Profile cover photo
Profile photo
iCorner store
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Петък ни е любим ден за готина музика!

А хубавата музика се слуша най-добре на хубави колонки :)

Топ избор на екипа за днес е JBL Flip 3. Звука е ненадминат, а цветовете вкарват супер пролетно настроение.

Можеш да разгледаш JBL Flip 3 оттук: http://icornerstore.bg/bg/jbl/292-flip-3.html#/cvyat-rozov или да минеш през някой от нашите магазини, за да се увериш с ушите си!
Photo

Post has attachment
Отново нямаш достатъчно памет на Apple устройството си?!
Този проблем остава в историята… Leef ти предоставят страхотно решение, благодарение на което няма шанс да изпуснеш яка снимка или пък да се лишиш от любима песен. Продуктите на Leef вече можеш да намериш в iCorner, сега на промо цени:  http://icornerstore.bg/bg/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=leef&submit_search
Photo

Post has attachment
iPhone 7?!

Виждали сме луди идеи за това как ще изглежда новият iPhone 7, но такова нещо не бяхме виждали... Така нареченият iPhone Widescreen, който изглежда меко казано налудничав, ни скри шапката със своя футуристичен дизайн хаха
Photo

Post has attachment
Как да подобрите вашия Safari browser?

В случай, че искате да си customise-нете Mac-a и са ви свършили идеите, ето една от нас: Momentum extension. Чрез тази добавка homepage-а винаги ще бъде уникнален и персонализиран с вашето име, цел за деня, локация и т.н. А най-хубавото са уникалните изображения с висока резолюция, които не спират да ви изненадват.
Photo

Post has attachment
Да ти е златен Mac-a

Чували сме фразата, че компютърът ти е супер добър, направо златен, а наскоро се натъкнахме и на това - 24-каратов Mac. Той е наистина златен във всяко едно отношение. Специалното предложение на 27-инчовия Mac е дело на компанията Goldgenie и струва "само" около 25 300 лева. Е, поне доставката е безплатна :D
Photo

Post has attachment
И ние се изумяваме от приликата!

Изглеждат ли ви общо взето еднакви? Това са iPhone и китайският Meizu Pro 5. Копиране или не..бива си ги китайците...
Photo

Post has attachment
iPhone 5se

21-ви март наближава, а предположенията как ще изглежда новият iPhone 5se валят в интернет пространството. Допада ни това на дизайнера Мартин Хайек. Можете да разгледате визиите по-подробно тук http://www.martinhajek.com/to-se-or-not-to-se/ smile emoticon
Photo

Post has attachment

3 от любимите ни iOS 9 функции

Apple News

Apple News ти дава всички новини, от които се нуждаеш за секунди. Много източници, едно приложение. Удобен формат, елегантност…няма как да не го обикнеш от пръв клик.

iSplit View и Slide Over

Две приложения на един екран? Да, вече е възможно. На iPad Air 2 и iPad Pro,вече можеш да отвориш две приложения на един екран едновременно - например браузър и Word документ. Уау!

Notes app

Notes е едно от тези приложения, към които лесно се пристрастяваш. Сега, то е подобрено да може да си правите бърз “ да свърша" списък, да включвате в бележките видеа, снимки, карти и дори линкове към други бележки.
Photo

Post has attachment
Как да изключите червените стикер известия, които се появяват в горния ъгъл на приложенията?

Много от нас знаят какво да правят когато на Mail или Facebook приложенията се появят онези малки червени иконки в горния десен ъгъл. За да се оттървем от тях се налага постоянно да отваряме приложението и съответните съобщения или имейли. Но какво се случва, когато тези известия се появят на Settings приложението или App Store?

Има решение.. И то е : Settings > Notifications. Изберете приложението, чиито известия искате да изключите и изключете Badge App иконката.
Photo

Post has attachment
Как да промените своя iPhone e-mail подпис

Не е ли крайно време да се сбогувате със скучноватото “Sent from my iPhone”? Смяната на подписа е лесна. Кликнете на Settings иконката, изберете Mail, Contacts, Calendars. Там ще намерите Signature опцията и ще можете да напишете каквото пожелаете.Остава за вас по-важната част от задачката - да измислите нещо свежо и оригинално.

Очакваме вашите предложения :)
Photo
Wait while more posts are being loaded