Profile cover photo
Profile photo
IBC Bulgaria
39 followers -
Пътуване, летни бригади, работни програми, платени стажове в чужбина.
Пътуване, летни бригади, работни програми, платени стажове в чужбина.

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Ако сте отворени към приключения и не се страхувате от предизвикателства, ние отправяме поредното към вас - работна оферта по програма Work & Travel USA 2016 в сърцето на мегаполиса Ню Йорк – легендарната Статуя на свободата на Либърти Айлънд.
Топ дестинация, високо заплащане и традиционно положителни отзиви от предходни пътешественици.
Научи повече за програмата http://bit.ly/1RBqGQv или се свържи се с наш офис за повече подробности!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ето кои са най-дружелюбните градове в САЩ :)
Add a comment...

Post has attachment
Покана от Посолството на САЩ към всички участници в програма Work & Travel USA

"Посолството на САЩ подкрепя организирането на участниците в летни бригади в САЩ по програмата Summer Work and Travel в сдружение (алумни асоциация). Многобройните студенти, участвали в SWT през годините, могат да допринесат много за развитието на България, като споделят придобития опит и умения със сънародниците. Агенциите могат да ни подпомогнат като посредник за връзка със студентите, участници в бригадите.
Асоциацията на участниците в програми на правителството на САЩ и Младежкият съвет към посолството, заедно с Културната секция в Посолството на САЩ, организираме няколко събития, с които да поставим начало на учредяването на Асоциация на участниците в летните бригади за студенти в САЩ. На 4ти ноември ще бъде официалното учредяване на Асоциацията, на 5ти и 6ти гостуващият лектор Сам Вагар ще изнесе лекции в София и Пловдив, а през уикенда на 6-8 ноември стартира Младежка предприемаческа академия."

Ако желаете да вземете участие в Младежка предприемаческа академия (SWT Entrepreneurship Academy), моля свържете се с наш офис, за да получите своята покана, както и информация как да станете част от нея.
Photo
Photo
2015-10-08
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Здравейте, пътешественици!

С падането на есенните листа ще внесем доза лятна ведрина като обявим старта на записванията за програма Work & Travel 2016. Без да изневеряваме на традициите си, започваме отново с цени без конкуренция, богат избор от работни оферти и възможност да се чувствате истински специални.

Възползвайте се от промо цените ни за second-timers и записвания в група ако се запишете до края на октомври!

Свържете се с нас, за да получите подробна информация и как можете да спестите $100+ ако се запишете възможно най-скоро в програмата! Освен всички намаления, които сме подготвили, получавате и страхотен бонус - безплатна застраховка за туристическия период!

Има ли жадни за нови предизвикателства? Регистрирайте се на http://bit.ly/1JF8XBT, обадете ни се или елате в наш офис, а за останалото ще се погрижим ние:)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded