderneming. Entropia Critical Concepts is specialist op vlak van professionele bedrijfscommunicatie, dit in verschillende sectoren. Hierbij is een duidelijk gestructureerde website een noodzaak. We hebben dit gerealiseerd door de energieke kleuren van de huisstijl, het logo en de brochures door te trekken in het ontwerp van de site. Zo vindt iedere bezoeker zijn weg doorheen de website. De referenties (cases) werden ook op een prominente plaats verwerkt om de bezoeker een realistisch beeld te geven van wat Entropia allemaal te bieden heeft.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.entropia.be
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Isomo Plus staat sterk online! IDcreation bouwde voor Isomo Plus een responsive website op maat van de klant. Isomo Plus is specialist in duurzaam isoleren. Met een gebruiksvriendelijke CMS-module kan de klant snel en makkelijk zijn website beheren!

Neem een kijkje op www.isomoplus.be !
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Event Particulier in een stijlvol digitaal jasje! Event Particulier, gespecialiseerd in de organisatie van high-quality evenementen, liet zijn nieuwe website bouwen bij IDcreation. Een stijlvolle look en gebruiksvriendelijke navigatie met 4 fotogalerijen om hun realisaties in de kijker te zetten.
Geïnteresseerd? Neem een kijkje op www.eventparticulier.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe website voor Bouwcenter Vanhulle!
IDcreation heeft een nieuwe website gebouwd voor Bouwcenter Vanhulle, een bedrijf gespecialiseerd in bouwmaterialen. Met een duidelijke navigatie en een modern design met op maat gemaakte icoontjes kan iedereen gemakkelijk zijn weg vinden in de wereld van bouwmaterialen!

Neem een kijkje op www.vanhullebouwcenter.be !
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij ontwikkelden een nieuwe website voor Bellevue Clinic uit Schilde. Een website helemaal op maat volgens hun behoeften. Ze kunnen zelf hun eigen website gemakkelijk beheren via onze eigen gebruiksvriendelijke CMS-module. Bellevue Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie en cosmetische ingrepen. Dr. Lemmens en Dr. De Smet zijn beide erkend plastisch chirurg en staan voor u klaar!Ontdek onze nieuwe creatie hier: http://www.bellevueclinic.be
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij maakten een nieuwe website voor Sandrine Daskalides van Food & fit! De nieuwe website vloeit voort uit haar passie voor gezonde voeding en een goede gezondheid. Je kan bij haar terecht voor voedingsadvies, figuuranalyse, gezonde producten en nog veel meer. Daarnaast werd het ‘Food & fit’ logo ook door IDcreation ontworpen. De website is responsive en kan dus op verschillende toestellen geraadpleegd worden.

Gezond advies nodig? Klik hier: www.foodandfit.be
Ook een mooie website op maat nodig? Klik hier: www.idcreation.be!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij creëerden een nieuwe website voor Benediktus! Een man met een hart voor hout stelt zijn creaties ten toon op zijn nieuwe website. Grote mooie beelden staan er centraal. Er werd gewerkt met een slideshow met verschillende foto’s op de homepage en alle pagina’s kunnen uitgerust worden met een aanpasbare fotoslider en een tekstveld.

Wilt u ook zo’n website uit het goede hout gesneden met prachtige beelden? Contacteer ons voor meer info!

Bekijk de creatieve houten realisaties van Benediktus hier: www.benediktus.be
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded