Profile cover photo
Profile photo
IDcreation.be
32 followers -
Webdesign, internet, content managment system, e-commerce websites and SEO
Webdesign, internet, content managment system, e-commerce websites and SEO

32 followers
About
IDcreation.be's posts

Post has attachment
Wij ontwikkelden een nieuwe website voor Bellevue Clinic uit Schilde. Een website helemaal op maat volgens hun behoeften. Ze kunnen zelf hun eigen website gemakkelijk beheren via onze eigen gebruiksvriendelijke CMS-module. Bellevue Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie en cosmetische ingrepen. Dr. Lemmens en Dr. De Smet zijn beide erkend plastisch chirurg en staan voor u klaar!Ontdek onze nieuwe creatie hier: http://www.bellevueclinic.be
Photo

Post has attachment
Wij maakten een nieuwe website voor Sandrine Daskalides van Food & fit! De nieuwe website vloeit voort uit haar passie voor gezonde voeding en een goede gezondheid. Je kan bij haar terecht voor voedingsadvies, figuuranalyse, gezonde producten en nog veel meer. Daarnaast werd het ‘Food & fit’ logo ook door IDcreation ontworpen. De website is responsive en kan dus op verschillende toestellen geraadpleegd worden.

Gezond advies nodig? Klik hier: www.foodandfit.be
Ook een mooie website op maat nodig? Klik hier: www.idcreation.be!
Photo

Post has attachment
Wij creëerden een nieuwe website voor Benediktus! Een man met een hart voor hout stelt zijn creaties ten toon op zijn nieuwe website. Grote mooie beelden staan er centraal. Er werd gewerkt met een slideshow met verschillende foto’s op de homepage en alle pagina’s kunnen uitgerust worden met een aanpasbare fotoslider en een tekstveld.

Wilt u ook zo’n website uit het goede hout gesneden met prachtige beelden? Contacteer ons voor meer info!

Bekijk de creatieve houten realisaties van Benediktus hier: www.benediktus.be
Photo

Post has attachment
D.T. Interieur profileert zich als dé interieurinrichter voor maatmeubelen en interieur (zowel privé-woningen als professionele ruimtes). Net zoals D.T. Interieur alles op maat maakt voor hun klanten, maakten wij ook een website op maat voor hen. De website bevat veel grote beelden waardoor de foto’s van hun mooie projecten volledig tot hun recht komen. De website is responsive: uitgewerkt om te bekijken op zowel desktops, tablets en smartphones.

Bekijk hun website hier: http://www.dtinterieur.be/
Photo

Post has attachment
Wij creëerden een nieuwe website voor Van Meeuwen Houtbouw! Van Meeuwen Houtbouw behoort in België tot de pioniers in massieve houtbouw.
We maakten een mooi grafisch ontwerp op maat van de klant. We ontwikkelden een CMS systeem om de website te kunnen beheren. We zorgden dat de website responsive is (leesbaar op verschillende toestellen). Tenslotte maakten we de website op in 2 taalversies.

Wilt u ook een website die uit het goede hout gesneden is? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Bekijk de website van Van Meeuwen Houtbouw hier: www.vanmeeuwenhoutbouw.be
Photo

Post has attachment
Europconcept liet hun website restylen door IDcreation. Het systeem om als beheerder van de site onbeperkt aanpassingen en uitbreidingen te doen via interactieve webformulieren (CMS) werd geüpgraded. Ook de nieuwe lay-out van de website werd volledig responsive gemaakt waardoor de website zich steeds automatisch aanpast aan de schermresolutie van de desktop, tablet of smartphone. Ook andere pagina’s (oa ‘Inschrijven’) werden uitgebreid en geoptimaliseerd.

Heeft u ook nood aan een restyling van uw website? Neem dan asap contact met ons op!

Bekijk de website van Europconcept hier: www.europconcept.be
Photo

Post has attachment
Bipack is een onderneming gespecialiseerd in het uitwerken en realiseren van verpakkingsprojecten.
Ook Bipack had nood aan een nieuwe website en koos voor IDcreation. Ze kunnen de hoofdnavigatie met een onbeperkt aantal knoppen uitbreiden indien nodig. De website werd tevens uitgerust met een gebruiksvriendelijke CMS-module zodat de klant zelf zaken kan aanpassen of toevoegen. De website werd opgemaakt in twee talen.

Heeft u ook nood aan een mooie website op maat ? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bekijk de website: www.bipack.be
Photo

Post has attachment
Voor de kledingzaak Amoda hebben wij een nieuwe professionele en mobielvriendelijke website gecreëerd. Via een eenvoudige CMS-module kan de klant de site volledig zelf beheren: er kunnen onbeperkt categorieën toegevoegd, aangepast of verwijderd worden.
Ook social media buttons voor Facebook, Pinterest en Instagram werden toegevoegd.

Bekijk het resultaat hier: www.amoda.be
Photo

Post has attachment
Pontzeele koos voor een Smart Web 3.0. Deze website bevat oa een info-formulier waarbij de gegevens via e-mail worden toegestuurd én deze gegevens kunnen geëxporteerd worden naar een Excelfile. Daarnaast zijn verschillende overzichtslijsten met aanklikbare items uitgewerkt in de website waar via de CMS-module zelf en onbeperkt items kunnen toegevoegd/aangepast/verwijderd worden.

Neem gerust een kijkje op hun website: www.pontzeele.be
Photo

Post has attachment
Ook voor Metraco mochten wij een nieuwe website maken! Zij hebben een persoonlijk login en paswoord om de statistieken van de website te raadplegen. Zo zien zij oa: het aantal bezoekers (per uur/dag/week/maand), de tijd dat men op de website doorbrengt, welke pagina’s het meest bezocht worden, de demografische gegevens van de bezoekers, welke routes in de websites worden afgelegd,… en nog veel meer.

Daarnaast kunnen zij ook onbeperkt foto’s en teksten wijzigen op hun site: snel en eenvoudig!

Neem een kijkje op hun website: www.metraco.be
Photo
Wait while more posts are being loaded