Profile cover photo
Profile photo
ID-advice
24 followers -
ID-advice laver nøglefærdige RFID-projekter, med erfaringer om hvordan RFID kan tilføre kundens virksomhed nye benefits , i form af forenklinger i forretningsgangen, nye kunde services eller andre fordele.
ID-advice laver nøglefærdige RFID-projekter, med erfaringer om hvordan RFID kan tilføre kundens virksomhed nye benefits , i form af forenklinger i forretningsgangen, nye kunde services eller andre fordele.

24 followers
About
Posts

Post has attachment
IDadvice participated last week in Startup Olé from the 17th-19th of April in Salamanca, Spain – which was fourth edition. Startup Olé is a meeting point for primarily European business developers, tech and digital startups and investors. IDadvice had the possibility to network with all the talents and European partners.

As part of the activities, IDadvice participated in the panel, when the event regarding the BRIDGE EU-project was held. Focus was on innovative startups ecosystems in Northern Europe with a specially focus on the Nordic and Baltic countries.

All things considered, participating in Startup Ole has been three inspiring days with exciting activities, workshops and European networking.

PhotoPhotoPhotoPhoto
24/04/2018
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vi søger studentermedhjælper med kompetencer inden for webdesign, grafisk design, web-markedsføring, kommunikation og sociale medier.
Da vi har oplevet efterspørgsel indenfor internationale og innovative projekter, såsom WomenInTech, en del af STARTUP EUROPE COMES TO AFRICA, søger vi en medarbejder med interesse og kompetencer som grafisk design, web-design på WP, online markedsføring, SEO og B2B på sociale medier.
Læs mere om stillingen her: https://lnkd.in/gNSnf7c
Add a comment...

Post has attachment
Søgemaskineoptimering - SEO - kan synes som alkymi for de uindviede. Men der er en videnskab for det. Søgemaskiner belønner sider med den rette kombination af ranking faktorer eller "signaler." SEO handler om at sikre dit hjemmeside indhold genererer de rigtige type signaler.

Search Engine Land har udarbejdet et diagram som opsummerer de vigtigste faktorer til at fokusere på for søgemaskine ranking succes.

Vi vil gerne dele det med jer.
Add a comment...

Post has attachment
Connect with IDadvice at the International Company Day in Aarhus!

Tomorrow, November 10th 2016, at the Town Hall (Rådhushallen) in Aarhus, we are looking forward to meet talented international jobseekers with background within Electronics and Embedded Software.

You can find us at Table 16 from 13:00 - 15:00.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Har du mødt vores nye kolleger?!

Med begejstring og forventningsfuld glæde byder vi vores nye tre studentermedhjælper velkommen.
Vi har tre studentermedhjælper som glæder sig til at bidrage med deres kompetencer til IDadvice og bliver en stor force i teamet.
Her kan du læse lidt om dem:

Kenneth og Peter er IT konsulenter.

Peter har færdiggjort sin bachelor i datalogi på Aarhus Universitet i sommer, og nu læser han vider på kandidatuddannelsen. Hos IDadvice arbejder han som Windows Programmør og konsulent, med særlig fokus på Windows CE og Android terminaler.

Kenneth læser også kandidat på Aarhus Universitet. Han er på sin tredje semester i IT Produkt Udvikling. Han arbejder med softwareudvikling- og konsulentopgaver med særlig fokus på Java og C#, samt backend web development.

Viktoria, bachelorstuderende i Economics and Business Administration på Aarhus BSS, Aarhus University, er vores nye kollega i Digital Design og Marketing. Med en færdiggjort erhvervsuddannelse i Multimediedesign, skal hun styrke teamet endnu mere indenfor grafisk- og webdesign, sociale medier og online markedsføring, ved at kombinere sin kreative og businessorienterede viden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så er vi kommet på plads i vores nye kontor på Haslegårdsvej.
Vi er glad for at være en del af et dynamisk og inspirerende miljø, i en af de moderne kontorlokaler hos WorkSpace.
PhotoPhotoPhoto
2016-08-29
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vi har givet vores logo en nye grafisk overhedning.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Auto-ID teknologier er i konstant udvikling, og især de biometriske, der har til formål at identificere en person via særlige kendetegn på kroppen.

Fingeraftryk bruges i mange sammenhænge i dag som et sikkert alternativ til kodeord.
Udviklingen fortsætter dog, og nyere og mere sikre teknologier ser dagens lys.

Fingerveneaflæseren scanner dybere end bare hudoverfalden, hvilket gør den bedre beskyttet mod kopi angreb, og er den mest sikre biometriske læsning af fingeren i dag.

Ved ID-advice har vi opnået en del viden om auto-ID teknologier gennem PEARL projektet og vi vil gerne dele ud af den viden.
Derfor vil vi, over det næste stykke tid, komme med en serie af artikler om de nyeste teknologier indenfor auto-ID.

http://id-advice.dk/auto-id/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vidste du at folk arbejder bedst i forskellig belysning? I PEARL projektet har vi undersøgt fænomenet og har fundet ud af at lys har en meget større indflydelse på vores velvære og effektivitet og at vi har behov for meget større differentiering end den belysning der anvendes på de fleste kontorer i dag. 

Et af resultaterne af projektet er derfor en løsning der kan tilpasse lyset på arbejdspladsen til den enkelte arbejdsopgave og medarbejderens aktuelle behov. Det giver et meget bedre arbejdsmiljø, er mindre anstrengende for den enkelte medarbejder og giver også en højere effektivitet. Sagt på en anden måde, mere afslapning for medarbejderen giver højere produktivitet for virksomheden.

Løsningen er udviklet i samarbejde med forskere og udviklingsfolk fra AIT -  Austrian Institute of Technology, RRD - Roessingh Research and Development Holland og Aalborg Universitet. Som RFID-specialisten har vi især bidraget med vores unikke viden og praktiske erfaring inden for både RFID og ergonomi. Samarbejdet har hjulpet hele projektet til at identificere spændende udfordringer ved arbejdsflowet i virksomheden, og udvikle en metode der løser udfordringerne.

Arbejdsmiljøet kan altså optimeres til den enkelte medarbejder. Vi glæder os til at fortælle jer mere om vores løsning, ”indstilling af den personlige arbejdsplads”, for udover lys har vi også tænkt på andre vigtige faktorer ved den mobile personlige arbejdsplads. Men meget mere om det i den nærmeste fremtid.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Resten af verden har fået øjnene op for vores innovative cykelløsning i Aarhus. Historien er bl.a. nået til USA, Rusland og Kina. ID-advice er naturligvis glade for den store opmærksomhed for projektet, og vi glæder os til at kunne udvikle projektet yderligere i 2016.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded